![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Τέλος κι ο Οραβετς
Μετά τους Κιάσσο και Σέπαρντ, ακόμη ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον 25χρονο Σλοβάκο επιθετικό, Τόμας Οραβετς, ο οποίος συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» στην λύση της συνεργασίας τους. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Κοινή συναινέσει λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο του Τόμας Οραβετς με τον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ Πανιώνιος εύχεται στον Τόμας Οραβετς καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα». Την Τετάρτη ο Νίκος Λαζαρίδης διέψευσε ότι υπήρξε ένταση στη σχέση του με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Δέδε, αλλά και πως δυσανασχέτησε σχετικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα από τη διοίκηση. Η δήλωση του νεαρού μέσου που δημοσιεύεται στο επίσημο site του Πανιωνίου έχει ως εξής: «Ουδέποτε μίλησα με δημοσιογράφους και όσα δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Τύπο δεν αγγίζουν την πραγματικότητα. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με τον κ. Γιώργο Δέδε και ουδέποτε υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Οσον αφορά τα όσα γράφτηκαν περί δυσαρέσκειας μου προς τη διοίκηση για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα διαψεύδω κατηγορηματικά». -------------------- |
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Στην Πλατεία ο Λουτσιάνο Κατεβαίνει στην Πλατείο ο Λουτσιάνο καθώς την Τρίτη ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Πανιώνιο. Η απρόβλεπτη εξέλιξη που είχε η σχέση του Βραζιλιάνου επιθετικού με την Ξάνθη τον οδήγησε να κάνει δεκτή την πρόταση που του υπέβαλε ο Πανιώνιος και υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα του να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. «Ερχομαι στον Πανιώνιο που είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσει να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ, χρειάζεται θέληση και πάθος απ όλους για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό». Ο Βραζιλιάνος ευχήθηκε στο φιλαράκι του τον Εμερσον να πετύχει το καλύτερο δυνατό στην ΑΕΚ και δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο στο θέμα που τον οδήγησε στη φυγή του από την ακριτική ομάδα. «Εφυγα από μια ομάδα που με αγάπησαν πραγματικά και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Δεν μπόρεσε να καταλάβω μερικά πράγματα και μου έστειλαν ήμουν με έναν συμπαίκτη μου και την οικογένεια μου σε μια καφετέρια και μου έστειλαν ένα χαρτί να απολογηθώ. Γνωρίζω τι έχω κάνει στην Ξάνθη και τι μπορώ να κάνω σε άλλη ομάδα». -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:37 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011. |