![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Ο επεξεργαστής μου (celeron στα 2.66GHz αν θυμάσαι...) ψήνεται στον πυρετό!
Κάνοντας τις συνηθισμένες εργασίες όπως πάντα, βαράει κάτι 70άρια (°C) και πάνω... ....για την ακρίβεια κυμαίνεται στους 68 με 73 βαθμούς όλη την εβδομάδα. Και ξέρεις πως το πήρα χαμπάρι?....όταν φτάνει στους 70 χτυπάει κάτι σαν ξυπνητήρι και αναβοσβήνει η ένδειξη της θερμοκρασίας στην οθόνη του tower. Την 1η φορά που χτύπαγε νόμιζα οτι είχα βάλει κατά λάθος το δικό μου ξυπνητήρι και έψαχνα σαν χαζός ![]() Καταρχήν θέλω να κλείσω αυτό το beeper, μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! ![]() ...και μετά μου λες τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να ρίξω την θερμοκρασία... Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το pc μου πες μου... -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118208 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
τι να σου πω τώρα... και μου λες δούλευε...
μυστήριο καλύπτει την υπόθεση -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 09:13 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |