![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Police Cop Lover ![]() Group: Private Members Posts: 780 Joined: 3-June 05 From: Agios Dimitrios, Athens Member No.: 9 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Είμαι έτοιμος να ανοίξω τα χαρτία μου αρκεί ο admin να μου παραχωρήσει τα δικαιώματα μου σαν moderatore M. να μπορώ να ανεβάσω τις φοτογραφίες χωρίς να τις πέράσω σε διαφορετικά Links και απλά να δώσω τις διευθύνσεις εδώ.
|
|
![]() |
![]()
|
|
Lifetime commited ![]() Group: Private Members Posts: 1315 Joined: 7-June 05 Member No.: 25 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Πιστευω ακραδαντα οτι για αλλη μια φορα προκειται για τον κλασικο λεκε στον σπανιοτατα καθαρισμενο φακο της φωτογραφικης μηχανης. Δημοσιευσε και τις υπολοιπες φωτογραφιες για να δουν ολοι οτι παντα το UFO εχει παντα ακριβως το ιδιο σχημα και μεγεθος...
-------------------- There are 10 kinds of people, those who can read binary and those who can't.
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Police Cop Lover ![]() Group: Private Members Posts: 780 Joined: 3-June 05 From: Agios Dimitrios, Athens Member No.: 9 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
QUOTE(NickTheFreak @ 15 Jul 2005, 01:10 AM) Πιστευω ακραδαντα οτι για αλλη μια φορα προκειται για τον κλασικο λεκε στον σπανιοτατα καθαρισμενο φακο της φωτογραφικης μηχανης. Δημοσιευσε και τις υπολοιπες φωτογραφιες για να δουν ολοι οτι παντα το UFO εχει παντα ακριβως το ιδιο σχημα και μεγεθος... σε λίγο που θα ανεβάσω και το videaki έλα να μου πεις για κινούμενο λεκέ.. |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:52 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |