![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118175 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Διαβάστε προσεκτικά να καταλάβετε τι σημαίνει γκαντέμης = κατσικοπόδαρος = Μητσοτάκης :
Εδώ και 12 χρόνια που οδηγώ έχω περάσει πάνω από 3000 φορές με κόκκινο, 10000 φορές με πορτοκαλί, στην εθνική χαλαρά πιάνουμε μέση ωριαία 160 km/h κτλ... σε δρόμους ανάποδα, παρκαρίσμαγα όπου λάχει κι έτσι. Για όλο αυτό το πακέτο πρέπει να έχω συνολικά φάει 3 κλήσεις και αυτές για παρκάρισμα (!)... μάλιστα, 2 φορές που με σταμάτησαν και ενώ είχα περάσει με κόκκινο μου την χάρισαν... Χτες άφησα το πρωί στο metro το αυτοκίνητο εκεί που το αφήνω σχεδόν κάθε μέρα επί 9 μήνες... έρχεται ο κατσικοπόδαρος που λέτε ο Aldaskalakis να με πάρει από τη δουλεία και μόλις πάω να ξεπαρκάρω, να σου ΚΛΗΣΗ : 35 €,δώρο... Ο γκαντέμης δίπλα μου... μια φορά ήρθε να με πάρει από τη δουλειά να σου και το δώρο της τροχαίας ! Το βράδυ κατά τις 11μμ είχα ραντεβού για δουλειά στην Καλλιθέα. Πήγαμε μαζί με τον Aldaskalakis και μαι και δεν βρίσκαμε να παρκάρουμε ΠΟΥΘΕΝΑ, το αφήσαμε διπλοπαρκαρισμένο... Στο δρόμο το μετάνιωσα, και τον έστειλα να το πάρει, να πάει κάπου ήσυχα στη Θησέως να με περιμένει και όταν τελειώσω με τη δουλειά, τον παίρνω στο κινητό και έρχεται και με παίρνει. Ωραία... Πάει, ξεπαρκάρει, βάζει και δευτέρα... STOP ! μπλόκο ! Ο Aldaskalakis ούτε έτρεχε, όλα οκ, φορούσε μέχρι και ζώνη (!), κι όμως του λένε : QUOTE ΚΤΕΟ έχεις περάσει ??? ![]() ![]() ![]() Δυστυχώς όχι .... 167 € το δωράκι του ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ, ΤΟΥ LORD OF THE BAD LUCK, του Τσάρου των Κλήσεων, του Εθνικού Ευεργέτη της Τροχαίας !!!! ![]() -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() No comments ![]() Group: Admin Posts: 31720 Joined: 8-July 05 Member No.: 121 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
only a day after NickTheGrek posted
QUOTE no problem with the fines any more, everything is solved ! every time i get a speeding / red light / seat belt / parking fine, Aldaskalakis will be paying according to the net c@fe agreement, so i am kind of immune to cops ! he got another - parking - fine ! 65 € !!! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:48 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |