Welcome Guest ( Log In | Register )


> ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Latest News
hlias_gr
post 26 Oct 2005, 10:21 AM
Post #1


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



user posted image



Για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς παραπονέθηκε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι προέρχονται από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει στα πόδια του καθώς έχει αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και αν δεν υποχωρήσουν οι πόνοι τις επόμενες ημέρες, τότε θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, ο Μαλεζάνι ήδη σκεφτόταν να τον ξεκουράσει, τακτική που χρησιμοποιεί αρκετά μέχρι τώρα, για παίκτες που έχουν δώσει αρκετούς αγώνες. Από την άλλη πλευρά, τα ευχάριστα ακούν στο όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με την ΑΕΚ και από την Τετάρτη αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Εχοντας ως δεδομένο το πρόβλημα του Κονσεϊσάο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με πιθανή επιστροφή του Γκούμα και προώθηση του Μπίσκαν στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου υποψήφιος είναι και ο Λεοντίου.

Τέλος, την Τρίτη ήταν και η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής που θα διεξαχθεί στις 19:00 τελικά στο ΟΑΚΑ, παρουσία μόνο οπαδών των γηπεδούχων.

Σε πρώτη φάση η κίνηση που υπάρχει κρίνεται σχετικά καλή, ενώ οι πρώτες πρόχειρες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα υπάρχουν περί τις 30.000 κόσμου.


--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hlias_gr
post 15 Feb 2006, 10:03 AM
Post #2


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



Kαι πάλι μαζί!

Σαραβάκος και Βαζέχα και πάλι μαζί. Οι δύο παλαίμαχοι άσοι των «πρασίνων» δεν βρέθηκαν στο γήπεδο, όμως φιλοξενήθηκαν από το «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» και μίλησαν για όλους και για όλα στο τελευταίο του τεύχος.

Ορίστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης

Για τον Μαλεζάνι
Δ.Σ.: «Το ότι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν και ο βασικός λόγος που χάθηκε το περυσινό πρωτάθλημα. Φέτος είχε την άνεση να θέσει τις βάσεις για την δημιουργία μιας αξιόπιστης ομάδας, όμως το λάθος του ήταν ότι στήριξε πλήρως τα πλάνα του στον Κονσεϊσάο και τον Μπίσκαν, χωρίς να διαθέτει εναλλακτικό σχέδιο. Ο προγραμματισμός πρέπει να διαφοροποιείται, όταν το απαιτούν οι καταστάσεις. Εξάλλου το ότι ο Παναθηναϊκός για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι ο προπονητής του καθυστέρησε να κατασταλάξει σε ένα βασικό κορμό».

Κ.Β.: «Είναι παρακινδυνευμένο να βγάλεις συμπεράσματα για έναν προπονητή, αν δεν ολοκληρώσει έναν διετή κύκλο δουλειάς. Πιστεύω όμως ότι στο περυσινό πρωτάθλημα έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, ειδικά στα ματς με τον Aρη και τον Ηρακλή στην Λεωφόρο, όπου χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί. Πλέον εφαρμόζει το 4-3-3 και η ομάδα παίζει πιο επιθετικά. Όμως αυτό το σύστημα είναι δύσκολο και απαιτεί δουλειά και τους κατάλληλους παίκτες. Εκτιμώ πάντως ότι φέτος ο Μαλεζάνι στάθηκε άτυχος διότι δεν τον βοήθησαν στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας οι δύο μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι. Αν ο Κονσεϊσάο και ο Μπίσκαν είχαν καλύτερη παρουσία, ίσως τώρα να είχαμε διαφορική εικόνα για τον Ιταλό προπονητή.

Για τον Κονσεϊσάο
Δ.Σ.: «Φταίμε όλοι για την περίπτωση Κονσεϊσάο. Πιστεύω ότι από την αρχή απαιτήσαμε πράγματα που ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν από τοβ Βραζιλιάνο. Τον φορτώσαμε με αρμοδιότητες που ήταν αδύνατο να φέρει εις πέρας. Ο Κονσεϊσάο όπου και αν αγωνίστηκε ως τώρα δεν ήταν ο ηγέτης. Έκανε πολύ δουλειά στην μεσαία γραμμή αλλά σπανίως δημιουργούσε. Iσως η πίεση που δέχθηκε στην Ελλάδα να τον μπλόκαρε. Στο ποδόσφαιρο όμως συμβαίνουν αυτά. Πάντοτε υπάρχει το ρίσκο στις μεταγραφές. Ο Κονσεϊσάο δεν κορόιδευε κανένα. Απλώς δεν μπορούσε να αναλάβει ηγετικούς ρόλους».

Κ.Β.: «Συμφωνώ και εγώ ότι οι μεταγραφές είναι ρίσκο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι προσφορά θα έχει ένας ποδοσφαιριστής. Οι πάντες κρίνονται εντός γηπέδου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Επαλέ που ήταν εξαιρετικός στον ʼρη, δεν μπόρεσε όμως να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό και τώρα είναι πρωταγωνιστής στον Ηρακλή. Ο Κονσεϊσάο είναι καλός ποδοσφαιριστής, με γεμάτη καριέρα. Δεν μπόρεσε όμως να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού».

Για την επίθεση του τριφυλλιού
Δ.Σ.: «Και οι τρεις είναι αξιόλογοι. Ο Παπαδόπουλος μπορεί να καλύψει όλο το χώρο της επίθεσης παίζοντας στα άκρα. Είναι γρήγορος και ανά πάσα στιγμή δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων. Έχει όμως άγχος σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των φάσεων. Ο Γκέκας είναι εκρηκτικός, έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις και αν γίνει πιο αποτελεσματικός, θα εξελιχθεί σε ιδανικό σέντερ φορ. Και ο Μάντζιος μας έχει δείξει τα προσόντα του».

Κ.Β.: «Ο σημερινός Παναθηναϊκός διαθέτει επιθετική γραμμή που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου για πολλά χρόνια. Και οι τρεις είναι νέα παιδιά με φιλοδοξίες και αναμφισβήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Την σταθερότητα στην απόδοσή τους, θα την αποκτήσουν με δουλειά και υπομονή».

Για τους νέα παιδιά της ομάδας
Δ.Σ.: «Χωρίς αμφιβολία είναι ευχάριστο να βλέπεις νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο και φιλοδοξίες. Ο Μάντζιος, ο Τζιόλης, ο Δάρλας, ο Λεοντίου, είναι παιδιά με καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο αν πλαισιωθούν από έμπειρους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα αντλούν θετικά στοιχεία ακόμα και στις προπονήσεις. Αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία, διότι θυμάμαι πόσα εγώ όταν βρέθηκα στον Παναθηναϊκό από τον Ζάετς, τον Ρότσα και τον Κυράστα».

Κ.Β.: «Το ιδανικό για κάθε ομάδα είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας με τα νιάτα. Hδη στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αρκετά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Η οργάνωση της ομάδας τους ευνοεί και όπως βλέπουμε πολύ γρήγορα τους δόθηκαν ευκαιρίες. Αν πλαισιωθούν άμεσα με κάποιους καλούς ξένους παίκτες, θα μπορέσουν να αποτελέσουν την βάση για την δημιουργία μιας νέας ισχυρής ομάδας».

Μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού
Δ.Σ.: «Το ότι η πορεία της φετινής ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, το γνωρίζουμε όλοι. Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με φιλοδοξίες, όμως μετά τα όσα συνέβησαν, αυτό που προέχει είναι να λειτουργήσουμε όλοι με ηρεμία. Με τον θόρυβο και τις φωνές δεν θα βρεθεί λύση. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει ο απολογισμός και τότε πρέπει να τεθούν οι βάσεις, με προγραμματισμένες κινήσεις και σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν την ομάδα να βελτιωθεί».

Κ.Β.: «Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα και την εικόνα που εμφανίζει στα περισσότερα ματς η ομάδα, διότι θέλουμε ο Παναθηναϊκός να κινείται πάντα σε υψηλούς ποδοσφαιρικούς ρυθμούς. Είναι φυσικό επακόλουθο όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, ο κόσμος να αντιδρά νευρικά και είναι δύσκολο να είσαι ήρεμος όταν απογοητεύεσαι. Oμως ο Παναθηναϊκός τώρα έχει ανάγκη από ηρεμία και σωστό προγραμματισμό. Η γκρίνια προκαλεί προβλήματα σε όλους και κυρίως στα νέα παιδιά που καλούνται να στηρίξουν το μέλλον της ομάδας».

Για τη συνεργασία τους
Δ.Σ.: «Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα ο Χρήστος, διαπίστωσα το πόσο πεισματάρης, έξυπνος και φιλόδοξος ήταν. Ταιριάζαμε πολύ. Δουλεύαμε σκληρά στις προπονήσεις και κάποιες στιγμές στους αγώνες λειτουργούσαμε με αυτοματισμούς. Δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να κρίνουμε, την ποδοσφαιρική ιστορία, πιστεύω πάντως ότι η άψογη συνεργασία που είχαμε, μας κατατάσσει στα κορυφαία επιθετικά δίδυμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Κ.Β.: «Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη για τις εξαιρετικές σέντρες που μου έκανε. Ήταν ιδανικός συμπαίκτης. Η συνύπαρξή μας στον Παναθηναϊκό, είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. ʼλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τα γκολ που βάλαμε. Oταν μάθαμε ο ένας το παιχνίδι του άλλο, αρκούσε μια ματιά για να συνεννοηθούμε μέσα στο γήπεδο. Σε πολλά ματς κρύβαμε τη μπαλά».


--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
hlias_gr   ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   26 Oct 2005, 10:21 AM
hlias_gr   27/10/05 Ευχάρι...   27 Oct 2005, 08:08 AM
hlias_gr   Οταν αγων...   2 Nov 2005, 08:54 AM
hlias_gr   Στην αντε...   16 Nov 2005, 07:59 AM
hlias_gr   Νέο πρόβλ...   29 Nov 2005, 02:38 PM
hlias_gr   Ο Φλάβιο ...   30 Nov 2005, 10:12 AM
hlias_gr   Απουσία μ...   1 Dec 2005, 08:43 AM
hlias_gr   Πέρασαν π...   2 Dec 2005, 09:18 AM
hlias_gr   Αποκλεισ...   3 Dec 2005, 03:13 AM
NickTheGreek   έτσι που ...   3 Dec 2005, 03:22 AM
NickTheGreek   Με γκολ τ...   3 Dec 2005, 10:05 PM
hlias_gr   Χειρότερ...   6 Dec 2005, 07:28 PM
hlias_gr   Σε αυτόν ...   7 Dec 2005, 06:35 PM
NickTheGreek   1-5: "Eτσι θα ...   8 Dec 2005, 12:20 AM
hlias_gr   «Βγάλτε τ...   8 Dec 2005, 07:47 PM
NickTheGreek   Μαλεζάνι, ...   9 Dec 2005, 01:19 AM
hlias_gr   Mετά τις σ...   10 Dec 2005, 03:07 PM
hlias_gr   Mπαγιεβιτ...   10 Dec 2005, 03:09 PM
NickTheGreek   Σενάρια γ...   11 Dec 2005, 10:36 PM
NickTheGreek   2-2: Ολική η κ...   11 Dec 2005, 10:37 PM
NickTheGreek   "Ντροπή σ...   12 Dec 2005, 12:35 AM
NickTheGreek   πλάκα πλά...   12 Dec 2005, 02:27 AM
hlias_gr   Από σφαλι...   12 Dec 2005, 08:03 AM
NickTheGreek   Στήριξη κ...   12 Dec 2005, 11:04 PM
NickTheGreek   "Θα τους ...   14 Dec 2005, 02:07 AM
hlias_gr   Στα άκρα!.....   14 Dec 2005, 09:13 AM
hlias_gr   Στην Παια...   15 Dec 2005, 08:44 AM
hlias_gr   «Εξηγήθη...   16 Dec 2005, 08:50 AM
hlias_gr   Εκεί όπου ...   19 Dec 2005, 08:00 AM
NickTheGreek   2-0: Ανάστασ...   20 Dec 2005, 12:26 AM
hlias_gr   Τα Χριστο...   20 Dec 2005, 08:02 AM
hlias_gr   Υπό δοκιμ...   21 Dec 2005, 08:04 AM
hlias_gr   Ναυάγιο χ...   27 Dec 2005, 08:26 AM
hlias_gr   Ευσεβείς ...   28 Dec 2005, 07:43 AM
hlias_gr   Στον δρόμ...   29 Dec 2005, 08:21 AM
hlias_gr   Και την Π...   30 Dec 2005, 08:27 AM
NickTheGreek   "Τώρα τρα...   30 Dec 2005, 10:57 PM
hlias_gr   Επιστροφ...   3 Jan 2006, 03:02 PM
hlias_gr   Τα κουβέν...   4 Jan 2006, 05:55 PM
hlias_gr   Μια χαρά, ...   5 Jan 2006, 10:14 AM
hlias_gr   «Φαλτσοσ...   6 Jan 2006, 12:05 PM
hlias_gr   Τα... επακό...   7 Jan 2006, 04:41 PM
hlias_gr   Δεν ξεχνά....   9 Jan 2006, 08:11 AM
NickTheGreek   "Να μείνω ...   10 Jan 2006, 09:16 AM
DRUG ADDICT   Θα πω κατ...   10 Jan 2006, 07:39 PM
www.yourforum.gr   Αχ αυτά τ...   16 Jan 2006, 07:28 AM
hlias_gr   «Μάχη» μέχ...   17 Jan 2006, 08:10 AM
hlias_gr   Σα να μην ...   19 Jan 2006, 08:34 AM
hlias_gr   Τα είπαν ...   20 Jan 2006, 08:56 AM
hlias_gr   Αντίστρο...   23 Jan 2006, 08:22 AM
hlias_gr   Αδεια με......   24 Jan 2006, 08:40 AM
hlias_gr   Στο κλεισ...   25 Jan 2006, 09:15 AM
hlias_gr   http://www.pao.gr http://www.panathinaikos.co.nr/   25 Jan 2006, 11:48 AM
hlias_gr   Electra, do you know panathinaikos?   25 Jan 2006, 01:15 PM
Electra   I know very little about panathinai...   25 Jan 2006, 01:15 PM
hlias_gr   Διαζύγιο ...   26 Jan 2006, 08:35 AM
www.yourforum.gr   απλά θυμή...   26 Jan 2006, 05:00 PM
hlias_gr   Η ζωή συν...   26 Jan 2006, 05:27 PM
hlias_gr   Θετικός... ...   31 Jan 2006, 09:51 AM
NickTheGreek   QUOTEΕΚΙ: «Δεν ...   31 Jan 2006, 10:25 AM
hlias_gr   Απέφυγε τ...   31 Jan 2006, 10:54 PM
hlias_gr   Για πάντα ...   1 Feb 2006, 06:03 PM
hlias_gr   Αμοιβαία ...   2 Feb 2006, 09:14 PM
hlias_gr   Η σειρά τ...   3 Feb 2006, 02:04 PM
hlias_gr   Η αυτοκρι...   4 Feb 2006, 02:16 AM
hlias_gr   continue Ρισκάρ...   4 Feb 2006, 02:18 AM
hlias_gr   continue - Θέλω να ...   4 Feb 2006, 02:21 AM
hlias_gr   Ο ...χαρτοπ...   8 Feb 2006, 11:47 AM
hlias_gr   «O Γερμανά...   8 Feb 2006, 11:20 PM
hlias_gr   Aνανέωσαν ...   9 Feb 2006, 03:04 PM
hlias_gr   Xωρίς απά...   11 Feb 2006, 11:05 AM
hlias_gr   Δεν επιτρ...   12 Feb 2006, 11:20 AM
NickTheGreek   4-2: Από ντρο...   13 Feb 2006, 03:33 AM
hlias_gr   Ενας-ένας ...   13 Feb 2006, 05:22 PM
hlias_gr   Aπομένει ...   14 Feb 2006, 07:45 PM
hlias_gr   Kαι πάλι μ...   15 Feb 2006, 10:03 AM
hlias_gr   Χάνει το ...   20 Feb 2006, 05:51 PM
hlias_gr   Ξεχώρισε ...   23 Feb 2006, 09:12 AM
hlias_gr   Με Γκούμα ...   24 Feb 2006, 10:19 AM
hlias_gr   Χειμαρρώ...   24 Feb 2006, 09:38 PM
hlias_gr   Ας περιμέ...   25 Feb 2006, 11:28 PM
hlias_gr   Δεν αλλάζ...   2 Mar 2006, 09:08 AM
hlias_gr   Στην τελι...   3 Mar 2006, 10:27 AM
hlias_gr   Φοβού τον ...   4 Mar 2006, 09:17 AM
hlias_gr   Για την τ...   5 Mar 2006, 12:36 PM
hlias_gr   RE: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   5 Mar 2006, 03:36 PM
NickTheGreek   1-0 ..."επειδή ...   5 Mar 2006, 10:55 PM
hlias_gr   «Φρένο» στ...   8 Mar 2006, 08:40 AM
hlias_gr   Πλήγμα με ...   8 Mar 2006, 02:49 PM
hlias_gr   O Mπίσκαν έ...   10 Mar 2006, 10:58 PM
hlias_gr   Απουσίες.....   15 Mar 2006, 09:51 AM
hlias_gr   Ετοιμοπό...   15 Mar 2006, 10:09 PM
hlias_gr   Δυο χρόνι...   18 Mar 2006, 04:32 PM
hlias_gr   Ετοιμος γ...   19 Mar 2006, 09:56 AM
hlias_gr   ÅðéìÝíåé áñãåíôßíéêá! Ð...   22 Mar 2006, 09:40 AM
hlias_gr   Αρχισε η......   22 Mar 2006, 10:42 PM
hlias_gr   Ετοιμοπό...   24 Mar 2006, 05:11 PM
hlias_gr   «Responsabile» Αν και ...   27 Mar 2006, 10:17 PM
hlias_gr   'Ολα στο τ...   28 Mar 2006, 01:31 PM
hlias_gr   «Αν όλα πά...   11 Apr 2006, 08:43 AM
2 Pages V   1 2 >


Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 06:12 AM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find