Welcome Guest ( Log In | Register )

> High Cpu Temperature
mak
post 1 Feb 2008, 08:13 PM
Post #1

Music Moderator
Group Icon

Group: Elite Members
From: The Edge Of The Deep Green Sea
Member No.: 492
Zodiac Sign: I'm a aries!

Ο επεξεργαστής μου (celeron στα 2.66GHz αν θυμάσαι...) ψήνεται στον πυρετό!

Κάνοντας τις συνηθισμένες εργασίες όπως πάντα, βαράει κάτι 70άρια (°C) και πάνω...

....για την ακρίβεια κυμαίνεται στους 68 με 73 βαθμούς όλη την εβδομάδα.

Και ξέρεις πως το πήρα χαμπάρι?....όταν φτάνει στους 70 χτυπάει κάτι σαν ξυπνητήρι και αναβοσβήνει η ένδειξη της θερμοκρασίας στην οθόνη του tower.

Την 1η φορά που χτύπαγε νόμιζα οτι είχα βάλει κατά λάθος το δικό μου ξυπνητήρι και έψαχνα σαν χαζός default.tongue.gif μετά απο λίγο είδα την οθονίτσα και κατάλαβα τι παίζει...

Καταρχήν θέλω να κλείσω αυτό το beeper, μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! default.mad.gif ...μήπως έχει καμιά ρύθμιση τέτοια το bios?

...και μετά μου λες τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να ρίξω την θερμοκρασία...

Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το pc μου πες μου...

--------------------

Don't walk behind me, I may not lead.
Don't walk in front of me, I may not follow.
Just walk beside me and be my friend.
Go to the top of the page

Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post

Start new topic
Replies
NickTheGreek
post 3 Feb 2008, 08:17 PM
Post #2

Administrator
Group Icon

Group: Admin
From: Athens, Greece
Member No.: 1
Zodiac Sign: I'm a leo!

τι να σου πω τώρα... και μου λες δούλευε...

μυστήριο καλύπτει την υπόθεση

--------------------

c:\ When the going gets tough, the tough get going ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
mak   High Cpu Temperature   1 Feb 2008, 08:13 PM
mak   Μετά απο 1 γρήγορο googleSearch βρήκα στο www.heat...   1 Feb 2008, 08:24 PM
NickTheGreek   είμαι 90% βέβαιος πως θέλει το κουτί άνοιγμα, φύση...   2 Feb 2008, 12:37 AM
mak   Το πιστολάκι έχεις δίκιο δεν κάνει τίποτα...το δοκ...   2 Feb 2008, 04:37 PM
NickTheGreek   έχω ένα εδώ, θες να το δανειστείς ?   2 Feb 2008, 04:58 PM
mak   Εσυ τι λες...εννοήται πως ναι Αλλά μέχρι τότε, δ...   2 Feb 2008, 05:10 PM
NickTheGreek   ναί, γιατί όχι ?   2 Feb 2008, 06:57 PM
mak   ok θα τ'ανοίξω later...μόλις τελειώσω μια δουλ...   2 Feb 2008, 07:22 PM
mak   Το blower-άκι δεν θα το χρειαστώ τελικά. Αλλά όπω...   3 Feb 2008, 06:53 PM
NickTheGreek   να δείς κι αυτό εδώ ? PDF: http://www.asrock.com...   3 Feb 2008, 07:19 PM
mak   τίποτα... πουθενά δεν αναφέρει για σένσορα θερμοκ...   3 Feb 2008, 07:43 PM
NickTheGreek   τι να σου πω τώρα... και μου λες δούλευε... μυστ...   3 Feb 2008, 08:17 PM
mak   όταν έβγαλα το ανεμιστηράκι, απο κάτω αυτό το καλώ...   3 Feb 2008, 09:13 PM
NickTheGreek   απλά το κολλάς με μονωτική ταινία ανάμεσα στον ανε...   3 Feb 2008, 10:48 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th June 2025 - 09:13 AM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find