![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118208 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
"Από τις 11:00 έως τις 21:00, καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου από 20 έως και 22 Οκτωβρίου, η μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τενχολογίας dte 2006 ανοίγει τις πύλες της και είναι πανέτοιμη να σας υποδεχθεί." We here at YourForum are considering a mass member visit to the expo, would you care to join ? Answer Yes/No soon enough and we can make arrangements ![]() -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118208 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
άντε ρε παιδιά, θα πάμε στην έκθεση ?
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Δεν απάντησα γιατί θα λείπω εκείνο το σ/κ....
Αν έχεις παρατηρήσει κάθε δεύτερο σ/κ την κάνω στο εξοχικό, γι'αυτό και εξαφανίζομαι απο το φόρουμ (no pc there!)... Έλειπα αυτό που πέρασε οπότε το επομενο έχει σειρά... -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() No comments ![]() Group: Admin Posts: 31721 Joined: 8-July 05 Member No.: 121 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
πρέπει να σου βρούμε laptop
![]() αν και μετά πάει η αποτοξίνωση -------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Μια χαρά είμαι έτσι.....να καθαρίζει και ο εγκέφαλος λιγάκι
![]() Άσε που όταν το δεί το Γιωτάκι θα μου το φέρει στο κεφάλι! ![]() Και αν εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμα?....θα το πετάξει και στη θάλασσα, στάνταρ! ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
ασε που υπάρχει και το άλλο σενάριο : να μου το φέρει εμένα στο κεφάλι...
ναί, καλύτερα μην αλλοιώνονται ισορροπίες -------------------- |
|
![]()
|
|
πως θα έρθετε στο Expo Athens
![]() "Το EXPO ATHENS αποτελεί το αρτιότερο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας. Διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης, 50.000 τ.μ. και χαρακτηρίζεται από για εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών." ![]() Τρόποι Πρόσβασης: Με Αυτοκίνητο Από Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο, έξοδος 14: Γέρακας-Ανθούσα. Από Αττική Οδό προς Ελευσίνα, έξοδος 14-15: Λ.Μαραθώνος-Λ.Μεσογείων. Από Λ. Μεσογείων-Λ. Μαραθώνος προς Ανθούσα και αριστερά στη διασταύρωση της Λ. Ανθούσας. Από περιφερειακή Υμηττού με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο και Ραφήνα, έξοδος Υ8 : Παλλήνη προς Ανθούσα. Με Μετρό Γραμμή 3: "Σύνταγμα-Δουκίσσης Πλακεντίας", αποβίβαση "Δουκίσσης Πλακεντίας", έξοδος: Parking και μεταφορά με πούλμαν της dte προς και από την έκθεση. Με Προαστιακό Στάση αποβίβασης "Παλλήνη" και μεταφορά με πούλμαν της dte προς και από την έκθεση. Με Λεωφορείο ΟΑΣΑ Λεωφορείο Α5, δρομολόγιο "Ακαδημία-Αγ.Παρασκευή-Ανθούσα" αφετηρία στην Ακαδημίας. Για περισσότερες πληροφορίες, www.expoathens.gr. Tomorrow, Sunday 22 October 2006 at 11:00am YourForum Community members & staff will meet outside the expo Be there !
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() It is a shame for those of you that lost the expo... mostly because we would ave a very good time with allthe forum members gathering there and not so because of the expo itself. ![]() No big deal, the expo was even smaller than 2005 and, despite the Intel new releases and the upcoming Widows Vista there was not even their presense in Athens... Seems that our market is insignificant to them nowadays. ![]() ![]() Anyway, you can see some hardware images here, along with our NOD32 meeting. ![]() ![]() The good part : after the expo we went to Kalyvia and had some amazing lunch there !!!! -------------------- |
|
![]()
|
|
Kαλή φάση! Σαβουρώσατε κιόλας
![]() Πήγατε ομάδα τελικά? (μαζευτήκατε αρκετοί εννοώ) -------------------- |
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Regular Member ![]() Group: Members Posts: 51 Joined: 25-November 06 Member No.: 3446 Gender: ![]() ![]() |
Were was it?
|
|
![]()
|
|
so, will we go to this year expo as a group ?
