![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118190 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Η μπόχα του ποδοσφαίρου ![]() Εδώ θα δημοσιεύονται οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του FootballGate 2011 -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118190 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
«Με πήρε ο Σηφάκης έξω φρενών»
![]() ΠΑΡ' ΟΤΙ στον Αρη φαίνεται ότι το είχαν... σύστημα να κυνηγούν να κάνουν εκείνοι τη σέντρα, όπως και στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, εν τούτοις από τη συνομιλία (25/2/2011) του Ζαβαντία με τον Γιώργο (αγνώστων λοιπόν στοιχείων) προκύπτει ότι δεν ήξεραν τον κανονισμό! «Με πήρε ο Σηφάκης έξω φρενών», καταλήγει ο Γιώργος. Ζαβαντίας: Ελα Γιώργο μου. Γιώργος: Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Ζ.: Ποιο ρε; Γ.: Ο Σηφάκης κέρδισε, το ξέρεις; Ζ.: Τι κέρδισε; Γ.: Το νόμισμα. Ζ.: Και τι έγινε; Γ.: Ο διαιτητής τούς είπε στη σέντρα ότι αυτός που κερδίζει υποχρεωτικά διαλέγει γήπεδο και του λέει ο Σηφάκης εγώ θέλω μπάλα. Του λέει του Ντέμη εσύ έχεις πρόβλημα; Και λέει ο Ντέμης όχι, ό,τι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα εγώ. Και λέει ο διαιτητής, όχι, θα πάρεις γήπεδο. Ζ.: Πλάκα κάνεις; Γ.: Με πήρε ο Σηφάκης έξω φρενών. Αργύρης-Βασίλης (19/2/2011) Ο Αργύρης (αγνώστων λοιπών στοιχείων) επικοινωνεί με τον Β. Καρακούλια μία ημέρα πριν από το Πανθρακικός-Διαγόρας (σ.σ. 20/2/2011, αποτέλεσμα 0-0). Συμφωνούν ότι το ματς πάει για «άσο», ωστόσο ο Καρακούλιας υποστηρίζει ότι ο Τσακογιάννης μπορεί να χαλάσει τη δουλειά. Αργύρης: Βασίλη, αυτό το παιχνίδι Πανθρακικού είναι σπαθί για άσο ή θα κάνουν κάνα γύρισμα αυτά τα μ...; Βασίλης: Κοίταξε Αργυράκο, αυτά παίζουν του Διαγόρα. Αργ.: Για άσο; Β.: Για άσο μπορεί να γίνει. Αργ.: Για άσο παίζουνε. Γιατί τα γυρνάνε καμιά φορά, είναι π... αυτοί, το έχουν ξανακάνει. Β.: Τα κάνει το μ..., αυτά τα κάνει ο Τσακογιάννης. Αργ.: Α, ο Τσακογιάννης; Β.: Ναι. Αργ.: Εγινε, ευχαριστώ. 29/6/2011 -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:43 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |