![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ: Ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια ο Οφρυδόπουλος Τουλάχιστον για τρία ακόμη χρόνια θα φορά τη φανέλα του Ιωνικού ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο υψηλόσωμος αμυντικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Κανελλάκη και συμφώνησαν να ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιο, που έληγε τον προσεχή Ιούνιο. «Ο Ιωνικός ξέρει να τιμά και να επιβραβεύει τους παίκτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα και αυτό κάνουμε και τώρα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο», δήλωσε ο Χρήστος Κανελλάκης αμέσως μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε: «Είναι ένας παίκτης-σημαία για την ομάδα μας, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι πρόκειται και για πολύ καλό χαρακτήρα. Αναγνωρίζοντας λοιπόν την προσφορά του, αποφασίσαμε να του ανανεώσουμε για ακόμη τρία χρόνια το συμβόλαιό και πιστεύω πως και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Οφρυδόπουλος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Ιωνικό». Από τη δική του πλευρά ο Οφρυδόπουλος είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα κλείσω την καριέρα μου στον Ιωνικό, για τον οποίο έχω δώσει πολλά, αλλά έχω πάρει και πολλά. Η ανανέωση του συμβολαίου μου ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για μένα, γιατί ήρθε σε μια στιγμή που είμαι τραυματίας και δεν έχω μπορέσει να βοηθήσω την ομάδα όπως θα ήθελα εγώ. Αυτή η αναγνώριση της προσφοράς μου από την ΠΑΕ Ιωνικός με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Χρήστο Κανελλάκη για το δώρο αυτό. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Ιωνικού ότι θα συνεχίσω να δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην ενεργό δράση για να το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Καλή χρονιά και υγεία σε όλους». Πλέον, ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Μίλτον Κοϊμπρα και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών προκειμένου να ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του Βολιβιανού. Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ιωνικός, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, να πάρουν «παιχνίδια στα πόδια τους» και να δείξουν το ταλέντο τους, αποφάσισε να παραχωρήσει, με τη μορφή δανεισμού, τους Ευθυμίου, Καραδέμητρο και Οικονόμου, καθώς επίσης και τον Τζαναβάρα, που στην αρχή της σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Δόξα Δράμας. Επίσης, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιο του Μάρτιν Μπενίτες, αλλά το θέμα αυτό το χειρίζεται αποκλειστικά ο Χρήστος Κανελλάκης. -------------------- |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Επίσημη πρόταση για Ρόβα Επίσημη πρόταση στην Προοδευτική για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, διεθνή με την εθνική ομάδα των Ελπίδων, Βασίλη Ρόβα κατέθεσε ο Ιωνικός και πλέον περιμένει την απάντηση του μεγαλομετόχου της Προοδευτικής, Γιάννη Καρρά. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό δύο ποδοσφαιριστές, οι Ταραλίδης και Γιάννου, αλλά και για να παραμείνει ο Μενδρινός, που αγωνίζεται ως δανεικός. Γι' αυτό το λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Κανελλάκης, μαζί με τον πρόεδρο, Μανώλη Τσαχειλίδη, θα συναντηθούν την Τετάρτη το πρωί (11:00) στα γραφεία των «ερυθρολεύκων» με τον αντιπρόεδρο των νταμπλούχων, Γιώργο Λούβαρη. Αντίθετα, ο Χρήστος Κανελλάκης διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Ιωνικού για τον Στράτο Γκαρόζη. «Δεν υπήρξε και ούτε υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν μας ενδιαφέρει», δήλωσε με τρόπο κατηγορηματικό. Στο μεταξύ, δύο πολύ σημαντικά ραντεβού θα έχουν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι ο κ. Κανελλάκης και ο κ.Τσαχειλίδης, οι οποίοι θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ Α.Ε, Σωτήρη Κωστάκο, για το θέμα της χορηγίας του «αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού» προς την ΠΑΕ Ιωνικός. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 14.30, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκαιας, κ. Μπενετάτο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου, που πραγματικά «καίει» τον Ιωνικό. Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η κατάσταση του χλοοτάπητα, αλλά και άλλα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της Νεάπολης. Οσον αφορά το βοηθητικό γήπεδο, ο Χρήστος Κανελλάκης καταβάλλει προσπάθεια για την οριστική επίλυση του θέματος, αλλά μέχρι να υπάρξει λύση, η ομάδα θα προπονείται και φέτος στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, αφού η ΠΑΕ φρόντισε εγκαίρως να υπογράψει τη σχετική σύμβαση παραχώρησής του. Τέλος, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός πέρασαν οι Ρόκας και Κοτίτσας, οι οποίοι πληρώθηκαν δόσεις συμβολαίων και τους μισθούς τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές απουσίαζαν δικαιολογημένα την περασμένη Παρασκευή, οπότε έγιναν οι πληρωμές στους υπόλοιπους παίκτες. Ο πρώτος είχε πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο δεύτερος είχε υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση στο δεξί πόδι. -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:16 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More 2005-2011. |