![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
Just a notifier !!!
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Site Promoter (?) ![]() Group: Moderators Posts: 588 Joined: 4-June 05 From: Around Member No.: 12 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αμα ειμαι Αθηνα..θα σας συντροφεψω...
![]() -.- -------------------- I'M ON THE BRINK OF SANITY...
|
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Moderators Posts: 1490 Joined: 8-August 07 From: Παντού και πουθενά Member No.: 7947 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Είμαι και εγώ μέσα
![]() Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακωστή xexexexexexe -------------------- www.braters.gr
![]() |
|
![]()
|
|
άντε γιατί πέρσι δεν ήρθε κανείς και όλοι χάσανε την επίσκεψη μετά στα Καλύβια
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Moderators Posts: 1490 Joined: 8-August 07 From: Παντού και πουθενά Member No.: 7947 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Κοίτα να δεις. Στα καλύβια έχω δώσει ρέστα με την παρέα που είμαι με τα τζιπάκια.
Γιαουρτοπόλεμο έχεις παίξει ποτέ εκεί??? Το κάναμε και αυτό ![]() -------------------- www.braters.gr
![]() |
|
![]()
|
|
όχι αλλά εμείς πάλι έχουμε βάλει soprano να μας τραγουδήσει
|
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Σωστός Νικ...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
Ελπίζω να το απολαύσω από κοντά. Αν χρειαστεί έχουμε και ντουντούκα μαζί μας.
![]() -------------------- www.braters.gr
![]() |
|
![]()
|
|
τι θα γίνει παιδιά, θα πάμε όλοι μαζί ? είναι σε λιγότερο από 2 μήνες
Σήμερα πήρα κι αυτό: ![]() QUOTE(dte.gr) Αγαπητοί φίλοι,
1 μήνας και 20 ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας, της dte-Digital Technology Expo 2007. Όπως και πέρυσι όλοι οι εγγεγραμμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.dte.gr θα λάβουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση μια εβδομάδα περίπου πριν την έκθεση έναν μοναδικό κωδικό και ένα barcode. Με την επίδειξη του barcode ή του κωδικού κατά την άφιξή τους στο εκθεσιακό κέντρο δεν θα επιβαρυνθούν με εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να εγγραφείτε (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) ή να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσα από το site. Εγγραφείτε τώρα στο www.dte.gr και: • Επισκεφθείτε δωρεάν την έκθεση • Συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα • Εξασφαλίστε προτεραιότητα στην παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων • Εξασφαλίστε ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του χώρου της ψηφιακής τεχνολογίας Τιμές γενικής εισόδου: Εγγεγραμμένοι στο www.dte.gr: Δωρεάν Χωρίς εγγραφή: 5€ -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Μιας και δεν εχω παει ποτε μου σε μια τετοια εκθεση θα εχει ενδιαφερον και σαν εμπειρια αξιζει τον κόπο μιας και υποτιθεται οτι ακολουθω τα χναρια της και πρέπει να ενημερωνομαι για το καθετι που βγαινει..
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() Group: Members Posts: 117 Joined: 17-July 06 From: unknown Member No.: 2047 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αν ήξερα οτι θα είμαι Αθήνα θα ερχόμουν.. αλλα έχω περάσει Πάτρα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανέβω..
-------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
κάνε ό,τι μπορείς, το κινητό μου το έχεις
-------------------- |
|
![]()
|
|
dte & ΣΕΠΕ Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του ΣΕΠΕ με τη μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, dte - Digital Technology Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2007, στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα. Η dte 2007, υποστηρίζεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων-ΕΕΤΤ, και την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ. Η dte - Digital Technology Εxpo 2007 αποτελεί την εξέλιξη της έκθεσης πληροφορικής COMDEX Greece. Σε τρία μόλις χρόνια, στο διάστημα από το 2004 μέχρι και το 2006, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας κατάφερε να αλλάξει δυναμική, να παρουσιαστεί ανανεωμένη και να καθιερωθεί στη συνείδηση εκθετών και επισκεπτών ως το ετήσιο ραντεβού του κλάδου. Η έκθεση παρουσιάζει πλέον ετήσια αύξηση των επισκεπτών της τάξεως του 30%. Το 2004: 22.000 επισκέπτες: 13.200 επαγγελματίες, 81 εκθέτες. Το 2005: 37.000 επισκέπτες: 19.000 επαγγελματίες, 119 εκθέτες. Το 2005: 42.000 επισκέπτες: 26.000 επαγγελματίες, 134 εκθέτες. Λόγω των διεθνών εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς, η διοργάνωση από έκθεση πληροφορικής εξελίχθηκε σε έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας τις συγκλίνουσες τεχνολογίες τόσο σε λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας για επιχειρήσεις (business solutions) όσο και σε επίπεδο καταναλωτικών αγαθών (consumer electronics). Κύριο κορμό της dte - Digital Technology Expo αποτελεί η παρουσίαση λύσεων προς επιχειρήσεις. Το Business Solution Pavilion είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διευκολύνει και να υποστηρίζει την επικοινωνία μεταξύ των εκθετών και του σύγχρονου επαγγελματία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της dte 2007 (στις 7 Νοεμβρίου 2007 το απόγευμα και πριν από τα επίσημα εγκαίνια) το CEO Forum, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο ΣΕΠΕ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), διοργανώνει το Συνέδριο, “Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών και Τουρισμός”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2007. Το Digital Game World είναι μια πρωτότυπη και διαδραστική εκδήλωση με στόχο την ψηφιακή διασκέδαση, την ηλεκτρονική ενημέρωση και τη διαδικτυακή επικοινωνία των επισκεπτών της dte 2007. Σε στενή συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, ο ΣΕΠΕ διασφαλίζει την εγκυρότητα διαχείρισης των κονδυλίων και του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας και πέτυχε για τις Επιχειρήσεις - Μέλη του, έκπτωση 25% στο κόστος της ενοικίασης του περιπτέρου. Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη μεγάλη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και να παρουσιάσετε λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης και ταχύτερα αναπτυσσόμενης έκθεσης στην Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι τη γενικότερη θέση και το κύρος τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και της επιχείρησής σας στην ελληνική αγορά ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
Tomorrow, Sunday 11th November 2007, YourForum Community members are meeting on DTE expo !!!
Please reply here or send me a PM for details ! Caution: we will be having a huge lunch altogether later on !!! -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() No comments ![]() Group: Admin Posts: 31721 Joined: 8-July 05 Member No.: 121 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
i will be visiting dte 2008 again this year this Saturday, so if you are in, make arrangements !
![]() ![]() CODE http://www.dte.gr/
-------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
ηθελα να ρθω αλλα προεκυψε δουλειτσα...
![]() καλα να περασετε.... ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
Εγώ θέλω να πάω πάντως. Το θέμα είναι αν θα ξυπνήσω
![]() -------------------- www.braters.gr
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Global Moderator ![]() Group: ![]() Posts: 3420 Joined: 14-April 06 From: Athens,Greece Member No.: 1600 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Και εμενα εκει ειναι το θεμα μου
![]() -------------------- ![]() Chaos, Panic, Disorder I see my work here is done |
|
![]()
|
|
![]() Site Promoter (?) ![]() Group: Moderators Posts: 588 Joined: 4-June 05 From: Around Member No.: 12 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Εγω θα κατεβω Αθηνα οποτε θα ερθω!Θα παμε Σαββατο ή Κυριακη?Να κανονισω και για την αυτοκινητου!
![]() -------------------- I'M ON THE BRINK OF SANITY...
|
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 12:19 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |