![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 19 Joined: 16-February 07 Member No.: 5100 Gender: ![]() ![]() |
Γεια σας.
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινετε. Εχω βαλει τα ΧΡ σαν λειτουργικο προγραμμα εδω και αρκετο καιρο και δουλευε αψογα μεχρι τωρα. Ξαφνικα μετα απο μια αυτοματη αναβαθμιση που εγινε απο το Οτενετ αντιβαιρους εχω το παρακατω προβλημα. Οταν , και καθε φορα , που κανω minimaze ενα παραθυρο αυτο εξαφανιζετε και φαινετε να πηγαινει διπλα στο Start. Δοκιμασα τα παντα στην Taskbar με δεξι κλικ με αριστερο δεν καταφερα τιποτα. HELP PLEACE.... ![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118228 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
αν πατήσεις ALT - TAB η εφαρμογή συνεχίζει να εκτελείται ? δηλαδη το θέμα είναι : απλά δεν φαίνεται η όντωες κλείνει ? πρόκειται για 2 διαφορετικά προβλήματα
-------------------- |
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 19 Joined: 16-February 07 Member No.: 5100 Gender: ![]() ![]() |
Αν πατησω ALT + TAB εμφανιζετε κανονικα . Το προβλημα ειναι οταν κανω minimize , το παραθυρο παει και εξαφανιζετε διπλα στο START .
Αν ξερεις κατι παρακαλω βοηθησε γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και βλεπω το Pc να γινετε Σουπερμαν εν πτηση... ![]() Ευχαρηστω. |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118228 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
απλά θες δεξί click στο system tray, ξετικάρεις το "Lock the Taskbar"
και μετά τραβάς την γραμμή ενεργών εφαρμογών να "ανοίξει" αν δεν με κατάλαβες, στείλε μου PM κάποια στιγμή να το κάνω εγώ στο PC σου από μακριά -------------------- |
|
![]()
|
|
To εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. Ξετσεκαρισα πρωτα πρωτα τον ΤΜ και εμφανιζει μια διακεκομενη μπαρα , δοκιμασα να την μετακινισω αλλα δεν παει πουθενα.Ουτε δεξια ουτε αριστερα.
|
|
![]()
|
|
my MSN: nickpar [ a t ] hotmail.com
-------------------- |
|
![]()
|
|
η λύση βρέθηκε μέσα σε 5' ...
http://ask-leo.com/why_dont_running_progra...my_taskbar.html http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Item #240: Programs Aren't Minimized in the Taskbar CODE http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/xp_taskbar_desktop_fixall.vbs -------------------- |
|
![]()
|
|
Σε υπερ ευχαρηστω.
Το PC δεν το εκανα τελικα Superman και χαρη στην βοηθεια σου ηρεμισα ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ. |
|
![]()
|
|
It seems you have your situation resolved, so this can be closed.
Topic closed. -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 01:11 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |