![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Police Cop Lover ![]() Group: Private Members Posts: 780 Joined: 3-June 05 From: Agios Dimitrios, Athens Member No.: 9 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Είμαι έτοιμος να ανοίξω τα χαρτία μου αρκεί ο admin να μου παραχωρήσει τα δικαιώματα μου σαν moderatore M. να μπορώ να ανεβάσω τις φοτογραφίες χωρίς να τις πέράσω σε διαφορετικά Links και απλά να δώσω τις διευθύνσεις εδώ.
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Police Cop Lover ![]() Group: Private Members Posts: 780 Joined: 3-June 05 From: Agios Dimitrios, Athens Member No.: 9 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
κάνοντας zoom θα δείτε περισσότερα πράγματα καθώς η ποιότητα δεν έιναι καθόλου καλή, η λήψη έγινε με hp photosmart 215 1.3 megapixel(?)... (χάλια δηλαδή-η ποιότητα της φοτογραφίας ενός καλού κινητού σήμερα)
Attached File(s)
|
|
![]() ![]()
|
|
Ναι γιατι όχι, το θέμα όμως δεν είναι αυτό... το θέμα είναι να ερχόντουσαν οι εξωγηινοι να μας χτυπούσαν το κουδούνι... να πίναμε καμια φραπεδιά παρείτσα να βλέπαμε καμία ταινιούλα μαζί ... χμ.. π.χ independence day.. na βλέπαμε τις σεξογήινες να μας την πέφτουν..ξέρεις να ήταν γαμω τα παιδία δηλαδή!!να μας έδειχναν πράγματα .. πως σκέφτεται ένας εξυπνότερος... ένας ανώτερος ων
![]() ![]() we love you alien ![]() idokkouk bikinkou nteffbin ( τους χαιρέτησα στην γλώσσα τους) p.s φίλε Νίκο για σκέψου πόσο σημαντικό θα ήταν να έκανες π.χ παρέα (κολητος σου) με ένα alien admin?? δεν θα γούσταρες πολυ? ετσι.. ![]() |
|
![]()
|
|
![]() yourforum addicted ![]() Group: Members Posts: 295 Joined: 7-June 05 Member No.: 20 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
QUOTE(Aldaskalakis @ 13 Jul 2005, 01:57 AM) Ναι γιατι όχι, το θέμα όμως δεν είναι αυτό... το θέμα είναι να ερχόντουσαν οι εξωγηινοι να μας χτυπούσαν το κουδούνι... να πίναμε καμια φραπεδιά παρείτσα να βλέπαμε καμία ταινιούλα μαζί ... χμ.. π.χ independence day.. na βλέπαμε τις σεξογήινες να μας την πέφτουν..ξέρεις να ήταν γαμω τα παιδία δηλαδή!!να μας έδειχναν πράγματα .. πως σκέφτεται ένας εξυπνότερος... ένας ανώτερος ων ![]() ![]() we love you alien ![]() idokkouk bikinkou nteffbin ( τους χαιρέτησα στην γλώσσα τους) p.s φίλε Νίκο για σκέψου πόσο σημαντικό θα ήταν να έκανες π.χ παρέα (κολητος σου) με ένα alien admin?? δεν θα γούσταρες πολυ? ετσι.. ![]() Καλά όλα,αλλά για φραπεδιά δεν το πολυβλέπω,μιας και θα είχε κοπεί το ρεύμα όπως έγινε εκείνη τη αποφράδα μέρα στην Κουρούτα... ![]() -------------------- "Η Κολακεία είναι η δύναμη του ανίσχυρου και η αδυναμία του ισχυρού..."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:27 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |