![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
You have heard something interesting today...?
Post it here ![]() -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Ο Bobby Gillespie θα ήθελε να συμμετέχει στην επανένωση των Jesus And Mary Chain
![]() Με χαρά θα έπαιρνε μέρος στην επανένωση των Jesus And Mary Chain ο Bobby Gillespie. Οπως δήλωσε όμως ο frontman των Primal Scream και πρώην ντράμερ των Jesus And Mary Chain, τα αδέρφια Ried (κεντρικές φιγούρες του πρώην του γκρουπ), δεν του το έχουν ζητήσει ακόμη. "Αν μου το ζητούσαν θα έπαιζα", είπε ο Gillespie. "Δεν έχω παίξει μαζί τους από το 1985. Τελευταία φορά τους είδα το 1998 και τρεις μέρες αργότερα διαλύθηκαν". Ο Gillespie σημείωσε επίσης, πως το reunion των Jesus And Mary Chain τον ενθουσίασε και πως θα ήθελε πολύ να παίξει (και) με τους Primal Scream στο Coachella: "Είναι φανταστικό νέο η επανασύνδεσή τους. Τους αγαπώ, είναι καλοί φίλοι μου και ήρωές μου και χαίρομαι γι' αυτούς. Οι διοργανωτές του Coachella δεν μας έχουν ζητήσει να πάρουμε μέρος, αλλά θα ήταν υπέροχο να παίξουν οι Primal Scream την ίδια μέρα με τους Jesus And Mary Chain". Οι τελευταίοι έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και στο Summercase Music Festival σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη. -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 07:04 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |