![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αγαπάς το ποδόσφαιρο; Αναγνώρισε!
«Οποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μας βοηθήσει να αναγνωριστούν οι δράστες των επεισοδίων. Υ. Γ. Για όλους όσοι απεικονίζονται υπάρχει υλικό που αποδεικνύει ότι συμμετείχαν σε πράξεις βίας». Αυτή είναι η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστροσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και προηγείται των φωτογραφιών που δημοσιεύονται από την Τρίτη το βράδυ και αφορούν τα επεισόδια πού έγιναν στον αγώνα της Λιβαδειάς. Φωτογραφίες που θα εμφανιστούν και στις εφημερίδες αφού η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπου προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αναγνώρισης... Εμπράκτως λοιπόν ο Ντέμης Νικολαίδης δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους τη μάχη κατά της βίας ενώ μετά το ΔΣ της Τρίτης δήλωσε πως θα κινηθεί με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όσων αναγνωριστούν. Επιπλέον κάλεσε την Original να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, διαγράφοντας απο τις τάξεις της υπαίτιους επεισοδίων, σε διαφορετική περίπτωση η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ θα σταματήσει να αναγνωρίζεται από την ΠΑΕ. Στα αγωνιστικά, ο τραυματισμός του Γιώργου Αλεξόπουλου ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον αυχένα, αποχώρησε από την προπόνηση και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης. Παράλληλα, ο Βλάνταν Ιβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη. Η μεταγραφική αναζήτηση των διοικούντων την ΠΑΕ ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου συνεχίζεται, με κύριο αντικείμενο την αγορά της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα τη Ροζάριο Σεντράλ. Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται πως απορρίπτει ως ακριβή την περίπτωση του αμυντικού Πάολο Φεράρι και ίσως στραφεί στην απόκτηση του Εμανουέλ Βίγια, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. -------------------- |
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() «Καλοδεχούμενος ο Σαλπιγγίδης» Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη. Πρώτα αναφέρθηκε στο θέμα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος που στο περιθώριο της παρουσίασης του Ντουμιτρέσκου, δήλωσε ότι «ο Ντέμης Νικολαϊδης πριν ενάμιση μήνα με ρώτησε για τον παίκτη του και του είπα ότι έχει κλειστό τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ». Σχεδόν την ίδια στιγμή ο προπονητής της ΑΕΚ Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε με κολακευτικό τρόπο στην αξία του. «Είναι ένας καλός παίκτης. Μιλάμε με τον πρόεδρο για παίκτες που μπορούν να έρθουν στην ΑΕΚ. Ολοι αυτοί που είναι καλοί και χωράνε στο μέλλον της ΑΕΚ, είναι καλοδεχούμενοι. Κάθε χρόνο ο στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερη την ομάδα και για αυτό χρειάζεται ποιότητα», ενώ σχετικά με την περίπτωση του Βενγκλίνσκι, πρόσθεσε: «Δεν μου έχει τεθεί θέμα για την παραμονή του παίκτη. Δεν έχω μιλήσει τελευταία με τον ποδοσφαιριστή. Αν θέλει να φύγει, τότε ας έρθει να μου το πει. Τότε θα σκεφθώ και θα αποφασίσω». Χαρακτήρισε τον εαυτό του «ερωτευμένο» με την ΑΕΚ ενώ έριξε και τις μπηχτές του για τους οπαδούς που φέτος δεν είναι τόσο κοντά στην ΑΕΚ. «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν μια οικογένεια. Κι αυτό με έκανε να την ερωτευθώ. Στην ΑΕΚ γύρισα για συναισθηματικούς λόγους, σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα. Γύρισα γιατί υπήρχε μια δυνατή σχέση του κόσμου με την ομάδα και με εντυπωσίασε αυτή η ένωση. Το γήπεδο ήταν γεμάτο πέρυσι, ήμαστε όλοι μαζί ενωμένοι κι αυτό έκανε την ομάδα δυνατή. Πέρυσι ήμαστε μια πραγματική οικογένεια. Πολλά παιχνίδια τα κερδίσαμε εξαιτίας του κόσμου. Φέτος αυτή η οικογένεια δεν είναι τόσο συμπαγής. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν οι φίλαθλοι. Χρειάζονται όλοι για αυτή την ένωση. Διότι διαφορετικά, η ΑΕΚ θα μπει σε δυσκολίες και για μια τέτοια διαφορετική ΑΕΚ, εγώ δεν ενδιαφέρομαι». Η απαίτηση των οπαδών την περασμένη Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου να παίξει ο Κονέ, εξόργισε τον Σάντος που επανήρθε στο θέμα: «Για τον Παναγιώτη Κονέ δήλωσε: «Ποιος είναι ο Κονέ; Εγώ διέκρινα κάτι πάνω του και είπα στον πρόεδρο να του κάνει συμβόλαιο. Είναι μακριά, ακόμη, από το να είναι ποδοσφαιριστής. Μετά από επτά μήνες, όλοι γνωρίζουν για τον Κονέ. Αυτό που κάνουν οι οπαδοί, νομίζω ότι μπορεί να τον βλάψει. Του κάνουν κάτι που δεν είναι σωστό. Ακόμη δεν έχει τις δυνατότητες για να μπει στην 11άδα. Οχι γιατί δεν έχει ταλέντο. Αν δεν είχε, θα είχε δοθεί δανεικός τον Δεκέμβριο όπως έγινε με άλλους παίκτες. Νομίζω ότι προσπαθούμε να βρούμε θέμα χωρίς να υπάρχει κι αυτό κουράζει. Στις δικές μου ομάδες, τα τελευταία 17 χρόνια που είμαι προπονητής, την απόφαση για το ποιος θα παίξει την παίρνω εγώ. Οταν σταματήσει αυτό, θα πάψω να είμαι προπονητής. Σ όποιον αρέσει. Σ όποιον δεν αρέσει, υπομονή! Ο κόσμος μπορεί να το συνηθίσει αυτό. Τώρα τελευταία προκύπτουν τέτοια θέματα που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την ΑΕΚ. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν όσο είμαι εγώ εδώ. Δεν έχω ούτε χρόνο ούτε υπομονή για να αναλύω πολύ αυτά που λέω. Τον Κονέ τον έβαλα γιατί το ήθελα εγώ. Ούτε οι φίλαθλοι ούτε ο πρόεδρος αποφασίζουν για το ποιος θα παίξει. Κάτι που γινόταν στο παρελθόν». Αφού ανέφερε την αποσταθεροποιήση, ρωτήθηκε για ποιους εννοεί: «Υπήρξε ένα δημοσίευμα πριν δύο ημέρες κι αυτός που το έγραψε ή είναι βλάκας ή έχει κακή πρόθεση. Εγώ, όμως, δεν πιστεύω στη βλακεία. Οταν με ρωτήσανε, στο συνέδριο προπονητών, γιατί ο Κατσουράνης δεν βγαίνει από την ομάδα, τους είπε ότι δεν βγαίνει γιατί είναι ο καλύτερος κι ακόμη και στο 50% μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από κάποιον άλλο που παίζει στο 100%. Τότε είπα ότι αν υπήρχαν 20 τέτοιοι παίκτες, θα μπορούσαν να ξεκουραστούν ένας-δυο παίκτες της ομάδας. Στη συνέχεια, μετά από 10 λεπτά, μου έγινε άλλη ερώτηση για τον Ροναλντίνιο και είπα ότι ο Ροναλντίνιο μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση σε οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά 11 Ροναλντίνιο δεν μπορούν να κερδίσουν κανέναν. Εχει σχέση με αυτό με το ότι προτιμώ 20 Κατσουράνηδες από 11 Ροναλντίνιο; Η βλάκας είναι όποιος το σκέφτηκε και το έγραψε αυτό ή έχει κακή πρόθεση. Επειδή δεν πιστεύω στη βλακεία όμως, θεωρώ ότι έχει κακή πρόθεση. Μιλάω για δημοσιογράφους που έγραψαν συγκεκριμένα πράγματα. Το κοινό δεν έχει κακή πρόθεση». Αν όσα είπε είναι καμπανάκι σε όσους προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την ΑΕΚ: «Ναι, είναι! Αυτό που λέω είναι ότι η ΑΕΚ είναι μια ιδέα δυνατή. Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ιδέα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι γύρω από αυτό το σχέδιο και στο τέλος να κρίνουν. Δίνω την γνώμη μου σαν φίλαθλος. Αν δεν γίνει αυτό, τότε η ΑΕΚ διατρέχει κίνδυνο να πάει προς τα πίσω». Οι ερωτήσεις στράφηκαν και στο μέλλον του στην ομάδα. «Οι συζητήσεις μας, φυσικά, συνεχίζονται όπως πάντα για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το σχέδιο του προέδρου. Είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω το project, όπως και πριν από δύο χρόνια. Συζητάμε και δουλεύομε. Είμαι 100% με τον πρόεδρο. Κοιμάμαι καλά για δύο λόγους. Εχω απόλυτη βεβαιότητα ότι γίνεται καλή δουλειά στην ΑΕΚ και δεν ανησυχώ για το μέλλον μου». -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:57 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |