![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Visitor #30000 ![]() Group: Private Members Posts: 1168 Joined: 17-February 06 Member No.: 1159 Gender: ![]() ![]() |
Η ιδανική γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να πληροί τρεις (3) προϋποθέσεις :
1η. Πρέπει να έχει μεγάλο στόμα, ώστε .. μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ 2η. Πρέπει να έχει μεγάλα αυτιά για να μπορείς να την κουμαντάρεις ....... και 3η. Πρέπει να έχει και πλατύ κεφάλι ....................... διότι κάπου θα πρέπει να ακουμπήσεις και το ουζάκι σου, βρε αδερφέ !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αστειακια.....
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
Visitor #30000 ![]() Group: Private Members Posts: 1168 Joined: 17-February 06 Member No.: 1159 Gender: ![]() ![]() |
Μανώλη είσαι μαγεία !!! Είσαι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ !!! Είσαι ο καλύτερος !!!!!
Απλά είσαι και ο ΠΡΩΤΟς !!!!!!! Μπράβο σου ( μου ) !!!!!! Πάντα τέτοια !!!!! ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Elite Members Posts: 1981 Joined: 9-December 06 From: Σε δικο μου Σύμπαν Member No.: 3623 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
QUOTE Μανώλη είσαι μαγεία !!! Είσαι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ !!! Είσαι ο καλύτερος !!!!! Απλά είσαι και ο ΠΡΩΤΟς !!!!!!! Μπράβο σου ( μου ) !!!!!! Πάντα τέτοια !!!!! χαλάρωσε λίγο μεγάλε......το καλάμι θέλει και λίγη ξεκούραση που και που...... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 11:25 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |