![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118182 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Η μπόχα του ποδοσφαίρου ![]() Εδώ θα δημοσιεύονται οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του FootballGate 2011 -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118182 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
«Ο Πατέρας την έχει άσχημα»
![]() Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΟ ΒΑΣΣΑΡΑ Συνομιλία μεταξύ Μάκη (Α) και Σταύρου Ψωμιάδη (Β) στην οποία γίνεται λόγος για την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα, μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού 2-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά και το ένα εκατομμύριο ευρώ που έταξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην αστυνομία για να συλλάβει τους δράστες. Α: Ο Πατέρας την έχει άσχημα, γιατί έχει γίνει καραγκιόζης με τα τηλέφωνα που παραδέχτηκε ότι πήρε Δαλούκα και πήρε έτσι. Κι ένα άλλο, του την έστησε ο Μαρινάκης, έταξε ένα εκατομμύριο στους μπάτσους... Β: Ναι. Α: Πήγαν να βρουν τον Βασσάρα, να πούμε, τον μπράβο κι αυτός είναι το δεξί του χέρι, ο μπράβος. Και τον έχουν εντοπίσει τον μπράβο από κασέτες που πιάσανε τους μπράβους, να πούμε, που μίλαγε με τον Πατέρα: «Πήγαινε και κάνε και ράνε», και τέτοια. Β: Ναι; Α: Ναι, ναι, ναι. Β: Και τι; Εδωσε 1 εκατομμύριο ο Μαρινάκης; Α: Ο Μαρινάκης είπε ότι «αν πιάσετε αυτόν, θα δώσω στην αστυνομία ένα εκατομμύριο». Β: Βγήκε δημόσια ή έτσι το είπε. Α: Το είπε στην αστυνομία, το γράψανε οι εφημερίδες, κάπου το διάβασα χθες ότι «τι έγινε; Θα το πάρει η αστυνομία το εκατομμύριο από τον Μαρινάκη;». Β: Δεν διαβάζω, στα αρχ... μου! Γιώργος - Μπέος (7/2/2011) Ο Μπέος, 12.09 το μεσημέρι, δέχεται τηλεφώνημα από κάποιον Γιώργο που προφανώς κινείται στο περιβάλλον της Νίκης Βόλου. Του λέει: «Μη βοηθάς αυτόν τον απατεώνα τον Γιδόπουλο! Κακό κάνεις και στην ίδια σου την πόλη και στον εαυτό σου! Τυχοδιώκτης είναι αγόρι μου! Το ξέρεις καλύτερα, τον έζησες από κοντά, εγώ τον ξέρω πριν από 20 χρόνια! Τώρα τον ζήσατε, παραμύθι, ψέμα, πώς θα σας φάει τα λεφτά και να κάνει τον π... με ξένο κ...! Διώχτε τον να τελειώνουμε, να βγάλουμε μία ομάδα, ο Βόλος να τελειώνει!» Χάρης - Μπέος (7/2/2011) Τέσσερα λεπτά αργότερα, 12.13, ο ευρισκόμενος στον Βόλο Μπέος (Α) απαντά σε κλήση ενός Χάρη (Β), μάλλον από την Αθήνα. Ο Πανιώνιος έχει ηττηθεί στην Κρήτη από τον Εργοτέλη κι ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Α: Με πήρε ο Βεντούρης τηλέφωνο και μου λέει: «Θα στο δώσουμε το γήπεδο, μην ανησυχείς, αλλά μη βγάλετε ανακοίνωση στην εφημερίδα κι αυτά, γιατί φοβόμαστε». Ακου κάτι μ... ρε! Του λέω: «Τι φοβάσαι, ρε Γεράσιμε; Ποιος να σου πει; Τι να σου πούνε»; Το διανοείσαι αυτό ρε μ...; Β: Είναι τρομερό ρε μ..., τίποτα. Ξέρεις τι ώρα ήρθε; Τώρα ήρθε! Εχασε ο Πανιώνιος και ήρθε τώρα! Εσύ, έχανε ο Πανιώνιος και ήσουνα από τις 07.30-08.00 το πρωί! Αυτή είναι η αξία η δικιά σου! Δε θα κατέβεις κάτω; Θα κάτσεις όλη τη βδομάδα; Α: Θα κάτσω, γιατί γίνεται της π... εδώ. Β: Από δουλειά; Α: Ναι, να ετοιμάσω εισαγγελείς, αστυνομίες, αυτά. Δεχόμαστε απειλητικά τηλεφωνήματα, έτσι θα αφήσω την ομάδα; Β: Σωστό. Καλά κάνεις. Νικολόπουλος - Μπέος (7/2/2011) Στις 12.30 ένας Νικολόπουλος (Β), που φαίνεται να έχει σχέση με τις διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο του Πανιωνίου, παρακαλεί τον Μπέο (Α) να μεσολαβήσει στον Κώστα Τσολακάκη για οικονομικό θέμα. Β: Μπορείς να με βοηθήσεις εκεί στο θέμα του κύριου Τσολακάκη; Εχεις την ευχέρεια; Α: Τι πρόβλημα έχεις; Β: Ο κύριος Κιντής την άλλη φορά αυθαίρετα, εμ, πληρώναμε τον Πανιώνιο 220.000 και το έκανε 300. Α: Πως το έκανε αυτό αυθαίρετα χωρίς τη συνδρομή σου; Β: Ετσι μόνος του. Το βρήκε τώρα ο κύριος Τσολακάκης και μου λέει: «Θέλω 300». Ρε π... τι 300; Κι έχει γίνει της π...! Ζητάει να πούμε να κάνει κατασχέσεις και λοιπά. Του πέσαν όλοι και του λένε: «Ρε παιδιά, δε γίνονται αυτά τα νούμερα! Δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο πουθενά!» Α: Το 300 πώς το έκανε; Β: Ο Κιντής; Α: Ναι. Β: Εκβιαστικά. Α: Τι εκβιαστικά; Κι εγώ τώρα γράφω στο συμβόλαιο 400! Β: Ή μου τα δίνεις ή σου πετάω τις πινακίδες έξω. Α: Κι εσύ το δέχτηκες; Β: Και τι έπρεπε; Να τους πετάξω; Και τι να κάνω τους πελάτες; Να γίνω ρεζίλι; Α: Κάτσε να τον πάρω. Β: Πες του να βρει μια συμβιβαστική λύση και τέλος πάντων τέλος του μηνός να φύγω, ας βάλει έναν άλλον, δε μ' ενδιαφέρει ο Πανιώνιος. Αν θέλει να με κρατήσει, ας με κρατήσει, αλλά τέλος πάντων είμαστε 25 χρόνια εκεί μαζί. Α: Ασε, θα τον πάρω τώρα εγώ και θα δούμε. Τάκης - Μπέος (19/2/2011) Ενας Τάκης (Β) καλεί τον Μπέο (Α) στις 21.24, μόλις έχουν τελειώσει οι αγώνες Καβάλας-Πανσερραϊκού (0-0) και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (2-1). Κλαίνε τα λεφτά τους για την ισοπαλία στην Καβάλα. Β: Τι κάνεις, ρε. Εσένα το αποτέλεσμα αυτό...τι έγινε ρε αυτός το 'στησε Χ ρε το ματς ρε. Χ ρε το 'στησε, έβλεπα τη Καβάλα εγώ περισσότερο παρά τον Ολυμπιακό. Α: Ξέρεις κάτι, Τάκη μου, είμαστε πολύ μ... όταν παίζουμε 1,20 κι 1,30 παιχνίδια τώρα, γάμησέ με. Β: Δηλαδή τον πούστη, δεν έχεις ξαναδεί, ο Γιωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μην το βάλει του Πανσερραϊκού. Α: Τέλος πάντων γ... τα, άντε θα τα πούμε. * 29/6/2011 -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 02:06 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |