![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αγαπάς το ποδόσφαιρο; Αναγνώρισε!
«Οποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μας βοηθήσει να αναγνωριστούν οι δράστες των επεισοδίων. Υ. Γ. Για όλους όσοι απεικονίζονται υπάρχει υλικό που αποδεικνύει ότι συμμετείχαν σε πράξεις βίας». Αυτή είναι η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστροσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και προηγείται των φωτογραφιών που δημοσιεύονται από την Τρίτη το βράδυ και αφορούν τα επεισόδια πού έγιναν στον αγώνα της Λιβαδειάς. Φωτογραφίες που θα εμφανιστούν και στις εφημερίδες αφού η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπου προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αναγνώρισης... Εμπράκτως λοιπόν ο Ντέμης Νικολαίδης δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους τη μάχη κατά της βίας ενώ μετά το ΔΣ της Τρίτης δήλωσε πως θα κινηθεί με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όσων αναγνωριστούν. Επιπλέον κάλεσε την Original να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, διαγράφοντας απο τις τάξεις της υπαίτιους επεισοδίων, σε διαφορετική περίπτωση η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ θα σταματήσει να αναγνωρίζεται από την ΠΑΕ. Στα αγωνιστικά, ο τραυματισμός του Γιώργου Αλεξόπουλου ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον αυχένα, αποχώρησε από την προπόνηση και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης. Παράλληλα, ο Βλάνταν Ιβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη. Η μεταγραφική αναζήτηση των διοικούντων την ΠΑΕ ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου συνεχίζεται, με κύριο αντικείμενο την αγορά της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα τη Ροζάριο Σεντράλ. Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται πως απορρίπτει ως ακριβή την περίπτωση του αμυντικού Πάολο Φεράρι και ίσως στραφεί στην απόκτηση του Εμανουέλ Βίγια, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. -------------------- |
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() «Υπάρχει μόνο η Λάρισα» Τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ, επιβεβαίωσε και την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και τηρούνται οι προϋποθέσεις να «παραμείνει στην ΑΕΚ για ένα, πέντε ή δέκα χρόνια». Ο Σάντος επανέλαβε ότι «το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ηρακλή δεν μας χαρακτηρίζει ως ομάδα» και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν ασχολούνται με το ντέρμπι της άλλης εβδομάδας. «Για μας δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Υπάρχει μόνο ο αγώνας με την Λάρισα. Το λάθος μας, μας έχει γίνει μάθημα. Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους. Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα, με γρήγορους παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Τέλος ζήτησε να γίνει επαγγελματική διαιτησία. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Â«Αυτό εξαρτάται από δύο προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι η διοίκηση και οι οπαδοί να στηρίζουν την προσπάθεια, να είναι ευχαριστημένοι και να τους αρέσει η δουλειά μου. Η δεύτερη είναι να είμαι εγώ καλά, να αντλώ ευχαρίστηση και να δίνω το 200%. Αυτή την στιγμή τηρούνται και οι δύο προϋποθέσεις. Αρα, δεν έχω καμία αντίρρηση να παραμείνω στην ΑΕΚ για ένα, πέντε ή δέκα χρόνια. Βέβαια, ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Από την πρώτη μέρα που έκανα συμβόλαιο με την ΑΕΚ, πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι θα μιλούσαμε για το μέλλον καθημερινά. Κι αυτή η συζήτηση, γίνεται καθημερινά». ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Â«Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ηρακλή δεν μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Μιλήσαμε πολύ με τους παίκτες, μετά από αυτή την ήττα, για τον αγώνα, το σύστημα και την φιλοσοφία μας. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρήκαμε ψυχική ισορροπία. Αυτό είναι κάτι που το δείχνουμε σε όλο το πρωτάθλημα. Ετσι, καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε τη νίκη στο Αιγάλεω». ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ «Για μας δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Υπάρχει μόνο ο αγώνας με την Λάρισα. Το λάθος μας, μας έχει γίνει μάθημα. Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους. Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα, με γρήγορους παίκτες. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι το γεγονός ότι όταν παίρνει την μπάλα επιτίθεται άμεσα και με ταχύτητα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η νίκη. Εγώ σκέφτομαι μόνο το πως θα κερδίσω την Λάρισα. Αν κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να παλέψουν την Κυριακή, λόγω καρτών, να μου το πουν για να μην παίξουν. Δεν μου έχει πει, όμως, τίποτα κανείς. Εχουμε πρώτα την Λάρισα κι όταν την νικήσουμε θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό». ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΕΞΑΠΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΛΟ Â«Για τον Τσιρίλο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του μιλήσουμε. Αλλά το να αφαιρούμε κάποια χαρακτηριστικά και στοιχεία από τον χαρακτήρα ενός παίκτη, είναι σαν να του αφαιρούμε τις δυνατότητες του. Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες γενναίοι κι επιθετικοί, που δεν πάνε όμως πέρα από τα όρια. Αυτό πρέπει να διατηρηθεί γιατί είναι χρήσιμο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποιοι παίκτες διαμαρτύρονται στον διαιτητή και δέχονται κάρτες για αυτόν τον λόγο. ολα τα άλλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Γεωργέας, για παράδειγμα, έκανε λάθος κίνηση στη φάση της αποβολής του, αλλά ήταν ενστικτώδης». ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Â«Δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι θέμα ισορροπίας, τόσο το να μην δέχεσαι γκολ όσο και το να σκοράρει. Οποιος θέλει να γίνει πρωταθλητής, που μόνο που πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι οι νίκες. Η πρώτη πορτογαλική λέξη που έμαθαν όλοι οι παίκτες του είναι η vitoria. Αυτό περιμένω να δω και στον αγώνα με την Λάρισα. Πάθος, αποφασιστικότητα και παράλληλα ποιότητα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργία επιθετικών ενεργειών. Οποιος θέλει νίκες -κι η ΑΕΚ αυτό θέλει- πρέπει να έχει αυτά τα στοιχεία αλλά να μην ξεχνάμε και την άμυνα. Αν την ξεχάσεις, μπορεί να βάλεις τρία γκολ και να μην νικήσεις». ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ «Είναι πάντα πιθανό να έχεις μια κακή διαιτησία. Αυτό συμβαίνει παντού. Εγώ αυτό που πιστεύω και λέω είναι ότι για να κάνει λιγότερα λάθη ο προπονητής κι ο ποδοσφαιριστής, πρέπει να δουλεύει και να κάνει προπόνηση. Πρέπει να αφιερώνεις 24 ώρες το 24ωρο. Το ίδιο πράγμα πρέπει να κάνουν κι οι διαιτητές. Οι διαιτητές πρέπει να είναι επαγγελματίες. Αυτή την στιγμή δεν είναι και δεν εξαρτώνται από το ποδόσφαιρο. Αντιθέτως, αν οι παίκτες και ο προπονητής δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, θα φύγουν. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τους διαιτητές. Πάντως, πρέπει να βγάλουμε την καχυποψία από το ποδόσφαιρο. Τα λάθη είναι ανθρώπινα». Στα αγωνιστικά, σε επέμβαση στον αριστερό κοιλιακό κάθετο προσαγωγό, υποβλήθηκε την Παρασκευή ο Αγγελος Κομβολίδης. Η επέμβαση στον νεαρό παίκτη της ΑΕΚ κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω επανειλημμένων υποτροπών και συμπτωμάτων στην περιοχή της φλεγμονής, παρά τη φυσικοθεραπευτική αγωγή που ακολούθησε. Η αποθεραπεία υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες μέχρι την τελική επανένταξή του. Ο Κομβολίδης αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Το Σάββατο. Από εκεί και πέρα, ο Ζούλιο Σέζαρ ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο, ενώ ο Δημήτρης Κουτρουμάνος ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ο πρώτος, ως γνωστόν, θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά μάλλον θα προλάβει το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:59 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |