![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118163 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Η μπόχα του ποδοσφαίρου ![]() Εδώ θα δημοσιεύονται οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του FootballGate 2011 -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118163 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
«Δεν με γουστάρει ο Βενιζέλος; Ποιος είναι;»
![]() ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΜΠΕΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ... ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ - «ΤΙ ΓΚΟΛ ΕΦΑΓΕ Ο ...ΠΑΠΑΤΖΗΣ;» Στην περίπτωση που ακόμα αναρωτιέστε «ποιος κυβερνάει, τέλος πάντων, αυτόν τον τόπο», ο Αχιλλέας Μπέος (Α) και ο Μάκης Ψωμιάδης (Β) έχουν μια απάντηση να σας δώσουν, σε τηλεφωνική συνομιλία τους, στις 24/2/2011. Αρκεί να διαβάσετε τον διάλογο που ανέπτυξαν τον περασμένο Φλεβάρη, περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο «ψαχνόταν» με τα περιβόητα dvd. Οι δύο «κεφαλές» του βρόμικου ποδοσφαιρικού κυκλώματος «πιάνουν» στο στόμα τους κυβερνητικά στελέχη, όπως τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και τους περνάνε... γενεές δεκατέσσερις: Β.: Πώς τα βλέπεις τα πράγματα; Α.: Εδώ μαστίζεται όλη η Ελλάδα, κι αυτά βρήκαν ευκαιρία τώρα να ρίξουν την κοινή γνώμη εκεί πάνω, γιατί το ποδόσφαιρο έχει λαϊκό έρεισμα. Κι έχουν βάλει όλα τα μ..., τα άπλυτα, τους δημοσιογράφους, και βαράνε σε όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα ράδια, ν' αποσυντονίσουν τον κόσμο από τα προβλήματα, και να τα ρίξουν στο ποδόσφαιρο. Και βγαίνει ο καθένας... Β.: Και μας περιμένουν στη γωνία να μας γ..., εμένα, εσένα! Α.: Και κόβουν τα λεφτά... Τι να μου κάνουν εμένα; Εμένα έχει έρθει από τον Αύγουστο μήνα, μέχρι σήμερα, 4 φορές το ΣΔΟΕ, με εντολή του υπουργείου Οικονομικών. Β.: Και σε μένα, αγόρι μου. Α.: Στα α.... μου! Ενα τετρακόσια πενήντα έχω δώσει σε δύο χρόνια! Β.: ΦΠΑ. Κι εγώ. Α.: ΦΠΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών, κι αυτά... δεν πάνε να γ...! Τι να κάνω λοιπόν; Επειδή εμένα δε με γουστάρει, φέρ' ειπείν, ο Βενιζέλος; Στα α... μου! Τι είναι ο Βενιζέλος; Β.: 140.000 ΦΠΑ πλήρωσα τον προηγούμενο μήνα εγώ, και 49.000 περαίωση, 189.000 πλήρωσα. Α.: Γίνανε κάποιες μ... με τον Βαγγέλη, εντάξει... Β.: Ναι, αλλά μη μας πάρει η μπάλα, ______ (ακατάληπτο) Α.: Ε, να ηρεμήσουμε λιγάκι τώρα. Κι ο Παναθηναϊκός το τραβάει πολύ, δεν ξέρω γιατί. Βγαίνει κι αυτό το μ..., ο Αδαμίδης, και λέει να διακοπεί το πρωτάθλημα! Β.: Ναι, ναι, ναι. Μην κάνει καμιά μ...., και τσακωθείς την Παρασκευή. Α.: Θα πάω, ρε, εγώ. Β.: Μην πας καθόλου, ούτε εγώ θα εμφανιστώ, ούτε τίποτα, κανείς. Και να σου πω κάτι, ο Βαγγέλης πρέπει να το ηρεμήσει λίγο το θέμα. Α.: Το ηρεμεί, βγήκε από τον υπουργό, εντάξει, το ηρεμεί. Ετσι μου είπε. Β.: Ποιον υπουργό; Α.: Είχε πάει στον Νικητιάδη και τον Γερουλάνο. Β.: Τι να κλάσουν αυτοί, αυτό πάει για πιο ψηλά το θέμα, το γραφείο του Παπανδρέου έχει μπει στη μέση. Ακου που σου λέω, φίλος σου είμαι. Α.: Το ξέρω, ναι, το ξέρω. Β.: Κατ' αρχάς, και τα κανάλια που το παίζουν όλα, έχει μπει το μ... ο Βαρδινογιάννης και τα κινεί όλα, έτσι από μόνα τους το παίζουν; Α.: Ναι μωρέ. Β.: Μην πάθουμε καμιά ζημιά με τα λεφτά, εγώ δεν έχω πάρει φράγκο από τα 400. Εσύ έχεις πάρει τίποτα, πρόλαβες; Α.: Την πρώτη δόση. Πώς δεν πήρες; Υπέγραψες και δεν πήρες; Β.: Στη φιλία μας, σε ό,τι έχω ιερό σού λέω! Α.: Πώς υπέγραψες τότε; Β.: Δεν έχει έρθει, ρε αγόρι μου, προχθές, την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψα, γιατί είμαι ο μ... της παρέας εγώ, μου______ (ακατάληπτο): «Μην υπογράψεις, μην υπογράψεις», και δεν υπογράψαμε, την προηγούμενη εβδομάδα υπογράψαμε. Α.: Ρε παιδί μου, κι εγώ, εγώ υπέγραψα παραμονές Χριστουγέννων, τον Δεκέμβριο. Β.: Εγώ Φεβρουάριο, τώρα υπέγραψα, 15 του μηνός υπογράψαμε. Α.: Εγώ, με την υπογραφή μου, έβαλαν τα λεφτά μέσα. Β.: Εχουμε υπογράψει και δεν έχουν βάλει τίποτα. Α.: Κακώς. Αυτό αφορά την κεντρική διαχείριση, δεν αφορά τις ατομικές συμβάσεις. Εχεις εμπορική συναλλαγή, θα τον πας στα δικαστήρια και θα του γ... το σπίτι. Θα τον δυσφημήσεις στο χρηματιστήριο, δεν είναι έτσι απλά. Η σύμβαση θα τηρηθεί, δε θα δώσουν λεφτά στη Super League, στην κεντρική διαχείριση. Β.: Αμα δε δώσουν, θα πάμε όλοι στο betshop, πώς το λένε, μία μ... άλλη. Πώς δε θα δώσουν; Αφού μας παίζουνε το στοίχημα, δηλαδή 'κονομάνε του κόσμου τα λεφτά! Από τη μόνη δουλειά που βγάζουν λεφτά είναι από το στοίχημα. Α.: Εντάξει, σε αφήνω τώρα. Βασίλης-Νεοκλής (3/2/2011) «Στημένο» θεωρούν στη συνομιλία τους ο Βασίλης Καρακούλιας (Α) με τον Νεοκλή (Β), στις 3/2/2011, τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1. Β: Για τον Ατρόμητο, πού το άκουσες ότι είναι στημένο; Α: Μου το 'χανε πει από το πρώτο παιχνίδι εμένα, και το θυμήθηκα, το 'πιασα. Το 'χα πει εγώ του Κωνσταντίνου, πες του να δεις από το πρώτο παιχνίδι, με το που τελείωσε. Και χθες παίρνω, και μου τα μασάγανε χθες. Β: Σου τα μασάγανε, ε; Α: Ναι, ρε. Β: Γιατί σου τα μασάγανε; Α: Δεν θέλαν' να μου πούνε, ρε. Β: Δεν ήθελαν να σου πούνε. Α Μμμμ. Μου το 'πανε, σήμερα το μεσημέρι μου το 'πανε. Β: Μα σήμερα το μεσημέρι ξεκινήσανε το trading. Δηλαδή αν σου το λέγανε χθες, και δεν γινότανε, θα σε κοροϊδεύανε, άρα καλά κάνανε. Ρε Βασίλη, δεν είναι ότι δεν σου λέγανε. Υπήρχε λόγος που δεν σου λέγανε. Α: Δεν ξέρω γιατί δεν μου λέγανε ρε, ξέρω 'γώ; Β: Επειδή θα ήταν από χθες που θα ξεκινούσανε. Α: Σου λέει, θα το πει τώρα στους χημικούς ο Βασίλης... (γέλια) Β: Θα το πει στους χημικούς. Θα το βαράνε και... τέτοια. Αυτοί τα παίζουνε στον ΟΠΑΠ; Α: Δεν ξέρουνε να παίζουνε αυτοί, δεν ξέρουν να παίξουνε. Β: Δεν ξέρουν να παίξουν στον ΟΠΑΠ. Ο Μιχάλης τούς έβαλε 80.000, ρε Βασίλη. Α: Τους έβαλε, τους έβαλε; Β: 80.000 τους έβαλε. Α: Δεν πά' να γαμηθεί. Β: Τι δεν πά' να γαμηθεί, γιατί ρε να γαμηθεί; Αυτά πρέπει να τα παίζουμε 100.000 το παιχνίδι, ρε, τι μου λες; Α: (ακατάληπτο) διακοπή ρε για όλα αυτά, θα πάμε φυλακή ρε μαλάκα; Να διακοπεί κάνα παιχνίδι, να πέσεις εκεί, στη Φρανκφούρτη, να πέσεις εκεί μέσα στα τρένα. Ζαβαντίας - Μπίλυ (5/2/2011) Εξερχόμενη συνομιλία από 5/2/2011, ώρα 12.52.41, από Ζαβαντία Δημήτριο, προς Μπίλυ. Ο Δημήτρης τον ρωτάει εάν έκανε τίποτα και ο Μπίλυ τού λέει ότι έπαιξε Εβερτον και Γουλβς κάτω. Δ.: Από τα ελληνικά ξέρουμε τίποτα; Μ.: Από τα ελληνικά τίποτα. Προχθές τι έγινε, δεν μάθαμε τίποτα; Δ.: Τίποτα όχι. Να σου πω κάτι, με πήρε ο Λουκάς και μου είπε ότι στο 1-2 μπορεί να χάνανε κιόλας αυτοί ρε. Δηλαδή να γίνει και 1-3. Μ.: Ναι, μα δεν είδες τι ευκαιρία χάσανε στο 89'. Δ.: Οχι δεν το είδα, δεν έβλεπα. Μ.: Ο Προμπέος... πήγε και πήγε να φύγει πίσω. Διπλή ευκαιρία μ... ο Ρόκας ο... Στα ράδιο αλλά μετά το είδα στη τηλεόραση. Εγώ δεν κατάλαβα ότι ήταν έτσι η ευκαιρία του Σρινάκου. Αλλά στην τηλεόραση μ... διπλή ευκαιρία ήτανε. Δ.: Εγώ στο μεταξύ μίλησα με τον Λουκά και του λέω, ρε Λουκά, μήπως τους έβλεπες ότι δεν θέλαν να κερδίσουνε; Και λέει ρε μ... στο 1-2 θα το κάναμε 1-3 να προκριθούμε. Μ.: Εγώ είδα μόνο στο τέλος, με είπαν ότι είχαν και κάνα δυο ψιλό... Δ.: Ρε τι γίνεται; Στο μεταξύ κοιτούσα λίγο στην ΒΕΤ, ενώ με το που ξεκίνησε το παιχνίδι, πήρε κατηφόρα ρε.!, 50 έπαιζε. Μ.: Πήρε ο άσος κατηφόρα. Δ.: Ναι, ο άσος, ο άσος ναι. Μ.: Εγώ αυτό όταν το είδα, λέω ρε π... άσος είναι το ματς. Δ.: Τι κάνουνε αυτοί, ρε παιδί μου. Εν τω μεταξύ με παίρνει και ο Σάκης και μου λέει, ρε μ..., παίρνει κατηφόρα ο άσος. Λέω, ρε Σάκη, τι να πω; Λέω αυτό μου είπε ο Λουκάς, αλλά δεν δώσαμε βάση να πεις ότι θα το παίξουμε και τέτοια. Μ.: Εγώ σου λέω που πήρα τον άλλον και μου λέει θα σε πω και μετά μου λέει σπαθένιο τέλος. Τίποτα. Δ.: Τίποτα ε; Μ.: Ετσι ακριβώς, αυτό το πράγμα. Δ.: Ναι αυτό έτσι ακριβώς. Ρε, θα μένανε και απ' έξω παραλίγο. Μ.: Ρε, ξέρεις αν μένανε απ' έξω, τι θα παθαίνανε; Δ.: Θα 'σαι σπίτι, σε κομπιούτερ; Μ.: Σε καμιά ωρίτσα. Δ.: Αντε καλά, μιλάμε μετά. Ζαβαντίας - Δημήτρης (5/2/2011) Εξερχόμενη συνομιλία από 5/2/2011, ώρα 14.32.54, από Ζαβαντία Δημήτριο προς άγνωστο Δ.: Παίζουμε τίποτα, γίνεται τίποτα; Α.: Δεν είναι σήμερα τίποτα, ρε. Δ.: Εχει καμιά κίνηση εκεί το παιχνίδι; Α.: Οχι ακόμη. Α.: Οχι. Δ.: Πήρα τον Διονύση, εγώ πιο πριν. Σε πήρε καθόλου ο Κούτσης; Οχι ε; Δ.: Πήρα τον Διονύση του λέω κατά τις δώδεκα - μία, του λέω έγινε τίποτα; Μου λέει δεν μας έχουν πει οτιδήποτε. Του λέω μην κοιμηθείς του λέω, ανά πάσα στιγμή του λέω που σας πούνε οτιδήποτε, το κινητό στην τουαλέτα. Α.: Εβαλα εγώ, έπιασα τον κόουτς. Δ.: Ποιον; Α.: Τον κόουτς. Δ.: Τον Πέρρη. Αφού δεν θα 'ναι πάνω ο Πέρρη. Α.: Είναι ρε, άσε τι λένε. Δ.: Πήγε; Α.: Ναι. Δ.: Και τι λέγανε ότι θα είναι στο Βέλγιο κάπου εκεί και τέτοια. Α.: Ηθελε να τους δοκιμάσει να δει τι θα πουν. Κατάλαβες; Αν με κάνει αναπάντητη στο ημίχρονο, θα πυροβολήσω. Αμε δεν με κάνει, είναι στα ίσια. Δ.: Αμα σου κάνει αναπάντητη είναι δηλαδή ότι θα χάσουνε; Δ.: Μόνο να χάσουνε ή τίποτα όβερ και τέτοια. Γιατί να το χάσουνε μετά το 1,20 τι είναι; Τίποτα. Α.: Ηδη είναι 1,30, ρε μ... Δ.: 1,30. Α! Η αναπάντητη σημαίνει μόνο ήττα όμως. Α.: Ε, κοίταξε άμα είναι 0-0 θα βάλουν όβερ στο ενάμισι και στον άσο. Δ.: Στο όβερ ενάμισι; Γιατί άμα είναι 0-0. Α.: Για να χάσουν με 2-0. Δ.: Αμα τελειώσει 1; Α.: Ε, δεν πιστεύω να τελειώσει 1, αφού αυτός που ήξερε κι αυτός. Δ.: Ποιος, ο Πέρρη; Δ.: Σου είπε ότι πάει, ότι πάει να γίνει δύο; Α.: Ε, πάει. Δ.: Δύο και πάνω; Α.: Δεν τους είπαν τίποτα, οπότε είπα 'γώ για να μην τους αφήσουν αυτοί να παίξουνε. Δ.: Ο Πέρρης θα το παίξει; Α.: Ε, ναι θα το παίξει. Δ.: Εβαλες λεφτά στα ευρώ; Α.: Εχει 48.000. Δ.: Το 'χει live; Ζαβαντίας - Μιχάλης (5/2/2011) Εξερχόμενη συνομιλία από 5/2/2011, ώρα 14.57.06, από Ζαβαντία Δημήτριο προς Μιχάλη (κυπριακή προφορά). Ο Ζαβαντίας τού λέει ότι δεν βρίσκει κάποια χρήματα στο λογαριασμό του και πρέπει τα χρήματα να είναι τα κέρδη από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης τού απαντά ότι αυτό έχει συμβεί και σε άλλους πελάτες του από την Αθήνα που έπαιξαν μεγάλα ποσά και ο λόγος που δεν δόθηκαν είναι γιατί γίνεται έρευνα. Ο Μιχάλης προτρέπει τον Ζαβαντία να μιλήσει με γνωστούς του στη Θεσσαλονίκη και να δει τι γίνεται. Επίσης του λέει ότι άκουσε ότι σε κάποιον Νίκο Στυλιανέζη, «γαύρο» από Αθήνα, του κράτησαν τα κέρδη που ανέρχονταν στα 70.000 ευρώ . Επίσης φαίνεται ότι ο Ζαβαντίας πρέπει να έχει κερδίσει 4.000 από τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου. Μήνυμα Αβραάμ Εισερχόμενο μήνυμα από 5/2/2011, ώρα 15.32.12, από Αβραάμ «θρύλο» προς Ζαβαντία Δημήτριο: «ΓΙΓΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ Μ' ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ;». Ο Ζαβαντίας τού απαντά στις 15.43.28. «10.000 στον 15023. Δες αν μπαίνει». Βασίλης - Αγνωστος (3/2/2011) Ο δεύτερος προημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός Βόλου- Κέρκυρα 1-2, αντιμετωπίζεται ως το «άκρον άωτον» της παράνομης δραστηριότητας του Αχιλλέα Μπέου από τον «μπουκ» Βασίλη Καρακούλια (Α), σε συνομιλία του με άγνωστο (Β) τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου 2011! Η κουβέντα τους ξεκινάει με αναφορά σ' έναν άλλον αγώνα εκείνης της ημέρας, ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 2-3, που έμεινε στην ιστορία για την «γκάφα» του γκολκίπερ των «πρασίνων» στις καθυστερήσεις: Α: Αυτόνε, τον τερματζή, τι τον βάζει μέσα; Β: Ποιόνε; Α: Αυτόνε τον τερματζή, τι τον έβαλε μέσα; Τους έκοψε τα πόδια, τους ανθρώπους. Β: Ποιόνε μωρέ, τον Καρνέζη; Α: Τον Καρνέζη, ναι. Β: Αφού δεν είχε άλλους να βάλει. Α: Δεν είχε. Γιατί το διώξανε το παιδί αυτό, ρε μαλάκα; Β: Ποιόνε, ο άλλος ρε; Κουραδιάρης ρε ο άλλος, δεν έκανε τίποτα. Α: Ποιον λες, τον Φερνάντες; Β: Ναι, τίποτα. Μιλάμε για... κουράδα, τεμπέλης, λέει, και τέτοια. Α: Ναι, ε; Β: Είχε αράξει, ναι. Δεν είχε άλλονε, άρρωστος ήταν ο άλλος. Α: Δεν μπορεί να μην έχει. Β: Αυτόν τον πούστη, τον Μπέο, δε μπορώ να τον πιάσω πουθενά! Τι στησίματα κάνει, ρε μαλάκα. Α: Ο Μπέος πόσο, 1-2 ήρθε τελικά; Β: 1-2, ρε μαλάκα. Δεν έχουν το Θεό τους, δηλαδή. Γιατί μαζί με τον άλλον εκεί, τον Καλογιάννη... Α: Για πούστη, έτσι. Β: Μαλάκα, αυτόν θα τον πιάσουν να τον πάνε φυλακή, δεν υπάρχει περίπτωση. Κι αν θα τον πιάσουνε, γιατί είναι μαλάκας. Α: Ο Καλογιάννης έχει φύγει από την Κέρκυρα, δεν παίζει Κέρκυρα ρε, έφυγε. Β: Τέλος πάντων, κονκλάβιο του Ολυμπιακού είναι και οι δύο. Α: Την πήρε την ομάδα αυτός, έφυγε. Β: Εφυγε; Α: Ο Καλογιάννης έφυγε από την ομάδα, πάει, έφυγε. Β: Τέλος πάντων, είναι όλοι στο (ακατάληπτο) του Ολυμπιακού, τέλος πάντων μεταξύ τους. Α: Ο άλλος τι γκολ έφαγε, ρε μαλάκα, τους έκοψε τα πόδια. Τρομερή εμφάνιση. Β: Ποιος; Α: Ο... αυτός ο παπατζής, τι γκολ έφαγε; Τώρα άκουσα που λένε, μαλάκα, μην έκανε τίποτα ο... πώς λέγεται ο... Β: Γάμησέ τα. Α: Ασε μας, ρε μαλάκα. Οταν ο άλλος πνίγει τα γκολ το ένα πίσω απ' το άλλο και δεν του δίνεται ευκαιρία, θα το γράψει στα αρχ..., τι θα το κάνει; Β: Ναι, όχι, δεν κάνουν αυτοί για τον Παναθηναϊκό. Α: Και οι δύο για γέλια είναι. Β: Αυτός τελείωσε, πάει, τελείωσε αυτός. Δεν έχει πάρει ένα σοβαρό τερματοφύλακα. Α: Τρομερή μπάλα, πήγανε, τους γαμήσανε, έφαγε το γκολ, ρε μαλάκα. Β: Εξι γκολ έπρεπε. 27/6/2011 -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 07:58 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |