![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 22-July 06 From: Greece-Athens Member No.: 2091 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
"Έχω adsl τις forthnet 384k.Το modem που μου δώσανε στην αρχή δούλευε κανονικά και μετά από λίγο καιρό όπως ήμουνα online έκανε έναν ήχο και έσβηνε και ξαναέκανε connect.Για αυτόν τον λόγο έκανα και format μήπως φτιάξει αλλα μπα.Το θέμα είναι ότι καμια φορά μπορεί να μείνει connect για 5 λεπτά και να σβήσει και άλλες φορες να μείνει για ώρες χωρίς να σβήσει.Καμια ιδέα πως θα το φτιάξω ρε παιδιά?"
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118139 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
"Έχω adsl τις forthnet 384k.Το modem που μου δώσανε στην αρχή δούλευε κανονικά και μετά από λίγο καιρό όπως ήμουνα online έκανε έναν ήχο και έσβηνε και ξαναέκανε connect.Για αυτόν τον λόγο έκανα και format μήπως φτιάξει αλλα μπα.Το θέμα είναι ότι καμια φορά μπορεί να μείνει connect για 5 λεπτά και να σβήσει και άλλες φορες να μείνει για ώρες χωρίς να σβήσει.Καμια ιδέα πως θα το φτιάξω ρε παιδιά?"
Ποιό modem/router έχεις ? Speetouch ? Jetspeed ? Telindus ? -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 22-July 06 From: Greece-Athens Member No.: 2091 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Το μοντέλο το είναι F200 ADSL MODEM της Crypto
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118139 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() F200 USB ADSL Modem # Annex A ή B # ADSL σύνδεση και πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet (ταχύτητα download 8Mb & upload μέχρι 1Mbps) # Σύνδεση USB # Εύκολη εγκατάσταση και χρήση Το F200 είναι ένα ADSL modem υψηλής τεχνολογίας- το οποίο συνδέεται στη USB θύρα του υπολογιστή σας. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η πολύ προσιτή τιμή του- το καθιστούν ως την βέλτιστη επιλογή για Desktop και notebook χρήστες- εκπληρώνοντας τις ανάγκες επικοινωνίας με modem της σύγχρονης εποχής. Το F200 ADSL modem μπορεί να έχει μέγιστη ταχύτητα λήψης δεδομένων (download) μέχρι 8Mbps και αποστολής δεδομένων (upload) 1Mbps. Μπορείτε με ασφάλεια να απολαύσετε την νέα γενιά ευρυζωνικής σύνδεσης Internet με το F200 ADSL modem. Επιπλέον προσφέρει και τα δύο πρωτόκολλα σύνδεσης: Annex A ή B. Έτσι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή αυτή το ίδιο εύκολα σε περιβάλλον ADSL over ISDN ή PSTN. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
διάφορα προβλήματα που διαβάζω σχετικά ...
[β]Πόσο μάπα είναι το Crypto F200;[/b] "Να κάνω μια ερώτηση για αυτό το modem. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αλλάξω και έπειδη έχω ένα πρόβλημα θέλω να δω αν σχετίζεται με το modem. To πρόβλημα είναι ότι μετά από καμποση ώρα σύνδεσης ο υπολογιστής κολλάει τελείως. Το έχω δοκιμάσει σε δύο υπολογιστές όταν ήθελα να κατεβάσω με το Azureus ή το DC++ μετά από λίγη ώρα έπεφταν οι ταχύτητες και κόλλαγαν." "Crypto και μαλιστα + USB να σε δω αν το παρεις που θα βρεις drivers για linux ή θα το παιδευεις κανα μηνα μεχρι να σου σπασει τα νευρα με το linuxant? ![]() Παιδια μερικες εταιρειες δεν αλλαζουν.Η crypto ανεκαθεν ηταν εταιρεια αναξιοπιστη και αυτο φαινοταν απο τα 56k modem της που για να δουλεψουν ηθελε ενα μηνα να παιζεις με τα extra commands.A re αθανατο best 56k ![]() ![]() -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:46 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |