Welcome Guest ( Log In | Register )

> Η μπόχα του ποδοσφαίρου
NickTheGreek
post 29 Jun 2011, 01:53 PM
Post #1

Administrator
Group Icon

Group: Admin
From: Athens, Greece
Member No.: 1
Zodiac Sign: I'm a leo!

Η μπόχα του ποδοσφαίρου

Εδώ θα δημοσιεύονται οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του FootballGate 2011

--------------------

c:\ When the going gets tough, the tough get going ...
Go to the top of the page

Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post

Start new topic
Replies
NickTheGreek
post 29 Jun 2011, 02:46 PM
Post #2

Administrator
Group Icon

Group: Admin
From: Athens, Greece
Member No.: 1
Zodiac Sign: I'm a leo!

Τα φιλαράκια τα καλά

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Εντύπωση προκαλεί το τηλεφώνημα του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας, Αντώνη Αγγελόπουλου, προς τον Γιώργο Τσακογιάννη στις 26 Μαρτίου 2011.

Σχεδόν όλη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον Αλέξη Κούγια, εναντίον του οποίου καταφέρονται και οι δύο, με τον Αγγελόπουλο να κάνει προς το τέλος της συνομιλίας την εκτίμηση ότι ο Κούγιας θα φύγει στο τέλος της χρονιάς από την Παναχαϊκή αφού είναι ανεπιθύμητος στην Πάτρα. Γίνεται ξεκάθαρο από το ύφος της συνομιλίας ότι οι δυο τους συνδέονται με φιλική σχέση και κλείνουν μελλοντικό ραντεβού στην Αθήνα. Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Αντώνης: Ρε συ, σε θέλω. Προχθές στο γήπεδο που σε είδα, σου είπα σε θέλω και μετά έφυγες.

Γιώργος: Ε, τώρα γ... το.

Α.: Αφού σε θέλω σου λέω. Σήμερα οργίασε μέσα στο γήπεδο.

Γ.: Οργίασε έ;

Α.: Ναι, ασχολιόταν με τον Βελέτζα και την Ηλιούπολη, με τον Τσακογιάννη και την Ηλιούπολη.

Γ.: Ο κόσμος εκεί δεν τον κράζει, τι γίνεται;

Α.: Τον έκραζαν, έβριζαν επάνω, αλήτη Κούγια, έβριζε ο κόσμος όλος.

Γ.: Εβριζε ο κόσμος ε;

Α.: Λοιπόν πρέπει να σε δω, Γιώργο, οπωσδήποτε, εγώ δεν ξέρω πότε θα ανέβω στην Αθήνα, με τον Μακρή μιλάω κάθε μέρα.

Γ.: Εντάξει.

Α.: Θέλω να σε δω. Κατ' αρχήν απ' αυτή τη στιγμή θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ δεν θέλω να έχεις, σε ακούει κανείς;

Γ.: Οχι.

Α.: Δεν θέλω να έχεις καμία επαφή με τον Φυντάνη, με τον αδερφό του και με τον Σταθάκη.

Γ.: Οχι ρε καμία σχέση.

Α.: Δεν θέλω καμία σχέση να έχεις. Ακουσε εμένα.

Γ.: Καμία σχέση.

Α.: Εγώ λέω τι λένε γι' αυτό σ' το λέω.

Γ.: Τι λένε αυτοί;

Α.: Αυτοί λένε ότι μιλάνε με σένα κάθε μέρα.

Γ.: Οχι ρε καμία σχέση, σ' το ορκίζομαι.

Α.: Του είπα του Νίκου, θέλω μ' αυτούς να τελειώσει.

Γ.: Ρε καμία σχέση. Ναι αλλάτώρα πάει να ανέβει όμως ο π...., κατάλαβες;

Α.: Δεν καταλαβαίνεις τι κάνει τώρα;

Γ.: Αυτά τα κάνει για να δικαιολογήσει και τη μαλ... του την παλιά, τα κάνει αυτά, κατάλαβες;

Α.: Εγώ ξέρω τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Αν τα πω τα αίσχη που έχει κάνει θα φύγει όλη Ελλάδα.

Γ.: Τώρα εκβίασε καταστάσεις και πήγε να βγει τώρα και δεν του βγήκε.

Α.: Τα ξέρω. Να σου πω τώρα εγώ είμαι στην Πάτρα, έχω προαχθεί σε αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας.

Γ.: Συγχαρητήρια.

Α.: Πριν ένα μήνα έγινα στην Πάτρα. Λοιπόν εγώ τώρα τι θέλω, εγώ θα ανέβω στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα.

Γ.: Θα με πάρεις τηλέφωνο.

Α.: Θέλω να σε δω, όχι από το τηλέφωνο από κοντά.

Γ.: Αν δεν το σηκώσω θα μου στείλεις μήνυμα...

Με Νικολόπουλο (30/3/2011)

Συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον αμυντικό της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλο, πριν από «στήσιμο» αγώνα:

Γ.: Σε θέλω, σας θέλω εσένα και τον Στάθη ξεχωριστά, αλλά θέλω κι όλη την ομάδα.

Μ: Ποιους;

Γ.: Θέλω εσένα, τον Στάθη, τον Αλκη, τον Θάνο, τον Κρητικό, ποιον άλλον ρε μ..., τέλος πάντων θέλω 7-8 άτομα, 10 άτομα.

Μ.: Τον Μάραμα, τον Ρουσάκη...

Γ.: Μαζευτείτε 10 άτομα, δεν ξέρω, βρείτε τα εσείς. 10 άτομα που θα παίξουνε το Σάββατο εντάξει; Για έναν καφέ. (Αναφέρεται κατά πάσα πιθανότητα στον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των ομάδων Ηλιούπολη - Δόξα Δράμας 0-2).

Μ.: Εντάξει.

Γ.: Και κάτι άλλο, όσοι δεν πληρωθούν σήμερα, κάποιοι μικροί 3-4, θα πληρωθούνε τη Δευτέρα, δε θέλω ζάλισμα α...!

Γ.: Εντάξει, έγινε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσακογιάννης τηλεφωνεί στον Νικόλαο Χάλκο, πρόεδρο της Ηλιούπολης, και δίνοντάς του ξεκάθαρες οδηγίες για το «στήσιμο» του αγώνα, αναφέρουν τα εξής:

Γιώργος: Ελα καλούλη μου τι έγινε;

Νίκος: Καλά.

Γ.: Σε πήρε τηλέφωνο αυτός;

Ν.: Οχι δεν με πήρε.

Γ.: Μην περάσει το παιχνίδι έτσι, να βγάλουμε 'ντάξει; Μας χαλάει; Δεν υπάρχουν λεφτά τώρα.

Ν.: Ναι, θα τον πάρω το απόγευμα.

Γ.: Σου είπα τι θα κάνουμε, μαζί θα το κάνουμε το τέτοιο.

Ν.: Ναι, το ξέρω, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι να τα δώσει.

Γ.: Θα τα δώσει Νίκο, και να μην τα δώσει μια στο τόσο θα τον αφήσεις έτσι (ακατάληπτο) κάν' το τόσο εκεί, άει γ... Αυτό θα πάρεις. Δώσε 100, δώσε 80, δώσε 70, κατάλαβες τι σου λέω; Ο,τι πάρουμε. Και μετά θα το κάνουμε, θα σου πω τι θα κάνουμε. Βρήκα κι άλλη λύση.

Ν.: Τέλος πάντων, θα τα πούμε αυτά, εντάξει.

Γ.: Είναι να μας δώσει αυτή και την άλλη εβδομάδα κανένα 80άρι και...

Ν.: Ναι, κατάλαβα.

Γ.: Αυτοί οι καινούργιοι που ήρθανε. Ο Πέπε, ο τέτοιος και οι παλιοί όλοι καθαρισμένοι τέλος. Και ο Γεωργούλης και όλοι.

Ν.: Κατάλαβα.

Γ.: Οπότε άλλη μια πληρωμή αυτές τις μέρες πριν το Πάσχα και είναι τζετ, έτσι; Δεν το συζητάμε.

Ν.: Ε, βέβαια.

Γ.: Σήμερα μάθαινα τώρα, δεν υπάρχει ομάδα και επαρχία να μην έχει πρόβλημα.

Ν.: Ναι.

Γ.: Ομάδα δεν (ακατάληπτο) έχει εφορία, ΙΚΑ, μ... τέτοια, τώρα αυτή την εβδομάδα καθαρίζουμε και το ΙΚΑ, τα (...ακατάληπτα) στον Γιάννη μόλις πάρουμε τα 80-70 ότι πάρουμε, καθαρίσει ο λογιστής και αυτά. Μια ομάδα πεντακάθαρη.

Ν.: Πεντακάθαρη είναι όντως.

Γ.: Κοίτα τώρα με αυτόν να πάρουμε έναν καφέ αυτή την εβδομάδα, δεν θέλω εγώ (ακατάληπτο) εγώ εσύ βγάλουμε ένα καφέ. Για πάρτη μας. Μπορεί βγει καλά.

Ν.: Το ξέρω.

Γ.: Θα δούμε πού μας βολεύει, εν πάση περιπτώσει, στην ουσία δεν θα χάσουμε Νίκο. Αν του πάρουμε ότι του πάρουμε αυτουνού, εμείς δεν χάνουμε τίποτα. Δεν χάνουμε, πώς να σου πω. Τζογάρουμε στην πλάτη τους, στα α... μας. Ο,τι γίνει ρε.

Ν.: Το ξέρω, το ξέρω, με ξένα τέτοια κάνουμε τη δουλειά.

Γ.: Μπράβο, ναι. Ο,τι βγει. Αν θα βγει όμως, γ... τα.

Ν.: Ναι, βέβαια.

Γ.: Ασχολήσου με αυτό μετά σε παρακαλώ, κάν' το.

Ν.: Εντάξει.

Γ.: Θα σε πάρει αυτός ή όχι;

Ν.: Μου 'πε χθες θα με πάρει αυτός.

Γ.: Ναι, εσύ πίεσε τον λίγο στο χρονικό δηλαδή αν συμφωνήσουμε και αυτά να προχωρήσουμε και γρήγορα, κατάλαβες; Να 'χουμε στο τέτοιο.

Με Νικολόπουλο (1/4/2011)

Ο Μιχάλης Νικολόπουλος καλεί τον Γιώργο Τσακογιάννη. Η συνομιλία μεταξύ τους είναι χαρακτηριστική του τρόπου δράσης του τελευταίου:

Μιχάλης: Τι κάνουμε τώρα με τους παίκτες εκεί; Μία ζέστη τους έχω, μία κρύο.

Γιώργος: Ποιους;

Μ.: Τους Δραμινούς.

Γ.: Ναι.

Μ.: Μία ότι εντάξει μπορεί αυτό, αλλά άμα δεν, θα υπάρχει πρόβλημα, να ξέρετε δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά μπορεί και... αν θα βρουν άκρη, βρήκανε.

Γ.: Ναι. Ασε τους έτσι.

Μ.: Ετσι το πάω και ότι αποφασίσουν.

Γ.: Κοίμισμα είναι το καλύτερο, τι είπαμε;

Μ.: Ε;

Γ.: Κοίμισμα είπαμε; Τι είπαμε;

Μ.: Με;

Γ.: Κοίμισμα είπαμε; Τι είπαμε; Κοίμισμα, τι λέμε;

Μ.: Ναι, ναι, ναι, ναι. Εντάξει.

Γ.: Το θέμα είναι, να κερδίσουμε θέλουμε, το απόγευμα βλέπουμε πώς πάει και αυτά εκεί.

Μ.: Εντάξει;

Γ.: Ερχονται κάτω; Ηρθανε; Πού είναι; Γλυφάδα θα μείνουν; Πού μένουν;

Μ.: Θα μάθω και θα σου πω, δεν ξέρω πού μένουν.

Γ.: Χειρίσου το εσύ (ακατάληπτο).

Μ.: Ναι μα δεν τους λέω, ουσιαστικά μιλάμε και λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια. Δηλαδή όλο μπορεί ναι, άμα όμως το θέλουμε το παιχνίδι θα το πάρουμε, να ξέρετε θα γίνει της π... Αλλά είναι και στη μέση και το άλλο το οικονομικό, το οποίο είναι...

Γ.: Οπως είναι κοίμισμα.

Μ.: Ναι, είναι δυνατό. Δυνατό και εγώ το βλέπω για εκεί. Το βλέπουμε εμείς προς τα εκεί γιατί το ίδιο...

Γ.: Γιατί ο δικός σας δεν ξηγήθηκε, θα το κάνουμε έτσι και εμείς, άμα θέλετε έτσι. Κατάλαβες;

Μ.: Ναι, ναι.

Γ.: Κάπως έτσι. Καλά είναι νωρίς ακόμα όμως. *

--------------------

c:\ When the going gets tough, the tough get going ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
NickTheGreek   Η μπόχα του ποδοσφαίρου   29 Jun 2011, 01:53 PM
NickTheGreek   Ξηλώνουν τις συμμορίες Με τη σύλληψη του Αχιλλέα ...   29 Jun 2011, 02:03 PM
NickTheGreek   Οι τίγρεις της Ασίας Ασία. «Μαγική» λέξη για τους...   29 Jun 2011, 02:04 PM
NickTheGreek   Ετσι δούλεψαν οι εισαγγελικές αρχές ΓΙΑ να δημιου...   29 Jun 2011, 02:04 PM
NickTheGreek   «Τρεις εγκληματικές ομάδες» Στα τέλη του περασμέν...   29 Jun 2011, 02:19 PM
NickTheGreek   Οταν ο Μπέος ετοίμαζε για πρόεδρο τον αδελφό τού α...   29 Jun 2011, 02:35 PM
NickTheGreek   «Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο πρωτάθλημα» Τους συν...   29 Jun 2011, 02:38 PM
NickTheGreek   «Να πάει να πιάσει ο Καστίγιο τον Τέβες» ...   29 Jun 2011, 02:41 PM
NickTheGreek   Τα φιλαράκια τα καλά Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΧ...   29 Jun 2011, 02:46 PM
NickTheGreek   Πρόεδρος χωρίς φορολογική δήλωση Τις οικονομικές ...   29 Jun 2011, 02:50 PM
NickTheGreek   «Τι να κάνει ο διαιτητής; Να τη βάλει στα δίχτυα;»...   29 Jun 2011, 02:54 PM
NickTheGreek   «Δεν με γουστάρει ο Βενιζέλος; Ποιος είναι;» ΨΩΜ...   29 Jun 2011, 02:56 PM
NickTheGreek   «Ο Πατέρας την έχει άσχημα» Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Μ...   29 Jun 2011, 03:02 PM
NickTheGreek   «Με πήρε ο Σηφάκης έξω φρενών» ΠΑΡ' ΟΤΙ στο...   29 Jun 2011, 03:03 PM
www.yourforum.gr   «Μίλα με τους πλαϊνούς» Ο Αχιλλέας Μπέος (Α) σ...   30 Jun 2011, 06:55 PM
NickTheGreek   Νέα στοιχεία και εμπλεκόμενοι στο αθλητικό σκάνδαλ...   23 Sep 2011, 12:58 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 10:14 PM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find