![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Δυο ή τρεις παίκτες θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο που ξεκινάει σε ένα μήνα. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος σε συνομιλία που είχε με τους αθλητικούς συντάκτες που είναι απεσταλμένοι των μέσων ενημέρωσης για τον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Ραπίντ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Γούμενος προσδιόρισε πως ένας από τους στόχους αυτούς είναι και ο ομογενής ποδοσφαιριστής της Καρλσρούης, Γιάννης Μασμανίδης του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ όμως που από το προηγούμενο καλοκαίρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ήρθε σε επαφή μαζί του και θα κάνει μια προσπάθεια να σπάσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του για να τον αποκτήσει από το νέο έτος.
Αυτός, κι ένας πλάγιος αμυντικός είναι οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να διεκδικήσει κι έναν τρίτο ποδοσφαιριστή αν υπάρξει κάποια καλή προοπτική. «Θέλουμε έναν επιθετικό που να είναι τουλάχιστον της κλάσεως των Σαλπιγγίδη- Μίετσελ ώστε να βοηθήσει την ομάδα άμεσα στους στόχους της», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γούμενος, που παράλληλα γνωστοποίησε πως επίκεινται οι αποδεσμεύσεις 4- 5 ποδοσφαιριστών, για να αποσυμφορηθεί το ρόστερ που σήμερα αριθμεί 28 παίκτες. -------------------- |
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Η ώρα του αρχηγού! Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Θοδωρή Ζαγοράκη όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του αλλά για την εν γένει προσωπικότητα. Στο πρόσωπο του αναζητούσε τον αρχηγό τόσο εντός , όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης, ποδοσφαιριστών και οπαδών. Μέχρι τώρα δεν είχε αποφύγει οποιαδήποτε δημόσια παρέμβαση αλλά πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσει, μετά και τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα και κυρίως τις αποδοκιμασίες των οπαδών στους παίκτες. Με δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο αρχηγός του «Δικέφαλου» ζητά πάνω από όλα «ενότητα» στον ΠΑΟΚ εξηγεί ότι η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιοκαι θεωρεί 100% άδικη την επίθεση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. «Για πρώτη φορά μετά από την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο της ομάδας θεωρώντας υποχρέωση μου να το πράξω ως αρχηγός και συνειδητοποιημένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Η σιωπή μου εκλήφθηκε από ορισμένους ως αδυναμία, αλλά κάνουν λάθος. Διατηρώ το δικαίωμα της επικοινωνίας, όταν εγώ κρίνω επιβεβλημένη την ανάγκη. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αισθάνομαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ και την εικόνα της ομάδας εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Θα ήταν εύκολο για μένα να παραθέσω δικαιολογίες δίνοντας πρόχειρες απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα των χιλιάδων οπαδών του «Δικεφάλου» για το τι φταίει. Θεωρώ ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλωθούμε στους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δε βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Στο δικό μου μυαλό το ζητούμενο είναι ένα: Η ενότητα. Στην πορεία του χρόνου έγιναν λάθη μικρά και μεγάλα. Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι. Εγώ προσωπικά είμαι έτοιμος να αναλάβω το μερίδιο που μου αναλογεί ως αρχηγός αυτής της ομάδας. Πιστεύω λοιπόν, ότι κακώς δημιουργήθηκε το καλοκαίρι στον κόσμο του ΠΑΟΚ η εντύπωση ότι η ομάδα ήταν έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ρεαλιστικά δεν υπήρχαν οι ανάλογες προϋποθέσεις για μια τέτοια διάκριση. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει η μέχρι τώρα πορεία. Με όση ειλικρίνεια με διακατέχει θεωρώ ότι η υπεραισιοδοξία αποτέλεσε την πραγματική πηγή του κακού. Δυστυχώς τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό το θέμα δεν μπορεί να λυθεί. Προσωπικά πιστεύω πως το ζητούμενο δεν είναι η σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ, που αναμφισβήτητα δεν ικανοποιεί κανένα φίλαθλο του. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και η λύση του είναι πολύ πιο δύσκολη απ ότι θα φαντάζετε κάποιος. Έχοντας ως οδηγό τη φράση που χρησιμοποίησα το καλοκαίρι -ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα- επιμένω να πιστεύω σ' αυτό. Η ιστορία άλλωστε έχει αποδείξει ότι αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για κάθε ομάδα». Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης καταλήγει: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής περιόδου. Μιας περιόδου μεταβατικής προς ένα καλύτερο αύριο που προσδοκούμε όλοι μας. Ημουν, είμαι και θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή, γιατί πολύ απλά η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Η επιστροφή μου στην Τούμπα ήταν για μένα απόφαση ζωής. Πίστεψα και συνεχίσω να πιστεύω στην ομάδα. Συνεχίζω να αφουγκράζομαι τον προβληματισμό και την όποια απογοήτευση υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Θεωρώ 100 % άδικο να αποτελεί σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το εξιλαστήριο θύμα στον ΠΑΟΚ. Η αυθόρμητη χειρονομία του στον αγώνα με την Ξάνθη είχε ως στόχο την ηρεμία στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε υπόδειξη συμπεριφοράς προς τον κόσμο της. Και είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τις προθέσεις του. Πρέπει να δώσουμε λοιπόν, ένα τέλος σ΄αυτό το θέμα - που τόσο άδικα προέκυψε - και δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή φίλαθλο. Το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω σε βαθυστόχαστες αναλύσεις για το μέλλον της ομάδας. Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μου δώσει την ευκαιρία να αναφερθώ εκτενέστερα σε όσα έχουν σχέση με την ομάδα και τις δικές μου σκέψεις για το μέλλον. Μέχρι τότε η γεμάτη Τούμπα και η συμπαράσταση προς την ομάδα θα αποτελέσει την καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό και αδύναμο να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει ρόλο πρωταγωνιστικό». -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:35 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011. |