Welcome Guest ( Log In | Register )

> Η μπόχα του ποδοσφαίρου
NickTheGreek
post 29 Jun 2011, 01:53 PM
Post #1

Administrator
Group Icon

Group: Admin
From: Athens, Greece
Member No.: 1
Zodiac Sign: I'm a leo!

Η μπόχα του ποδοσφαίρου

Εδώ θα δημοσιεύονται οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του FootballGate 2011

--------------------

c:\ When the going gets tough, the tough get going ...
Go to the top of the page

Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post

Start new topic
Replies
NickTheGreek
post 29 Jun 2011, 02:54 PM
Post #2

Administrator
Group Icon

Group: Admin
From: Athens, Greece
Member No.: 1
Zodiac Sign: I'm a leo!

«Τι να κάνει ο διαιτητής; Να τη βάλει στα δίχτυα;»

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΠΕΟΥ-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ - ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

Ο Αχ. Μπέος λέει τον... πόνο του στον Θ. Κανελλόπουλο (4/2/2011), αποκαλύπτοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι θυμωμένος μαζί του επειδή ο διαιτητής

Μάνταλος δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2 Φεβρουαρίου).

Αναλύοντας τα πράγματα, ο Κανελλόπουλος λέει ότι δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά ό,τι έγινε την Κυριακή στον Βόλο (δύο ημέρες νωρίτερα, στις 30/1, είχαν παίξει Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός με διαιτητή τον Καλόπουλο).

Ο Μπέος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι ο Νίκος (που από τη συζήτηση είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τον Πατέρα) πανυγηρίζει γιατί στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός «έφτιαξε» τον Μάνταλο εις βάρος των «ερυθρολεύκων».

Θανάσης: Ελα, τι έγινε;

Αχιλλέας: Ε, τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης.

Θαν.: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με σένα;

Αχ.: Ναι, ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Εκανα μία προσπάθεια, τι να κάνω. Αλλά πού τον αδίκησε, ένα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν την περιοχή. Ολες οι εφημερίδες, οι δικοί του οι δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει την μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;

Θ.: Ναι.

Αχ.: Αντί να ψάξει να βρει να πούμε τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Εκεί κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο;

Θ.: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με το αυτό τώρα; Πού τα κατάπιανε ο αυτός;

Αχ.: Δεν γίνεται αυτό το πράγμα να ξαναγίνεται συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήτανε θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε την μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει, με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη τη μέρα χθες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Ακου να δεις. Είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;

Θ.: Εντάξει, του τα είπανε. Δηλαδή επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;

Αχ.: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρχ... τους τον γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Πού είσαι;

Θ.: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.

«Εκανε λάθος»

Λίγες μέρες μετά το «ντέρμπι της ντροπής», Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Αχιλλέας Μπέος (Α) εμφανίζεται ανήσυχος για το μέλλον του Β. Μαρινάκη στην προεδρία της Super League, και φανερώνει σε κάποιον Γιώργο Πολίτη (Β) ότι προσπαθεί να βγάλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από τη δύσκολη θέση. Η συνομιλία τους έγινε στις 24/2 και διακόπηκε απότομα, καθώς «έπεσε» η γραμμή.

Ο Πολίτης ξεκίνησε να λέει ότι όλα τα προβλήματα έχουν πέσει πάνω τους, και ο Μπέος τού απαντάει:

Α: Εκανε λάθος ο Βαγγέλης. Δεν είχε καμία δουλειά, μετά το τέλος του αγώνα, να κατέβει από τη σουίτα, κάτω. Θα καθότανε πάνω, θα 'λεγε «καταδικάζουμε το γεγονός ότι οι φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό, αλλά τέτοια λάθη γίνονται καθημερινά ανά τον κόσμο», και τελείωνε, θα ήταν ήρωας.

Β: Υπάρχει περίπτωση, ρε μ...., την άλλη Πέμπτη, που είναι ο Βαγγέλης να τον βγάλουνε, να μην ασκεί τα χρέη του προέδρου;

Α: Υπάρχει θέμα τώρα εκεί, το δουλεύουμε, τώρα έχουμε πέσει όλοι πάνω, μη νομίζεις.

Β: Μας την έχουνε στημένη εκεί, ξέρεις, και θα γίνει της π..., αν γίνει αυτό.

Α: Την Παρασκευή, έχε υπόψη σου ότι έχουμε Super League, και τα θέματα δεν είναι έτσι εύκολα, γιατί οι άλλοι είναι και μ..., δεν είναι άντρες οι υπόλοιποι.

Αχιλλέας - Γιώργος (16/2/2011)

Οι τηλεφωνικοί διάλογοι που ακολουθούν έγιναν στις 16 Φεβρουαρίου 2011, λίγες μέρες πριν από τα ματς της 23ης αγωνιστικής μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν μεταξύ: Αστέρα Τρίπολης - Κέρκυρας, Ολυμπιακού Βόλου - Ηρακλή, Καβάλας - Πανσερραϊκού, Ατρομήτου - Αρη, ΑΕΚ - Πανιωνίου, Ξάνθης - Λάρισας, ΠΑΟΚ - Εργοτέλη.

Μιλούν κάποιος Αχιλλέας (Α) με κάποιον Γιώργο (Β).

Α: Με αυτόν έχεις μιλήσει καθόλου, Γιώργο;

Β: Δεν έχω φτάσει ακόμα, αλλά ο άλλος μου το έπαιξε πολύ καβαλάρης.

Α: Τι δηλαδή;

Β: Δηλαδή άσ' το σε μένα, και αρ... και μύδια και λοιπά και... μόνο μη μάθω, άσ' το σε μένα εκείνο. Τώρα τι εννοεί...

Α: Ποιος;

Β: Ο Μαρινάκης.

Α: Α...

Β: Εγώ στα λέω επειδή σου έχω εμπιστοσύνη, τώρα από κει και πέρα καταλαβαίνεις.

Α: Ο Βαγγέλης θέλει να σώσει τον Πανιώνιο, πώς θα γίνει δηλαδή;

Β: Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να πέσει ο Ηρακλής. Οπως τα 'χει βάλει κάτω. Οπως μου τα εξηγούσε.

Α: Ναι.

Β: Τώρα θα γίνει αυτό, δεν θα γίνει, γιατί άμα γίνει αυτό, τότε (ακατάληπτο) αν μπούμε, ενδεχομένως να πάρει ο Πανιώνιος κι εμάς, σε εμάς, γιατί εμάς τώρα άμα πάμε τελικό εμείς με Πανιώνιο, ξέρω 'γώ τι να σου πω. Εγώ (ακατάληπτο) με την Κέρκυρα - κόβεται η σύνδεση.

Και ο δεύτερος διάλογος την ίδια μέρα...

Β: Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου μαζί του;

Α: Με ποιον;

Β: Με τον Μαρινάκη.

Α: Ναι, ο Μαρινάκης θέλει να μείνετε, δεν το συζητάμε αυτό... αλλά από την άλλη πλευρά κάθομαι και αναλογίζομαι ότι στον Πανιώνιο είναι ο Βεντούρης.

Β: Τι πας να αναλύσεις; Εκεί το θέλει επί 10 και μου το 'πε κατ' αρχάς.

Α: Λοιπόν;

Β: Εντάξει, τι να σου πω.

Α: (ακατάληπτο) η λύση ήτανε ο Ηρακλής.

Β: Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, ας μου δώσει αν τελικά το κάνει με την Κέρκυρα και μετά εγώ θα [ακατάληπτο] τον Πανιώνιο. Με την καλή έννοια, όχι ότι τον κυνηγάμε τον Πανιώνιο. Εγώ θα το παλέψω με τον Πανιώνιο μετά.

Α: Πώς θα στο δώσει με την Κέρκυρα;

Β: Αυτός λέει ότι έχει τον (ακατάληπτο) και έχει και έναν άλλο ακόμη παίκτη και κάτι τέτοια μου 'λεγε, κατάλαβες, τι να σου πω, ρε φίλε, με κοροϊδεύει, σε κοροϊδεύω.

Α: Οχι, ότι έχει κάνα-δυο περιπτώσεις, έχει, αλλά... τι να πω, δεν ξέρω, δεν ξέρω πώς το χειρίζεται το θέμα κι αυτός έχει τώρα το ντέρμπι το Σάββατο. Πώς θα τα κάνει όλα αυτά, ρε παιδί μου, δεν ξέρω τι γίνεται.

Β: Το πιάνω κι απ' αλλιώτικα, δηλαδή τι θα του πει του Ιπστάι, να μη κλοτσάει καλά; Τι να σου πω κι εγώ; Δηλαδή εμείς είμαστε ειλικρινείς, αυτός λέει ότι μπορεί. Για να δούμε τι μπορεί, εγώ πιστεύω ότι κοροϊδεύει, τι να σου πω. Πήγαμε τον Μπάκο εκεί, ο Μπάκος λέει πρόσεξε καλά του λέει, εγώ [ακατάληπτο] ήμουνα εντάξει, αλλά δεν θέλω να με κοροϊδέψεις, θέλω να ξέρω, όχι του λέει ... τώρα ... τι ... θα μπορέσει να κάνει.

Α: Μάλιστα. Θα δούμε και τη διαιτησία του αύριο.

Β: Ε, να δούμε κι αύριο, ναι.

Α: Εγώ να σου πω την αλήθεια, σήμερα το βράδυ θα φάω μαζί του.

Β: Ωραία, πες του και εκεί, βοήθα και τους άλλους ανθρώπους.

Α: Εμείς τα λέμε ξέρεις και σε άλλο...

Β: Το κατάλαβα, γι' αυτό σου λέω, πες τους κι εσύ, βοήθα τους εκεί με την Κέρκυρα, πες, και ό,τι είναι μετά ας κάνουν.

Α: Ναι, εντάξει. Θα σε ενημερώσω, Γιωργάρα.

Βασίλης - Μάκης (4/2/2011)

Ο Βασίλης Καρακούλιας δέχεται στοίχημα από κάποιον Μάκη για 10.000 στον «άσο» και αμέσως τηλεφωνεί στον «Θείο» για να μεταβιβάσει το αίτημα.

Βασίλης: Ελα Μάκη.

Μάκης: Βασιλάκο, στον έναν θέλω 10.000.

Β.: 25 ένα 10.000. Εντάξει.

Μ.: Στο ένα, ε, στο ένα.

Β.: Ναι.

(Ενα λεπτό αργότερα ο Βασίλης τηλεφωνεί σε άγνωστο στην Κύπρο)

Αγνωστος: Ελα Βασίλη.

Βασίλης: Θείο.

Αγν.: Ελα.

Β.: 25 ένα βάλε 10.000.

Αγν.: ΟΚ.
«Οποιον και να φέρετε τον ελέγχουμε»

ΣΤΙΣ 6 Φεβρουαρίου, παραμονές του αγώνα Λάρισας - Ολυμπιακού Βόλου (με την ένταση στο κατακόρυφο, καθώς είχε προηγηθεί «μπαράζ» ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ...), ο Αχιλλέας (Α) και ο Θανάσης (Β) κανονίζουν, όπως φαίνεται από τη συνομιλία τους, να οριστεί, ως παρατηρητής αγώνα, ένας «δικός» τους άνθρωπος.

Α.: Μου είπε ο Δημητράκης.

Β.: Ο;

Α.: Ο Δημητράκης.

Β.: Ο Δημητράκης, ναι.

Α.: Γι' αυτόν τον φίλο, που είπες να βάλουμε παρατηρητή.

Β.: Ναι.

Α.: Οτι είναι δικό μας παιδί, αλλά (ακούγονται θόρυβοι από το περιβάλλον, ο άνδρας βρίζει κάποιους).

Β.: Ελα, Αχιλλέα.

Α.: Μου είπε ότι είναι φίλος, και καλό παιδί, αλλά δεν έχει τα α... ν' αντισταθεί εκεί μέσα, άμα του κάνουν καμιά μαγκιά.

Β.: Οχι (ακατάληπτο), ο Δημητράκης (ακατάληπτο) δεν έχει ρε.

Α.: Εντάξει. Πώς τον είπαμε;

Β.: Ας προτείνει ο..., ας προτείνει ο Δημητράκης, ποιον να σου προτείνει, κανέναν εναλλακτική λύση.

Α.: Μας έδωσε δύο ονόματα, μου 'δωσε.

Β.: Ε, άμα σου 'δωσε δύο ονόματα.

Α.: Βάλε κι αυτόν που 'πες εσύ, ποιος είναι.

Β.: Βάλε Σαραντέας Νίκος, σου λέω.

Α.: Σαραντέας Νίκος, εντάξει.

Β.: Δώσ' του..., μη δώσεις μεμονωμένο, δώσε έναν από τους τρεις. Οποιον και να φέρετε, τον ελέγχουμε.

Α.: Εντάξει. Να σου πω κάτι, κανόνισε να ρίξεις κανένα τηλέφωνο σε αστυνομίες και εισαγγελείς.

Β.: Εντάξει, έχω μιλήσει, και θα ξαναμιλήσουμε.

Α.: Εντάξει, τα λέμε, άντε γεια.

ΕΝΑΣ πολύ προχωρημένος φίλος, ή γνωστός, του ...φοβερού και ...τρομερού Μπέου, έχει πάρει είδηση από τις 30/1/11 πού πάει το πράγμα και προσπαθεί να τον ξυπνήσει!

Ιδού:

Β: Κιλοτάκια, σε πάνε τρέχοντας.

Α: Στο κ... σου βρομόπ...

Β: Τρέχοντας σε πάνε, θα σου φέρω τσιγάρα.

Α: Πήγαινε γαμ..., το μ... της μάνας σου, ο Γιδόπουλος, ο Βαλάχης κι όλο σου το σπίτι βρομόπ...

Β: Τσιγάρα θα σου φέρνω, χαμούρα, μαλ...

--------------------

c:\ When the going gets tough, the tough get going ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
NickTheGreek   Η μπόχα του ποδοσφαίρου   29 Jun 2011, 01:53 PM
NickTheGreek   Ξηλώνουν τις συμμορίες Με τη σύλληψη του Αχιλλέα ...   29 Jun 2011, 02:03 PM
NickTheGreek   Οι τίγρεις της Ασίας Ασία. «Μαγική» λέξη για τους...   29 Jun 2011, 02:04 PM
NickTheGreek   Ετσι δούλεψαν οι εισαγγελικές αρχές ΓΙΑ να δημιου...   29 Jun 2011, 02:04 PM
NickTheGreek   «Τρεις εγκληματικές ομάδες» Στα τέλη του περασμέν...   29 Jun 2011, 02:19 PM
NickTheGreek   Οταν ο Μπέος ετοίμαζε για πρόεδρο τον αδελφό τού α...   29 Jun 2011, 02:35 PM
NickTheGreek   «Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο πρωτάθλημα» Τους συν...   29 Jun 2011, 02:38 PM
NickTheGreek   «Να πάει να πιάσει ο Καστίγιο τον Τέβες» ...   29 Jun 2011, 02:41 PM
NickTheGreek   Τα φιλαράκια τα καλά Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΧ...   29 Jun 2011, 02:46 PM
NickTheGreek   Πρόεδρος χωρίς φορολογική δήλωση Τις οικονομικές ...   29 Jun 2011, 02:50 PM
NickTheGreek   «Τι να κάνει ο διαιτητής; Να τη βάλει στα δίχτυα;»...   29 Jun 2011, 02:54 PM
NickTheGreek   «Δεν με γουστάρει ο Βενιζέλος; Ποιος είναι;» ΨΩΜ...   29 Jun 2011, 02:56 PM
NickTheGreek   «Ο Πατέρας την έχει άσχημα» Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Μ...   29 Jun 2011, 03:02 PM
NickTheGreek   «Με πήρε ο Σηφάκης έξω φρενών» ΠΑΡ' ΟΤΙ στο...   29 Jun 2011, 03:03 PM
www.yourforum.gr   «Μίλα με τους πλαϊνούς» Ο Αχιλλέας Μπέος (Α) σ...   30 Jun 2011, 06:55 PM
NickTheGreek   Νέα στοιχεία και εμπλεκόμενοι στο αθλητικό σκάνδαλ...   23 Sep 2011, 12:58 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 01:14 PM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find