Welcome Guest ( Log In | Register )


> Ζακ Στεφανου, μικρο μου πον&#
Jack The Ripper
post 31 Aug 2006, 11:19 PM
Post #1


Global Moderator
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 3420
Joined: 14-April 06
From: Athens,Greece
Member No.: 1600
Zodiac Sign: I'm a scorpio!
Gender: I'm a m!



ζακ στεφανου: "Γεννήθηκα το χειμώνα του '84, με ευνοϊκές αστρολογικές συνθήκες για καλλιτεχνικό μέλλον. Έτσι λένε τουλάχιστον και ίσως έχουν δίκιο, γιατί στα 6 μου ξεκίνησα τσέλο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, το οποίο σταμάτησα στα 10 για να ξεκινήσω πιάνο, που εγκατέλειψα γρήγορα για τις χορδές τις κιθάρας στα 15 μου. Η τρέλα των οργάνων κορυφώθηκε με την αποτυχημένη προσπάθεια εκμάθησης τζουρά, παράλληλα με τα ελπιδοφόρα μαθήματα μπάσου γύρω στα 18 μου. Από τα 15 και μετά γράφω στίχους και μουσικές, που τραγουδάω στις παρέες με συνοδεία κιθάρας και καταγράφω με τη βοήθεια Η/Υ.

Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και την αγαπώ πολύ, ιδιαίτερα το κέντρο της, όπου και διαμένω σήμερα, μαζί με τους γονείς μου και την 16χρονη αδερφή μου. Είμαι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και φοιτητής αρχιτεκτονικής στο Α.Π.Θ., από το οποίο ελπίζω και να αποφοιτήσω.".

Δύο χρόνια μετά από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Στο διάστημα δραπέτες", ο Ζακ Στεφάνου κυκλοφορεί... ακόμα ελεύθερος!... Τον Οκτώβριο του 2005 κυκλοφόρησε και το νέο του album με τίτλο "Ένας όμορφος κόσμος", σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Μαζεμένες εμπειρίες από τις ηλιόλουστες παραλίες της Σαχάρας και τα ατέλειωτα πετρελαϊκά θέρετρα του ειρηνικού ωκεανού συνδυάζονται με τις νηπιακές ανησυχίες ενός έφηβου, που σύντομα κλείνει τα 22... Ο έρωτας, ως κύρια ανησυχία και καταφύγιο, ο πόλεμος και η αστική καθημερινότητα γίνονται αφορμή για 11 νέα τραγούδια.

Η Δήμητρα Γαλάνη, για μια ακόμη φορά ως παραγωγός του δίσκου, εμπιστεύτηκε τη συμπαραγωγή και την ενορχήστρωση στον Χρυσόστομο Μουράτογλου. Ήχος πιο ηλεκτρονικός, ρυθμοί περισσότερο χορευτικοί, μουσική και στίχοι άμεσοι, από την οπτική γωνία του τραγουδοποιού.


--------------------



Chaos, Panic, Disorder

I see my work here is done
Go to the top of the page
 
Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 2)
nikolina
post 16 Sep 2006, 04:21 PM
Post #2


Arcade Support
Group Icon

Group: Members
Posts: 216
Joined: 21-May 06
Member No.: 1756
Zodiac Sign: I'm a gemini!
Gender: I'm a f!



ξερω μονο το μικρο μ πονι ωραιο ειναι!!!!


--------------------
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jack The Ripper
post 16 Sep 2006, 04:31 PM
Post #3


Global Moderator
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 3420
Joined: 14-April 06
From: Athens,Greece
Member No.: 1600
Zodiac Sign: I'm a scorpio!
Gender: I'm a m!



κλασσικα ολοι αυτο και το φτασε στον πατο ξερετε... ελεος...


--------------------



Chaos, Panic, Disorder

I see my work here is done
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 07:10 PM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find