Welcome Guest ( Log In | Register )


> <ΑΕΚ>
hlias_gr
post 1 Dec 2005, 08:36 AM
Post #1


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



Αγαπάς το ποδόσφαιρο; Αναγνώρισε!


«Οποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μας βοηθήσει να αναγνωριστούν οι δράστες των επεισοδίων.
Υ. Γ. Για όλους όσοι απεικονίζονται υπάρχει υλικό που αποδεικνύει ότι συμμετείχαν σε πράξεις βίας». Αυτή είναι η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστροσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και προηγείται των φωτογραφιών που δημοσιεύονται από την Τρίτη το βράδυ και αφορούν τα επεισόδια πού έγιναν στον αγώνα της Λιβαδειάς. Φωτογραφίες που θα εμφανιστούν και στις εφημερίδες αφού η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπου προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αναγνώρισης...

Εμπράκτως λοιπόν ο Ντέμης Νικολαίδης δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους τη μάχη κατά της βίας ενώ μετά το ΔΣ της Τρίτης δήλωσε πως θα κινηθεί με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όσων αναγνωριστούν. Επιπλέον κάλεσε την Original να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, διαγράφοντας απο τις τάξεις της υπαίτιους επεισοδίων, σε διαφορετική περίπτωση η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ θα σταματήσει να αναγνωρίζεται από την ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά, ο τραυματισμός του Γιώργου Αλεξόπουλου ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον αυχένα, αποχώρησε από την προπόνηση και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης. Παράλληλα, ο Βλάνταν Ιβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Η μεταγραφική αναζήτηση των διοικούντων την ΠΑΕ ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου συνεχίζεται, με κύριο αντικείμενο την αγορά της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα τη Ροζάριο Σεντράλ. Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται πως απορρίπτει ως ακριβή την περίπτωση του αμυντικού Πάολο Φεράρι και ίσως στραφεί στην απόκτηση του Εμανουέλ Βίγια, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση.



--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hlias_gr
post 18 May 2006, 09:49 AM
Post #2


ex - Member Staff
Group Icon

Group: Platinum Members
Posts: 8117
Joined: 3-June 05
From: Athens, Greece
Member No.: 5
Zodiac Sign: I'm a virgo!
Gender: I'm a m!



user posted image


«Κάρφωσε» Ντέμη ο Σάντος


«Κάρφωσε» τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στους συμπατριώτες του για τους λόγους του διαζυγίου του με την ΑΕΚ. Ο τέος τεχνικός της «Ενωσης» προτίμησε να μην αναφερθεί εκτενώς στη χώρα μας στο θέμα, ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης δεν έκρυψε ότι αποχώρησε από την Ένωση γιατί η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει μεταγραφές. «Γιατί αντιλήφθηκα ότι το πρότζεκτ για το οποίο μιλούσαμε και του οποίου ήμουν μέρος, ήταν αμφίβολο αν θα γινόταν. Ξέρετε ότι αυτό που θα ήθελα, ήταν να βελτιώσω την ομάδα και να πάμε καλύτερα από φέτος, που τερματίσαμε δεύτεροι. Να κατακτήσουμε τον τίτλο και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το να πετύχεις κάτι τέτοιο με μπάτζετ 5 εκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει 30 εκατομμύρια, είναι πολύ δύσκολο για να μην πω αδύνατο. Ετσι, πήρα την απόφαση να φύγω», απάντησε ο Σάντος όταν του τέθηκε το ερώτημα γιατί έφυγε από την «Ενωση». Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε για το που θα συνεχίσει την καριέρα του (καθώς φέρεται να έχει προτάσεις από την Μπενφίκα και την Ατλέτικο Μαδρίτης) αρνήθηκε να το αποκαλύψει.


Οσον αφορά τον διάδοχό του, οι διοικούντες την ομάδα κινούνται με πλήρη μυστικότητα χωρίς προς το παρόν να έχουν πάρει την τελική τους απόφαση. Πιθανότατα να σχετίζεται με το θέμα η προπονητή το ταξίδι του Ιλια Ιβιτς στο εξωτερικό την Τρίτη. Από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ, Ντέμη Νικολαίδη, δεν διαρρέει το παραμικρό κι όπως φαίνεται στις προθέσεις του «ισχυρού άνδρα» των «κιτρινόμαυρων» είναι ν' ανακοινώσει το νέο προπονητή εντελώς ξαφνικά κι όχι να βγάλει προς τα έξω τις επαφές που κάνει με τους υποψήφιους. Από τη στιγμή που η υπόθεση παραμένει ανοικτή, τα μεταγραφικά έχουν περάσει σε «δεύτερη μοίρα». Οι Γερμανοί έγραφαν ότι στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Γιαν Νοβότνι, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Μπάγερ Λεβερκούζεν!

GO ALL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Για όλες τις τσέπες (σ.σ 200 ευρώ το φθηνότερο και 650 το ακριβότερο), όπως αναφέρει και το σύνθημα της διαφημιστικής καμπάνιας «Go All», είναι τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στην ΑΕΚ. Την Τετάρτη η ΠΑΕ παρουσίασε στο ΟΑΚΑ το πρόγραμμα με το οποίοι οι διοικούντες ευελπιστούν να γεμίσει το γήπεδο με κατόχους διαρκείας τη νέα σεζόν και όπως είπε ο γενικός διευθυντής Γιώργος Ρόκας «στόχος μας είναι να κάνουμε ενεργό τον κόσμο και να τον επαναφέρουμε στο γήπεδο», για να συμπληρώσει ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ανδρέας Μπέκιος, ότι: «το σποτ Go All καλύπτει απόλυτα την φιλοσοφία της ΠΑΕ. Σημαίνει όλοι μαζί να είμαστε μία ομάδα...».

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου είναι πιο οικονομικά από αυτά της σεζόν που έκλεισε, ωστόσο, το μέτρο αυτό δεν ήταν το μοναδικό που αποφάσισε να επιφέρει στο συγκεκριμένο κομμάτι η διοίκηση της Ένωσης, έτσι ώστε να προελκύσει περισσότερο κόμσο στο γήπεδο. Πιο αναλυτικά, για τους φιλάθλους εκτός Αττικής δίνεται η δυνατότητα απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας σε προνομιακή τιμή και σε θύρα που προσφέρει καλή ορατότητα. Επιπλέον, για πρώτη φορά προσφέρονται οικονομικά εισιτήρια για φοιτητές, ενώ παράλληλα, μειώνεται σημαντικά το παιδικό εισιτήριο. Όσον αφορά τα οικογενειακά, εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά του δωρεάν παιδικού εισιτηρίου με την αγορά δύο εισιτηρίων για ενήλικες. Ταυτόχρονα, στηρίζοντας έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, η ΠΑΕ έχει δημιουργήσει κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας για άτομα με ειδικές ανάγκες και ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

Το πρόγραμμα για τα εισιτήρια διαρκείας θα υποστηριχθεί και με διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα βασίζεται στο σύνθημα «Go All» (σ.σ. «Πάμε Όλοι»). Επιπλέον για πρώτη φορά, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα διανείμει σε 23.000 φίλους της ομάδας ειδικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα εισιτήρια διαρκείας, στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι κατηγορίες εισιτηρίων, τα προνόμια, τα σημεία εξυπηρέτησης καθώς και οι τρόποι πληρωμής.

Τέλος, μια καινούργια κατηγορία είναι αυτή που αφορά τα εταιρικά εισιτήρια και περιλαμβάνει ειδικές τιμές για εταιρικές εκδηλώσεις στο Empire Cafe, δυνατότητα επίσκεψης σε μία προπόνηση της ομάδας και γνωριμίας με τους παίκτες καθώς και μία δωρεάν συμμετοχή στα Fun Weekends για κάθε εισιτήριο διαρκείας.

Επίσης, η διοίκηση έκανε γνωστό ότι από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου, οι κάτοχοι των φετινών εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να αποζημιώνονται από το τμήμα διαχείρισης του ΟΑΚΑ, για τα δύο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα κεκλεισμένων των θυρών με Εθνικό (σ.σ. κύπελλο) και Καλαμαριά (σ.σ πρωτάθλημα).




--------------------


You are working for a living,
not living for working !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
hlias_gr   <ΑΕΚ>   1 Dec 2005, 08:36 AM
hlias_gr   Με τιμωρί...   3 Dec 2005, 03:03 AM
hlias_gr   Την ικανο...   14 Dec 2005, 08:53 AM
hlias_gr   Βιενγλίν...   15 Dec 2005, 08:45 AM
hlias_gr   «Στο τέλο...   16 Dec 2005, 09:07 AM
hlias_gr   «Ολα στο τ...   20 Dec 2005, 08:09 AM
hlias_gr   Η μεγάλη ...   21 Dec 2005, 08:05 AM
hlias_gr   Εβδομάδα.....   27 Dec 2005, 08:25 AM
hlias_gr   «Να τελει...   28 Dec 2005, 07:42 AM
hlias_gr   «Κούπα» κα...   29 Dec 2005, 08:22 AM
hlias_gr   Ο Ντέμης ...   30 Dec 2005, 08:29 AM
hlias_gr   «Το καλύτ...   3 Jan 2006, 03:00 PM
hlias_gr   Την απάντ...   4 Jan 2006, 09:43 PM
hlias_gr   «Διπλωμά...   6 Jan 2006, 12:07 PM
hlias_gr   Με το μυα...   7 Jan 2006, 04:52 PM
Sabbattack   this year I see Iraklis third, Ionikus Forth and a...   8 Jan 2006, 06:20 PM
NickTheGreek   you are not a football kind of man, and it shows ...   8 Jan 2006, 07:06 PM
hlias_gr   Επειγόντ...   13 Jan 2006, 07:51 AM
hlias_gr   Θέλει φιν...   17 Jan 2006, 08:09 AM
hlias_gr   Δικέφαλο...   18 Jan 2006, 07:49 AM
hlias_gr   Πήρε Καπε...   19 Jan 2006, 08:31 AM
hlias_gr   «Αγκυρα» γ...   20 Jan 2006, 08:40 AM
hlias_gr   Ο Εμερσον ...   24 Jan 2006, 08:38 AM
hlias_gr   Σύνθημα γ...   25 Jan 2006, 09:13 AM
hlias_gr   Το χιόνι ...   26 Jan 2006, 08:40 AM
hlias_gr   AEK FC SITE: http://www.aek.com and http://www.a...   26 Jan 2006, 12:41 PM
NickTheGreek   Δυνατή σα...   29 Jan 2006, 08:52 PM
NickTheGreek   0-4: Κακάσχη...   29 Jan 2006, 09:35 PM
hlias_gr   Μαζεύει τ...   31 Jan 2006, 09:41 AM
hlias_gr   Νέο... σοκ, ο ...   31 Jan 2006, 10:50 PM
hlias_gr   Ο Σάντος «...   1 Feb 2006, 10:53 PM
hlias_gr   Σίγουρος ...   2 Feb 2006, 09:13 PM
hlias_gr   Ολα για ό...   4 Feb 2006, 02:13 AM
hlias_gr   Προλαβαί...   8 Feb 2006, 11:10 PM
hlias_gr   Χτυπά δεκ...   9 Feb 2006, 02:07 PM
hlias_gr   «Υπάρχει ...   10 Feb 2006, 08:22 PM
hlias_gr   Νίκη και ...   12 Feb 2006, 10:59 AM
hlias_gr   Αρχή με π...   13 Feb 2006, 05:13 PM
hlias_gr   Επιχείρη...   15 Feb 2006, 09:51 AM
hlias_gr   Ολα για τ...   20 Feb 2006, 05:49 PM
KAVLOKEFALOS   Κατσουρά...   21 Feb 2006, 09:12 PM
hlias_gr   Discovery...Ντέμης...   23 Feb 2006, 09:01 PM
hlias_gr   «Καλοδεχ...   24 Feb 2006, 09:40 PM
hlias_gr   Πλήγμα με ...   25 Feb 2006, 11:27 PM
hlias_gr   Ολοι στα... ...   2 Mar 2006, 09:24 AM
hlias_gr   Ιταλία - Π...   3 Mar 2006, 10:15 AM
hlias_gr   «Απάντησ...   4 Mar 2006, 09:16 AM
hlias_gr   Με πάθος ...   5 Mar 2006, 12:29 PM
hlias_gr   Ο Κόντης ...   8 Mar 2006, 08:41 AM
hlias_gr   «Σημαίνε...   8 Mar 2006, 02:55 PM
hlias_gr   Ασπίδα πρ...   10 Mar 2006, 08:04 AM
hlias_gr   Ετοιμος γ...   11 Mar 2006, 09:06 AM
hlias_gr   ΑΡΧΙΣΕ ΑΠ...   11 Mar 2006, 09:06 AM
hlias_gr   Μπρούνο α...   15 Mar 2006, 08:56 AM
hlias_gr   «Σεντόνι» ...   15 Mar 2006, 10:10 PM
hlias_gr   «Περισσό...   18 Mar 2006, 04:27 PM
hlias_gr   Νέο θύμα ...   24 Mar 2006, 05:07 PM
hlias_gr   «'Ολα για ...   27 Mar 2006, 10:25 PM
hlias_gr   «Πρέσινγ...   28 Mar 2006, 01:33 PM
hlias_gr   Ετοιμος ο ...   29 Mar 2006, 02:06 PM
hlias_gr   «Στημένα ...   11 Apr 2006, 08:44 AM
hlias_gr   Για τους ...   25 Apr 2006, 01:12 PM
hlias_gr   Νίκη με... α...   27 Apr 2006, 11:54 AM
hlias_gr   Κάνει ό,τ...   7 May 2006, 09:58 AM
hlias_gr   «Φοβάμαι ...   7 May 2006, 10:01 AM
hlias_gr   AEK in the Champions League AEK did not know wh...   15 May 2006, 09:34 AM
hlias_gr   Παρουσία ...   17 May 2006, 11:28 AM
hlias_gr   «Κάρφωσε» ...   18 May 2006, 09:49 AM
hlias_gr   Είναι πολ...   26 May 2006, 11:03 AM
hlias_gr   Βραζιλιά...   27 May 2006, 08:36 AM
manos   Who is Γενς Μπ...   27 May 2006, 01:14 PM
hlias_gr   «Ψήνεται» ...   29 May 2006, 04:58 PM
hlias_gr   Φερέρ και ...   8 Jun 2006, 10:00 AM
hlias_gr   Εβδομάδα ...   1 Jun 2007, 11:42 AM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:55 AM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find