![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Ο επεξεργαστής μου (celeron στα 2.66GHz αν θυμάσαι...) ψήνεται στον πυρετό!
Κάνοντας τις συνηθισμένες εργασίες όπως πάντα, βαράει κάτι 70άρια (°C) και πάνω... ....για την ακρίβεια κυμαίνεται στους 68 με 73 βαθμούς όλη την εβδομάδα. Και ξέρεις πως το πήρα χαμπάρι?....όταν φτάνει στους 70 χτυπάει κάτι σαν ξυπνητήρι και αναβοσβήνει η ένδειξη της θερμοκρασίας στην οθόνη του tower. Την 1η φορά που χτύπαγε νόμιζα οτι είχα βάλει κατά λάθος το δικό μου ξυπνητήρι και έψαχνα σαν χαζός ![]() Καταρχήν θέλω να κλείσω αυτό το beeper, μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! ![]() ...και μετά μου λες τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να ρίξω την θερμοκρασία... Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το pc μου πες μου... -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Το πιστολάκι έχεις δίκιο δεν κάνει τίποτα...το δοκίμασα χτες το βράδυ. Πολύ μπίχλα πάντως έβγαλε...
Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή εξακολουθεί να είναι χάλια...να σου πω, να σηκώσω τα δυο "ποδαράκια" που έχει για να το καθαρίσω καλύτερα? Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα, ε? Βlower?...τι είναι αυτό? -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 07:16 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |