![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αγαπάς το ποδόσφαιρο; Αναγνώρισε!
«Οποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μας βοηθήσει να αναγνωριστούν οι δράστες των επεισοδίων. Υ. Γ. Για όλους όσοι απεικονίζονται υπάρχει υλικό που αποδεικνύει ότι συμμετείχαν σε πράξεις βίας». Αυτή είναι η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστροσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και προηγείται των φωτογραφιών που δημοσιεύονται από την Τρίτη το βράδυ και αφορούν τα επεισόδια πού έγιναν στον αγώνα της Λιβαδειάς. Φωτογραφίες που θα εμφανιστούν και στις εφημερίδες αφού η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπου προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αναγνώρισης... Εμπράκτως λοιπόν ο Ντέμης Νικολαίδης δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους τη μάχη κατά της βίας ενώ μετά το ΔΣ της Τρίτης δήλωσε πως θα κινηθεί με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όσων αναγνωριστούν. Επιπλέον κάλεσε την Original να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, διαγράφοντας απο τις τάξεις της υπαίτιους επεισοδίων, σε διαφορετική περίπτωση η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ θα σταματήσει να αναγνωρίζεται από την ΠΑΕ. Στα αγωνιστικά, ο τραυματισμός του Γιώργου Αλεξόπουλου ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον αυχένα, αποχώρησε από την προπόνηση και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης. Παράλληλα, ο Βλάνταν Ιβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη. Η μεταγραφική αναζήτηση των διοικούντων την ΠΑΕ ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου συνεχίζεται, με κύριο αντικείμενο την αγορά της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα τη Ροζάριο Σεντράλ. Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται πως απορρίπτει ως ακριβή την περίπτωση του αμυντικού Πάολο Φεράρι και ίσως στραφεί στην απόκτηση του Εμανουέλ Βίγια, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
«Φοβάμαι τον θάνατο, όχι τον Ολυμπιακό»
Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει αποδείξει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο (και όχι μόνο παίκτη) με πάθος. Αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά το Σάββατο όταν ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός της 'Ενωσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φίλαθλος» στην οποία... πέταξε το μπαλάκι στον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Τετάρτης στο Παγκρήτιο. «Φοβάμαι μόνο τον θάνατο, όχι τον Ολυμπιακό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Τσιρίλο που συμπλήρωσε ότι θέλει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Επίσης, είπε ότι σκέφτεται να κάνει δύο τατουάζ για χάρη της ομάδας του εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η χρονιά. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα πολλά χρόνια και θα ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας που θα το καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι εδώ και θέλω να μείνω και για τα επόμενα δύο χρόνια. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να κλείσω την καριέρα μου εδώ, μπορεί στην Ιταλία, μπορεί και στην Αγγλία. Ο τελικός του κυπέλλου είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να παίξει σε έναν τελικό κυπέλλου. Τον εμπνέει. Είναι ένα κίνητρο. Προσωπικά, το μόνο που φοβάμαι είναι ο θάνατος! Οποίος είναι καλύτερος θα νικήσει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ούτε σαν εκδίκηση το βλέπω. Είναι ένας τελικός, τίποτε άλλο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσουμε όλα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε. Αυτό που πάνω απ' όλα εύχομαι, όμως, είναι να γίνει μια γιορτή. Να είναι μια μέρα γιορτής για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Να μην υπάρξουν επεισόδια. Είναι ένας στόχος πολύ σημαντικός για όλους. Και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο Champions League. Και, βέβαια, είναι το ίδιο σημαντικό για τους οπαδούς μας και έχουμε ένα επιπλέον λόγο για να τα καταφέρουμε. Το σημαντικότερο είναι προς το παρόν να τερματίσουμε δεύτεροι, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά. Αυτό προέχει. Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο. Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και φάνηκε στην διάρκεια της σεζόν. Τα προκριματικά είναι τον Αύγουστο. Έχουμε ακόμη καιρό. Το μυαλό μας είναι τώρα μόνο στη 2η θέση. Έχω δώσει αρκετά σημαντικά παιχνίδια μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Ήμουν διεθνής και με την ελπίδων της Ιταλίας και έχω κατακτήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο... Ήταν σπουδαία χρονιά εκείνη για μένα. Σημαντικό τρόπαιο. Είχα, όμως, και πολλά παιχνίδια με την Ιντερ, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο καμπιονάτο. Έχω συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League και με την Ιντερ, οπότε δεν είναι άγνωστα για μένα. Τίποτα δεν με έχει δυσαρεστήσει μέχρι τώρα. Όλα έχουν πάει καλά. Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή που έχω κάνει. Θα πρότεινα και σε άλλους συμπατριώτες μου να έρθουν στην ΑΕΚ, ανεπιφύλακτα. Εγώ πήρα αυτή την απόφαση, διότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ σημαντική ομάδα και με κέρδισε και ο τρόπος που με πλησίασαν. Από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η πρόταση δέχτηκα άμεσα, επειδή ήξερα ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο. Όλα είναι πολύ καλά. Η μόνη δυσκολία είναι η γλώσσα. Κατά τα άλλα τα πάντα είναι ωραία εδώ. Μου αρέσει να περνάω πολύ ήσυχα. Μένω με την κοπέλα μου και στον ελεύθερο χρόνο μου κάνουμε καμία βόλτα, πηγαίνουμε στη θάλασσα. Ζω για την κάθε μέρα ξεχωριστά. Μπορεί να τύχει και να κάνουμε ένα παιδί εδώ. Να είναι μια έκπληξη. Περνάω, πάντως, υπέροχα στην Ελλάδα. Μου αρέσουν τα τατουάζ και θα κάνω κι άλλο. Και βέβαια, θα έκανα ένα για την ΑΕΚ, αλλά πρέπει να σκεφτώ τι θα ήταν αυτό. ο δικέφαλος αετός είναι λίγο συνηθισμένο. Θα δω. Πρέπει πρώτα να πετύχουμε τους στόχους μας... Αν τους πετύχουμε θα το σκεφτώ κι αυτό... Σκέφτομαι να κάνω δύο! Ένα για το κύπελλο και ένα για το Champions League. Μου αρέσει το παρατσούκλι που μου έχουν κολλήσει. Είναι κάτι που γίνεται από αγάπη. Δεν το κάνουν για άλλο λόγο. Με αγαπούν και το λένε αυτό και μου αρέσει πολύ να το ακούω. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και το απέδειξε και στην Πορτογαλία, όπου και δούλεψε σε μεγάλες ομάδες, αλλά και εδώ. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Από μας τους ποδοσφαιριστές υπάρχει η μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση και δεν θα έπρεπε κανένας να αμφισβητεί αυτόν τον άνθρωπο. Με τον Νικολαϊδη έχουμε τη σχέση που έχει ένας πρόεδρος με έναν ποδοσφαιριστή. Τον θεωρώ ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, μια μεγάλη προσωπικότητα. Έχει θέσει ένα στόχο για την ΑΕΚ, έχει ένα σχέδιο, και παλεύει για να τον πετύχει. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής -και, μάλιστα, πολύ καλός- και το ότι τελείωσε την καριέρα του πριν από δύο μόλις χρόνια, οπότε καταλαβαίνει πολύ καλά και τι χρειάζεται ένας παίκτης. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για τον Ιλια Ιβιτς ισχύει ό,τι και για τον Νικολαϊδη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει τέτοιους ανθρώπους γύρω του. Από κει και πέρα, όπως ο πρόεδρος και ο προπονητής, έτσι και ο Ιβιτς με έκανε να αισθανθώ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Μου έδειξε εμπιστοσύνη. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης και όπως και ο Νικολαϊδης μπορεί να καταλάβει το π χρειάζεται ανά πάσα στιγμή ο κάθε ποδοσφαιριστής και να κατανοήσει τα προβλήματα του. -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 05:33 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |