![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς παραπονέθηκε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι προέρχονται από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει στα πόδια του καθώς έχει αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και αν δεν υποχωρήσουν οι πόνοι τις επόμενες ημέρες, τότε θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, ο Μαλεζάνι ήδη σκεφτόταν να τον ξεκουράσει, τακτική που χρησιμοποιεί αρκετά μέχρι τώρα, για παίκτες που έχουν δώσει αρκετούς αγώνες. Από την άλλη πλευρά, τα ευχάριστα ακούν στο όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με την ΑΕΚ και από την Τετάρτη αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Εχοντας ως δεδομένο το πρόβλημα του Κονσεϊσάο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με πιθανή επιστροφή του Γκούμα και προώθηση του Μπίσκαν στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου υποψήφιος είναι και ο Λεοντίου. Τέλος, την Τρίτη ήταν και η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής που θα διεξαχθεί στις 19:00 τελικά στο ΟΑΚΑ, παρουσία μόνο οπαδών των γηπεδούχων. Σε πρώτη φάση η κίνηση που υπάρχει κρίνεται σχετικά καλή, ενώ οι πρώτες πρόχειρες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα υπάρχουν περί τις 30.000 κόσμου. -------------------- |
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Τα Χριστούγεννα και ο... Δον Κιχώτης Eπειδή η τελευταία εντύπωση είναι πάντα αυτή που μένει στον Παναθηναϊκό, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα περάσουν όμορφα και ήσυχα τα Χριστούγεννα. Η νίκη στο Αιγάλεω, ασχέτως αν δεν συνδυάστηκε με εξαιρετική απόδοση, ήταν υπερ-αρκετή για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, να αναθερμάνει το ηθικό των παικτών και να βελτιώσει τις σχέσεις με τους οπαδούς. Ενδεικτική ήταν η διάθεση του Μαλεζάνι στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ιταλός χαμογελαστός, είχε μεγάλα κέφια και το ξέσπασμα μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, δείχνει εντελώς μακρινό. Την Τρίτη η τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα. Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η γιορτή του «Πανάθα». Μάλιστα όλοι έδειχναν αποφασισμένοι να κάνουν με τη νέα χρονιά ένα νέα ξεκίνημα αποζημιώνοντας τους φίλους της ομάδας για την κακή μέχρι τώρα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι παίκτες των «πρασίνων» θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη την τελευταία τους προπόνηση πριν τις γιορτές και στη συνέχεια θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 27 του μήνα, αφού μέχρι και την Δευτέρα έχουν ρεπό. Εξαίρεση αποτελούν οι Σέριτς, Γκονζάλες, Βόουτερ και Κονσεϊσάο κάνουν χρήση της άδειάς τους από τη Δευτέρα καθώς έφυγαν μετά την προπόνηση, για να βρεθούν κοντά στην οικογένειά τους.Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού που παραμένουν στην Αθήνα έδωσαν το «παρών» στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους της ομάδας (Πανάθας Power Club) που έγινε στην αίθουσα επισήμων του ΟΑΚΑ. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του τριφυλλιού Αργύρης Μήτσου, που δήλωσε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ευχομαι το 2006 να είναι μια καλή χρονιά για τον ΠΑΟ. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας το νέο έτος να είναι κοντά στην ομάδα, να πιστέψουν σε αυτή. Πιστεύω ότι θα μπορέσει να τους κάνει υπερήφανους», ήταν το πρώτο του σχόλιο. Παράλληλα, προχώρησε και στην αυτοκριτική τόσο τη δική του όσο και της διοίκησης γενικότερα, λέγοντας με νόημα: Κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί μείναμε πίσω. Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο σε αυτό. Με αξιοκρατικά κριτήρια στους αγωνιστικούς χώρους και ειδικά με αυτούς που αποδίδουν δικαιοσύνη εντός αγωνιστικού χώρου (σ.σ. διαιτητές), πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε και πρώτοι. ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΛΕΖΑΝΙ Μετά την Gazzetta Dello Sport, ήταν η σειρά της Corriere Della Sera να φιλοξενήσει συνέντευξη του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Το ξέσπασμα του Ιταλού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή, συζητιέται εντόνως στη γειτονική χώρα . Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του «Δον Κιχώτη» Το ξέσπασμα Μετά από τέτοια γεγονότα, οι ειδήσεις αποκτούν χρώμα. Δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους αντιδράσεις αλλά έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Κάποιες φορές πρέπει να υψώνεις τη φωνή σου για να σε προσέξουν. Πως σχολιάζει το γεγονός πως βρέθηκε στο επίκεντρο; Κάποιος φίλος μου θεωρεί τον εαυτό του νεορεαλιστή. Εγώ, νομίζω πως είμαιδονκιχωτικός. Αντιδρώ απέναντι σε έναν λανθασμένο τρόπο σκέψης ο οποίος πρέπει να εξαλειφθεί. Συγκεκριμένα: Επιμένω: Στην Ελλάδα, η πίεση στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Ιταλία. Υπάρχουν εννέα αθλητικές εφημερίδες καθημερινής κυκλοφορίας, ενώ ακόμη τρεις πολιτικές αφιερώνουν πολύ χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως και στην Ιταλία, έτσι και εδώ ο ενθουσιασμός δίνει την θέση του στην απογοήτευση, δίχως να υπάρχει ισορροπία. Αν κάποιος βάλει τρία γκολ, είναι ο Μαραντόνα. Αν μετά κάνει λάθη, τότε είναι ο κανένας. Αν μία ομάδα κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε, τι γίνεται γι αυτό; Πριν δέκα ημέρες, τα πάντα ήταν νορμάλ. Τώρα, έχουν τιναχτεί στον αέρα. Με εκνευρίζει το να μηδενίζεται η δουλειά του άλλου. Καταφέραμε να ανανεώσουμε την ομάδα, ρίξαμε τον μέσο όρο ηλικίας και περάσαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν και ο μεγάλος στόχος μας. Στο πρωτάθλημα, βέβαια, έχουμε μείνει λίγο πίσω. Η διοίκηση με υποστηρίζει με καθολικό τρόπο και ο πρόεδρος είναι απόλυτα σύμφωνος μαζί μου. Εν γένει, είμαι ευχαριστημένος. Πάντως, υπάρχει διάθεση ειρωνείας Ακριβώς. Όταν κάποιος είναι αφιερωμένος σε αυτό που κάνει, είναι εκνευριστικό να βλέπει να τον ειρωνεύονται. Θα γίνω ένας Δον Κιχώτης αλλά με ενοχλεί να αλλάζει ο καθένας τη γνώμη του ανά δευτερόλεπτο. Το να μου ασκείται κριτική με ειρωνεία, είναι κάτι άσχημο. Αρα είσαι ευέξαπτος; Στη ζωή μπορεί να υπάρξουν πολλές διαφορετικές στιγμές. Δέχομαι το χιούμορ, αλλά όταν ο κόσμος επαναστατεί, η ειρωνεία δεν ταιριάζει. Πως είναι δυνατόν να τα έκανα όλα σωστά μέχρι ενός σημείου και μετά να πράττω με λάθος τρόπο; Εξέφρασα την αντίθεσή μου για ένα σύστημα το οποίο δεν λειτουργεί. Όταν υπάρχει μία αντίδραση που προκαλεί θυμό σε κάποιους, υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω η αντίδρασή μου να οδηγήσει σε κάποια αλλαγή. Δεν αντέδρασε όμως κάποιος άλλος Πολλοί προπονητές σκέφτονται όπως και εγώ. Φοβούνται όμως μήπως χάσουν τη θέση τους και μετά δεν θα μπορούν να βρουν εύκολα κάποια άλλη δουλειά. Από την πλευρά μου, όσο αναπνέω, θα δίνω τη μάχη μου. Θεωρούσα πως είχα γεράσει αλλά τελικά βαστάω ακόμη. Καλό σημάδι. Αρα, ο Μαλεζάνι θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή Όταν πανηγύριζα με τον τρόπο μου, φορώντας βερμούδα, πέρασα μία εικόνα. Πλέον, βλέπω παίκτες να κάνουν ακροβατικά στο γήπεδο και να μην εκπλήσσεται κάποιος. Δηλαδή, ένας προπονητής δεν έχει τη δυνατότητα να χαίρεται όπως οι ποδοσφαιριστές;. Η οικογένειά σου είδε την αντίδρασή σου; Την Κυριακή, τους ενημέρωσα και μερικές ώρες μετά είδαν στην τηλεόραση τα πάντα. Τι σου είπαν η γυναίκα σου και οι κόρες σου; Οτι είχα δίκιο. Η Τζούλια, η μεγαλύτερη από τις κόρες μου, με έκανε να γελάσω. Μου είπε ότι της θύμισα την εποχή που ήταν μικρή και τη μάλωνα. Τώρα, πως σε αντιμετωπίζουν οι Έλληνες; Πηγαίνω από την Παιανία στο ξενοδοχείο και αντίθετα. Δε βγαίνω. Μόνο την Παρασκευή πήγα στον Αθλητικό Δικαστή. Τι έγινε εκεί; Κλήθηκα να απολογηθώ για το ξέσπασμά μου. Εξήγησα πως οι λέξεις που χρησιμοποίησα δεν είναι βλάσφημες. Σίγουρα, δεν είναι ευγενικές, ωστόσο εξήγησα στον δικαστή πως χρησιμοποιούνται από πολλά πρόσωπα της ιταλικής τηλεόρασης. Χρειάστηκε να επιστρατεύσω όλο το λεξιλόγιό μου. Το αποτέλεσμα; Με αθώωσαν. Τους είπα ότι στην καριέρα μου δεν έχω τιμωρηθεί -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 03:22 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011. |