![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Δυο ή τρεις παίκτες θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο που ξεκινάει σε ένα μήνα. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος σε συνομιλία που είχε με τους αθλητικούς συντάκτες που είναι απεσταλμένοι των μέσων ενημέρωσης για τον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Ραπίντ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Γούμενος προσδιόρισε πως ένας από τους στόχους αυτούς είναι και ο ομογενής ποδοσφαιριστής της Καρλσρούης, Γιάννης Μασμανίδης του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ όμως που από το προηγούμενο καλοκαίρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ήρθε σε επαφή μαζί του και θα κάνει μια προσπάθεια να σπάσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του για να τον αποκτήσει από το νέο έτος.
Αυτός, κι ένας πλάγιος αμυντικός είναι οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να διεκδικήσει κι έναν τρίτο ποδοσφαιριστή αν υπάρξει κάποια καλή προοπτική. «Θέλουμε έναν επιθετικό που να είναι τουλάχιστον της κλάσεως των Σαλπιγγίδη- Μίετσελ ώστε να βοηθήσει την ομάδα άμεσα στους στόχους της», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γούμενος, που παράλληλα γνωστοποίησε πως επίκεινται οι αποδεσμεύσεις 4- 5 ποδοσφαιριστών, για να αποσυμφορηθεί το ρόστερ που σήμερα αριθμεί 28 παίκτες. -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Σικαμπάλα, από του χρόνου...
Ποδόσφαιρο τέλος για φέτος για τον Σικαμπάλα, καθώς ο Αιγύπτιος παίκτης έχει εξαγριώσει τον προπονητή του Ιλιε Ντουμιτρέσκου με τη συμπεριφορά του. Ο Ρουμάνος δήλωσε ότι ο Σικαμπάλα δεν υπολογίζεται για φέτος μετά την ενέργειά του να μην είναι παρών στην προπόνηση της Τρίτης οπότε και έληγε η άδεια των παικτών. «Είμαι έκπληκτος όσον αφορά την αργοπορία του γιατί ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις, πρόσφερε αρκετά, ήταν από τους καλύτερους. Μία μέρα ένας ποδοσφαιριστής τα πληρώνει όμως αυτά στην καριέρα του. Δεν είναι στα πλάνα μου για τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι κρίμα που δεν μπορούν να συνειδητοποιούν ορισμένοι τί μπορεί να κάνουν στο ποδόσφαιρο. Ανοίγουν λίγο τα μάτια τους και νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο δεν συνεχίζεται χωρίς αυτούς. Είναι λάθος αυτό που έκανε και αυτό που πιστεύει. Θα τιμωρηθεί. Πληροφορήθηκα, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ», επισήμανε χαρακτηριστικά κο Ρουμάνος τεχνικός. Ο Ντουμιτρέσκου επισήμανε και τον στόχο του ΠΑΟΚ. «Εμείς έχουμε τον στόχο μας για την κατάκτηση της 4ης θέσης, αλλά και έναν άλλο στόχο να βγει ο Σαλπιγγίδης πρώτος σκόρερ, ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για παραμονή. Η νίκη πρέπει να φέρνει νίκη, το έχουμε ξανά πει και στο πρόσφατο παρελθόν. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά», είπε και μίλησε για τις εξετάσεις: «Αν θέλετε να ξέρετε, ο Μουμίν ήταν ο καλύτερος από πλευράς αποτελεσμάτων». Όσον αφορά τον Σαλπιγγίδη; «Οι ομάδες της Ελλάδας δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν τον Σαλπιγγίδη. Του αξίζει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να παίξει στην Ευρώπη, είναι φοβερός χαρακτήρας, πρώτος σκόρερ, μοντέρνος ποδοσφαιριστής. Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι για να πάρει μεταγραφή σε ελληνικό σύλλογο. Πρέπει να πουληθεί πάνω από 8-10 εκ. ευρώ». Αποκάλυψε επίσης ότι την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Γιάννη Γούμενο. «Αύριο το βράδυ αναμένεται να μιλήσουμε με τον πρόεδρο για όλα τα θέματα της ομάδας», επισήμανε αρχικά. «Είναι ένα λεπτό θέματα τα οικονομικά προβλήματα, ωστόσο εγώ είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο όπως έχουν και οι παίκτες. Δεν είμαι εγώ αν θα ψάξω για χρέη. Θεωρώ ότι οι παίκτες έχουν τα λεφτά τους στην... τράπεζα που λέγεται ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να είναι ζωντανός, δεν θα χάσουμε τα χρήματα μας. Ξέρω ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές δεν θα προδώσουν τον σύλλογο. Που αγαπούν την ομάδα. Τους βοήθησε ο σύλλογος, βοήθησαν και αυτοί τον ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως κάποιοι μπορούν να λειτουργήσουν προχωρώντας σε προσφυγή. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για τον προγραμματισμό, πρέπει να δούμε αν θα μείνει πρόεδρος ο κ. Γούμενος αλλά και αν θα είμαι εγώ ο προπονητής. Πρέπει να προχωρήσουμε ωστόσο με τον προγραμματισμό», υπογράμμισε. Μίλησε και για το μέλλον του ΠΑΟΚ. «Υπάρχουν δυο ειδών πλάνα, δεν μπορούμε να πάμε χειρότερα με αυτήν την ομάδα, δεν μπορούμε όμως και να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Αν έρθουν όμως 3-4 ποδοσφαιριστές με νοοτροπία νικητή, μπορούμε να παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Εγώ είμαι έτοιμος και για τα δυο πλάνα, αρκεί να μη γεμίζουμε τον κόσμο με προσδοκίες. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο, θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, να χτίσω εδώ». Γαλλία και Ολλανδία είναι πιθανοί προορισμοί για προετοιμασία, αλλά και για δυνατά φιλικά παιχνίδια. Για αυτό επισήμανε με νόημα ο Ρουμάνος τεχνικός ότι θα πρέπει σύντομα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας. Για τις διοικητικές εξελίξεις, είπε: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ, όχι στην Τσέλσι. Ξέρω που ήρθα, δεν ήρθα σε μία ομάδα που όλα είναι ρόδινα, ήρθα σε μία ομάδα με οικονομικά προβλήματα. Αλλωστε, δεν είναι του χαρακτήρα μου να κρίνω ανθρώπους. Στα Βαλκάνια, δεν είναι εύκολο μία ξένη εταιρία να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν πολυεκατομμυριούχοι. Δεν επένδυσαν στην Ελλάδα. Πρέπει να εκτιμούμε τους ανθρώπους που βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο». -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:48 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011. |