Welcome Guest ( Log In | Register )


> Wrc, News
hlias_gr
post 19 Dec 2005, 02:52 PM
Post #1


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!




user posted image

Εκτός WRC η Mitsubishi από το 2006


Σαν βόμβα έσκασε στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου η απόφαση της Mitsubishi να αναστείλει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι από το 2006. Η Mitsubishi Motors βρίσκεται ήδη εν μέσω ενός προγράμματος ανάκαμψης, αντιλαμβανόμενη ότι πρέπει να εστιάσει στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών της ώστε να βγει από την κρίση την οποία διέρχεται. Σημασία έχει ωστόσο να παρατηρήσει κανείς, ότι η διατύπωση της Mitsubishi είναι πολύ προσεκτική, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον.


Πράγματι, στις προθέσεις της Mitsubishi είναι να επιστρέψει στο WRC από το 2008, μετά την ολοκλήρωση του 3ετούς πλάνου ανάκαμψης, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό θα έχει πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως η αποχή της Mitsubishi από το WRC δεν επηρεάζει τη συμμετοχή της στο Ράλι Ντακάρ, στο οποίο θα συνεχίζει να αγωνίζεται.

Η εμπλοκή της Mitsubishi στους αγώνες αυτοκινήτου ξεκίνησε το 1974 με τη συμμετοχή της στο Ράλι Σαφάρι, ενώ από τότε η ομάδα της έχει κερδίσει 34 αγώνες στο WRC. Οδηγοί της Mitsubishi κατέκτησαν 4 συνεχόμενους πρωταθλήματα από το 1996 μέχρι το 1999, ενώ το 1998 έκαναν το νταμπλ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα κατασκευαστών.



--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hlias_gr
post 8 Mar 2006, 12:36 PM
Post #2


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



user posted image


user posted image


Ράλι Μεξικού: Επιστροφή του Λοέμπ στις νίκες (7/3/2006)


Οδηγώντας εντυπωσιακά και έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιέν Λοέμπ πήρε τη νίκη στο Μεξικό, τον 3ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος Ράλι. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Λοέμπ για το 2006, η οποία τον έθεσε και επικεφαλής στη βαθμολογία. Η 21η νίκη στην καριέρα του Λοέμπ, ήταν και η πρώτη για την Kronos Total Citroen WRT, δίνοντάς της την 1η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.
Ο Γάλλος οδηγός φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, δήλωσε αμέσως μετά ότι κατέκτησε τη νίκη σε έναν αγώνα όπου στο παρελθόν η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, γεγονός που τον ευχαριστεί διπλά. Η επικράτησή μας ήρθε έπειτα από σκληρή μάχη και μας έθεσε επικεφαλής του πρωταθλήματος, οπότε, τα πάντα είναι καλά, κατέληξε ο Λοέμπ. Πάντως, ένα ακόμη γεγονός που χρίζει ξεχωριστής αναφοράς, είναι η εμφάνιση του Ισπανού οδηγού Ντανιέλ Σόρντο στο πρώτο του χωμάτινο ράλι. Ο Σόρντο οδηγώντας ένα ιδιωτικό Xsara WRC παραλίγο να ανέβει στο βάθρο, τερματίζοντας τελικά 4ος, σε μία εντυπωσιακή και ελπιδοφόρα για τον ίδιο επίδοση.

Μετά το Ράλι Μεξικού, στο πρωτάθλημα οδηγών προηγείται ο Λοέμπ με 26 β., ακολουθεί ο Γκρόνχολμ με 21 β., ο Στόλ με 11 και ο Σόλμπεργκ με 8 β. Στους κατασκευαστές, η Kronos Total Citroen WRT είναι πρώτη με 34 β. και ακολουθούν οι BP Ford WRT με 30 β., OMV Peugeot με 21 β. και η Subaru WRT με 20 β.



--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
hlias_gr   Wrc   19 Dec 2005, 02:52 PM
hlias_gr   Ράλι Μεξι...   8 Mar 2006, 12:36 PM
hlias_gr   Την Πέμπτ...   8 Jun 2006, 12:54 PM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 05:54 AM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find