Welcome Guest ( Log In | Register )


> ΠΑΟΚ, Latest news
hlias_gr
post 2 Dec 2005, 09:26 AM
Post #1


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



Δυο ή τρεις παίκτες θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο που ξεκινάει σε ένα μήνα. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος σε συνομιλία που είχε με τους αθλητικούς συντάκτες που είναι απεσταλμένοι των μέσων ενημέρωσης για τον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Ραπίντ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Γούμενος προσδιόρισε πως ένας από τους στόχους αυτούς είναι και ο ομογενής ποδοσφαιριστής της Καρλσρούης, Γιάννης Μασμανίδης του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ όμως που από το προηγούμενο καλοκαίρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ήρθε σε επαφή μαζί του και θα κάνει μια προσπάθεια να σπάσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του για να τον αποκτήσει από το νέο έτος.
Αυτός, κι ένας πλάγιος αμυντικός είναι οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να διεκδικήσει κι έναν τρίτο ποδοσφαιριστή αν υπάρξει κάποια καλή προοπτική. «Θέλουμε έναν επιθετικό που να είναι τουλάχιστον της κλάσεως των Σαλπιγγίδη- Μίετσελ ώστε να βοηθήσει την ομάδα άμεσα στους στόχους της», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γούμενος, που παράλληλα γνωστοποίησε πως επίκεινται οι αποδεσμεύσεις 4- 5 ποδοσφαιριστών, για να αποσυμφορηθεί το ρόστερ που σήμερα αριθμεί 28 παίκτες.


--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hlias_gr
post 18 May 2006, 09:48 AM
Post #2


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



user posted image

Αγγελόπουλος για ΠΑΟΚ;

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης πήγαινε στα γραφεία της ΠΑΕ που τελούν υπό κατάληψη και φαινόταν έτοιμος να αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ, πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας, Θόδωρος Αγγελόπουλος, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Γούμενο και πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «δικεφάλου»! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που προέρχονται από την συμπρωτεύουσα και δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από πουθενά, είναι θέμα ωρών να «πέσουν» οι σχετικές υπογραφές, οι οποίες καθυστέρησαν λόγω προσωπικού κωλύματος του κ. Αγγελόπουλου.

Παρά τις φήμες, όμως, ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Αγγελόπουλου, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» ανέφερε ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται! «Μίλησα σήμερα το πρωί στις 11 μαζί του. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό για μία πολύ μεγάλη επιχειρηματική κίνηση, που σχετίζεται με τη ναυτιλία. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ. Το διέψευσε κατηγορηματικά». Η τοποθέτηση του γνωστού ποινικολόγου (ο οποίος, πάντως, άφησε μία πιθανότητα να του το κρύβει ο κ. Αγγελόπουλος, που είναι και κουμπάρος του...) είναι και η μοναδική επίσημη για την συγκεκριμένη υπόθεση, την στιγμή που ο Γιάννης Γούμενος χωρίς να γίνεται συγκεκριμένος λέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι η μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας «φωτογραφίζοντας» παράλληλα ένα σπουδαίο επιχειρηματία που θα τον διαδεχθεί... Η εξέλιξη που έφερε η παρουσία του ονόματος του κ. Αγγελόπουλου στο προσκήνιο, πάντως, οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη στο να δηλώσει ότι παύει να ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, απ' την στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου συζητούν και με άλλες πλευρές.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιβάν Σαββίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό «EXTRAspor» της Θεσσαλονίκης είναι η εξής: «Συζητήσαμε με τον κ. Παγώνη και είχαμε την διάθεση να συζητήσουμε με τον πρόεδρο του ΑΣ κ. Κατσαρή, μια συζήτηση όμως που για κάποιους λόγους που δεν κατάλαβα, δεν έγινε. Μεταφέρθηκε για σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) η συνέχεια των συζητήσεων, αλλά πάλι δεν υπήρξε μια κατανοητή επικονωνία. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να λειτουργώ έτσι και ακούγονται συνεχώς πληροφορίες από τα μέσα ενημέρωσης, ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με άλλους επιχειρηματίες για να μεταβιβαστεί εκεί ο ΠΑΟΚ. Εχω τερματίσει λοιπόν τον κύκλο των συζητήσεων για την εξαγορά αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τι θέλουν να κάνουν ακριβώς. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με τους φιλάθλους και επιθυμία μου είναι να βρεθεί μια λύση η καλύτερη για την ομάδα και τα προβλήματα της. Ξαναλέω ότι επιθυμία μου είναι να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο. Στις επόμενες δυο μέρες θα δώσω έγγραφη δήλωση για τους λόγους που με αναγκάζουν να πάρω αυτή την απόφαση μου. Εγώ ήρθα να προσφέρω λύση και με τα εκατομμύρια αλλά δεν μπορώ να βρω ανταπόκριση. Στέλνω όλη μου την αγάπη στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ίδια την ομάδα, και εγώ ήδη έχω γίνει ΠΑΟΚτσής».

Γούμενος και Παγώνης δημοσιοποίησαν την εξής ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Από νωρίς σήμερα το πρωί αναμέναμε από την πλευρά του κ. Ι. Σαββίδη (όπως είχαμε συμφωνήσει χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Hyatt) κατάσταση με τα έγγραφα τα οποία θα χρειάζονταν για την αποσαφήνιση της εικόνας του για την ΠΑΕ, καθώς και σχέδιο Memorandum Of Understanding, στο οποίο θα κατεγράφετο η αμοιβαία πρόθεση εκείνου και ημών για την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ (και τούτο ανεξάρτητα από το γεγονός ότι και πληθώρα τέτοιων εγγράφων του είχαμε παράσχει στο παρελθόν αλλά και σε σχέδιο M.O.U. είχαμε συμφωνήσει). Αντ’ αυτού πληροφορηθήκαμε από το ραδιόφωνο (!) την αποχώρηση του υποψήφιου αγοραστή από τις διαπραγματεύσεις. Τα σοβαρά ερωτηματικά που μας δημιουργήθηκαν τον τελευταίο μήνα αναφορικά με την ειλικρινή του πρόθεση να επενδύσει στην ΠΑΕ, τείνουν να καταστούν βεβαιότητα. Τουλάχιστον, ο εξ ημών Βασίλης Παγώνης, με επιτελείο συνεργατών μας, όχι μόνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και δηλώνει άμεση διαθεσιμότητα για συνέχιση των σχετικών συζητήσεων (όπως εξάλλου του έχει ήδη τηλεφωνικά δηλώσει)».

Νωρίτερα ο Βασίλης Παγώνης είχε δηλώσει στο «Αθλητικό Metropolis» ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε ν' αγοράσει πραγματικά τον ΠΑΟΚ. «Είμαι στη Θεσσαλονίκη, δεν πήγα ακόμη στην Αθήνα, κατέβηκε μόνο ο κ. Κουμεντάκης. Ο κ. Γούμενος είναι πάντως αισιόδοξος. Ας ελπίσουμε, να έχουν καλό τέλος για όλους οι συζητήσεις. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσω το όνομα ακόμη. Μπορεί να υπάρχει όμως συμμετοχή των ονομάτων της οικογένειας Αγγελόπουλου, μαζί με άλλα. Του έχω εμπιστοσύνη του κ. Γούμενου. Αν χρειαστεί, είναι εύκολο να κατέβω σε τέσσερις-πέντε ώρες. Πιστεύω, όμως ότι δεν θα γίνει σήμερα αυτό. Αλλωστε, το είπα και στον κ. Παπαδόπουλο, ότι δεν βλέπω να φεύγω σήμερα για Αθήνα. Δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ να επενδύσω, μπήκα να τον στηρίξω, ήμουν μία ενδιάμεση κατάσταση. Δεν περίμενα να είχα ένα τέτοιο οικονομικό άνοιγμα. Μίλησα με τον κ. Παπαδόπουλο και του είπα ότι περιμένω τηλέφωνο. Μου είπε ότι θα με πάρει. Περιμένω τηλέφωνο του. Τώρα, το έμαθα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του κ. Σαββίδη. Του είχα πει άλλωστε ότι ακόμη και αν πήγαινα στην Αθήνα, θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση να τελειώναμε τις συζητήσεις με τον κ. Σαββίδη. Ελπίζω να με πάρει. Δεν τον παίρνω όμως εγώ. Αρκετές φορές τον ενόχλησα. Εφτασα στο επίπεδο να κυνηγάω τον κ. Παπαδόπουλο. Πιστεύω, ότι δεν ήθελαν από την αρχή να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ. Από την αρχή που ξεκίνησε η δεύτερη φάση των συζητήσεων με τον κ. Γούμενο, με το γήπεδο... Είδα μία οπισθοχώρηση του ενδιαφέροντος και του το είχα πει του κ. Παπαδόπουλου. Πείτε το στα ίσα, του είπα, αλλά μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, όπως και ανταλλαγή εγγράφων. Δεν είναι καταγεγραμμένο ότι ζήτησα 10 εκ. ευρώ. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω 10 εκ. ευρώ. Είπα πόσο κόστισε σε μένα ο ΠΑΟΚ. Επίσης, θα πρέπει να πω πως έχει πάρει δάνεια ο κ. Γούμενος. Τα χρέη της ΠΑΕ ήταν 6+12 εκ. ευρώ. Τέσσερα εκατομμύρια από αυτά είναι τα τρέχοντα και του είπα... 4εκ. ευρώ και όσα δώσετε σε μας. Τα δυο θέματα για τα οποία θέτουν ο κ. Σαββίδης και ο κ. Παπαδόπουλος δεν είναι δικά μου. Για το άλλο, το τρίτο θέμα, μπορώ. Είναι άλλωστε όλα καταγεγραμμένα τα χρέη. Του τα έχω εξηγήσει. Πάντως, οκ. Σαββίδης μας είπε ότι ήρθε μόνο για αυτό στην Θεσσαλονίκη, για να μιλήσει για την αγορά του ΠΑΟΚ. Πιστεύω, ότι ίσως ο Παπαδόπουλος να μην ήθελε από την αρχή και ο Σαββίδης να επηρεάστηκε μετά».




--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
hlias_gr   ΠΑΟΚ   2 Dec 2005, 09:26 AM
hlias_gr   Οριστικά ...   8 Dec 2005, 07:53 PM
hlias_gr   Με αλλαγέ...   13 Dec 2005, 08:42 AM
hlias_gr   Αντίο με ...   15 Dec 2005, 08:41 AM
hlias_gr   Επέστρεψ...   16 Dec 2005, 09:06 AM
hlias_gr   «Πρώτη» γι...   21 Dec 2005, 08:16 AM
hlias_gr   Επιστροφ...   28 Dec 2005, 01:24 PM
hlias_gr   Χωρίς ενν...   29 Dec 2005, 08:25 AM
hlias_gr   Μέτραγε α...   3 Jan 2006, 02:51 PM
hlias_gr   Κι ο ΠΑΟΚ ...   4 Jan 2006, 05:59 PM
hlias_gr   Απόντες κ...   6 Jan 2006, 12:12 PM
hlias_gr   Παίζεται ...   7 Jan 2006, 04:47 PM
hlias_gr   Τελειώνε...   13 Jan 2006, 07:57 AM
hlias_gr   Δηλώνει «...   15 Jan 2006, 12:11 PM
hlias_gr   «Zήλεψαν» τ...   17 Jan 2006, 08:11 AM
hlias_gr   Αρέσει ο ...   18 Jan 2006, 07:41 AM
hlias_gr   Η Πέμπτη ...   20 Jan 2006, 08:44 AM
hlias_gr   Το μυαλό ...   24 Jan 2006, 08:53 AM
hlias_gr   Περιμένε...   25 Jan 2006, 09:47 AM
hlias_gr   Υπογράφε...   26 Jan 2006, 08:41 AM
hlias_gr   Μειώνοντ...   27 Jan 2006, 09:29 AM
hlias_gr   Χάλασε το...   31 Jan 2006, 09:44 AM
hlias_gr   Η ώρα του ...   31 Jan 2006, 02:02 PM
hlias_gr   Ψυχολογι...   1 Feb 2006, 11:00 PM
hlias_gr   Ενισχυμέ...   2 Feb 2006, 09:04 PM
hlias_gr   Αναποφάσ...   4 Feb 2006, 02:06 AM
hlias_gr   Μονόδρομ...   5 Feb 2006, 10:03 AM
hlias_gr   Κανονικά ...   8 Feb 2006, 11:57 AM
hlias_gr   Ειδικό πρ...   8 Feb 2006, 11:17 PM
hlias_gr   Πάνοπλος ...   9 Feb 2006, 08:10 PM
hlias_gr   Με Φουτσί...   10 Feb 2006, 08:30 PM
hlias_gr   Επέστρεψ...   13 Feb 2006, 10:46 PM
hlias_gr   Παρέμβασ...   14 Feb 2006, 07:47 PM
hlias_gr   Ωρα μηδέν ...   20 Feb 2006, 08:14 AM
hlias_gr   Τέλος ο Κ...   20 Feb 2006, 02:23 PM
hlias_gr   Αναλαμβά...   21 Feb 2006, 02:22 PM
hlias_gr   Επιασε δο...   23 Feb 2006, 09:09 AM
hlias_gr   Αλλαγές κ...   24 Feb 2006, 10:23 AM
hlias_gr   Μένει στη...   1 Mar 2006, 09:39 AM
hlias_gr   Ετοιμάζε...   2 Mar 2006, 09:16 AM
hlias_gr   Ασπίδα στ...   3 Mar 2006, 10:06 AM
hlias_gr   Εγκλημα κ...   4 Mar 2006, 09:14 AM
hlias_gr   Yπό του μη...   5 Mar 2006, 12:16 PM
hlias_gr   Δύο απρόο...   9 Mar 2006, 09:08 AM
hlias_gr   «Πρόβλημ...   10 Mar 2006, 08:05 AM
hlias_gr   Φουλ επίθ...   11 Mar 2006, 09:22 AM
hlias_gr   Ενδιαφέρ...   14 Mar 2006, 09:18 AM
hlias_gr   Ζαγοράκη...   15 Mar 2006, 09:57 AM
hlias_gr   Πίστωση χ...   15 Mar 2006, 10:14 PM
hlias_gr   «ÖùíÜæåé» ðáñÜ ôç íßêç Ï Ð...   22 Mar 2006, 09:43 AM
hlias_gr   «Ïëá ãéá ôï ÏÕÅÖÁ» Ç íßêç å...   23 Mar 2006, 12:42 PM
hlias_gr   Μειώθηκε ...   24 Mar 2006, 05:05 PM
hlias_gr   Τροχαίο χ...   27 Mar 2006, 10:22 PM
hlias_gr   Ολα δείχν...   11 Apr 2006, 08:41 AM
hlias_gr   Σικαμπάλ...   27 Apr 2006, 12:49 PM
hlias_gr   «Λύση εδώ ...   7 May 2006, 10:03 AM
hlias_gr   Φωνή λαού...   8 May 2006, 07:38 AM
hlias_gr   «Πρέπει ν...   11 May 2006, 07:04 AM
hlias_gr   Bitter-Sweet End in Toumba Apollon Kalamarias pre...   15 May 2006, 09:35 AM
hlias_gr   «Υποχρέω...   17 May 2006, 11:25 AM
hlias_gr   Αγγελόπο...   18 May 2006, 09:48 AM
hlias_gr   «Δε θα χαλ...   22 May 2006, 09:04 AM
hlias_gr   Η αγωνία ...   25 May 2006, 04:33 PM
hlias_gr   Τελευταί...   27 May 2006, 08:33 AM
hlias_gr   Το «όχι» κα...   29 May 2006, 04:59 PM
manos   Λίγο πριν ...   7 Jun 2006, 06:41 PM
NickTheGreek   πάντως οι ...   7 Jun 2006, 09:58 PM
hlias_gr   Εφτασαν ω...   8 Jun 2006, 10:00 AM
hlias_gr   Την απάντ...   1 Jun 2007, 12:13 PM
PAOK4   !!!!!, ...   9 May 2008, 09:23 AM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 04:32 AM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find