![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Αρέσει ο «μικρός» Σανμαρτεάν Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις στην Ξάνθη για τον Ντίνου Ντανιέλ Σανμαρτεάν. Ο μικρός αδελφός του Ρουμάνου άσου του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται από την ακριτική ομάδα και δείχνει πως διαθέτει καλά στοιχεία. Φυσικά, τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος για την ώρα δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο. Εν τω μεταξύ, τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Στέλιαν Κάραμπας στην Ανόρθωση. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την κυπριακή ομάδα και το μόνο που απομένει για να επιστρέψει στο «νησί της Αφροδίτης» (είχε αποκτηθεί από την ΑΕ Λεμεσού) είναι να δώσει το τελικό «ΟΚ» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος. Είναι δηλαδή τυπικό το θέμα. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Εμερσον προπονείται πλέον κανονικά και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
«Δεν υπάρχει θέμα με τη Σούπερ Λίγκα»
Επιμένει στις θέσεις του ο Χρήστος Πανόπουλος, για τη διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, αλλά και πως όλος αυτός ο θόρυβος δεν μπορεί να επηρεάσει την υλοποίηση της Σούπερ Λίγκα. Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, σε δηλώσεις που έκανε στον «Sportime Radio», τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι ελεύθερος άνθρωπος, μπορώ να πρεσβεύω αυτά που πιστεύω και δεν αλλάζει η σκέψη μου για τη Σούπερ Λίγκα. Οταν όμως βάλλεται η εταιρία μου και μια ολόκληρη περιοχή, είμαι υποχρεωμένος να πω τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από το να πω αυτά που θα έλεγε κάποιος που δεν θα ήταν φανατικός οπαδός μιας ή άλλης ομάδας, αλλά ένας απλός φίλαθλος. Η διαιτησία του κ. Κασναφέρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Παίζοντας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ, θα προτιμούσα να ξέρω ότι θα δοθεί ένα πέναλτι που δεν είναι, εις βάρος της Ξάνθης και μετά το παιχνίδι θα είναι 50-50. Ετσι θα έχω να καλύψω μόνο ένα πέναλτι. Χθες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο κ. Κασναφέρης κοιτούσε που θα έβρισκε τις λεπτομέρειες, τις ισορροπίες, ώστε να βοηθήσει τη μεγάλη ομάδα. Οσες φορές και να δει κάποιος το βίντεο θα το παρατηρήσει σε 50 φάσεις. Αυτή τη φορά έτυχε να είναι ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να ήταν με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό. Οι μεγάλες ομάδες με τέτοια νοοτροπία διαιτησίας εκτίθενται και οι αγνοί φίλαθλοι των ίδιων των ομάδων δεν το θέλουν αυτό. Τι νόημα έχει το Κύπελλο; Αντε και πήρε ένα ακόμα Κύπελλο ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, τι έγινε; Γιατί να μην το πάρει μια Ξάνθη, μια Λάρισα, μια Βέροια, μια Πάτρα αν κι εφόσον είναι καλύτερη; Στα συγκεκριμένα δύο ματς, έτυχε η Ξάνθη να είναι καλύτερη, γιατί να την κόψουν; Πότε επιτέλους στην Ελλάδα θα δούμε κάτι διαφορετικό, δεν το έχουν βαρεθεί αυτό όσοι έχουν διοικήσει το ποδόσφαιρο;». Από εκεί και πέρα έκανε αναφορά στη Σούπερ Λίγκα, λέγοντας: «Το θέμα της διαιτησίας δεν έχει καμία σχέση με τη Σούπερ Λίγκα ή με τη σημερινή διοργανώτρια. Εχει να κάνει με την ΕΠΟ όπου ανήκει η διαιτησία. Εμείς μιλάμε για μια διαφορετική οργάνωση, δομή, λειτουργία που στόχο θα έχει τη διαφάνεια και τον έλεγχο της καινούργιας διοργανώτριας αρχής». Για την αποχώρηση της ΠΑΕ Ακράτητος από τη Σούπερ Λίγκα, είπε πως κάθε εταιρία έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις θέσεις της και πως δεν θέλει να σχολιάσει αυτή την απόφαση, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, λέγοντας: «Εχουν γίνει κινήσεις που πρέπει να γίνονται από μια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της και τους υπόλοιπους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη χθεσινή εικόνα και την προσπάθεια αυτής της νέας ομάδας. Οι παίκτες πληρώθηκαν σήμερα 20.000 πριμ για την προσπάθεια που έκαναν στα δύο αυτά παιχνίδια. Η ζωή συνεχίζεται. Τους καλούς παίκτες που έχει μια ομάδα πρέπει να δίνει δικαίωμα να τους χαίρονται και σε άλλες πόλεις. Οπως ο Εμερσον και ο Λουτσιάνο. Αυτό έκανε η Ξάνθη. Θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε και χωρίς αυτούς τους πολύ καλούς παίκτες. Αύριο υπάρχει για όλους». Τέλος, για το αν πιστεύει ότι τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει η Σούπερ Λίγκα, απάντησε: «Να ρωτήσετε τον κύριο Ορφανό, είναι σημαντική η θέση της Πολιτείας κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι 100%». -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:56 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011. |