![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Elite Members Posts: 1981 Joined: 9-December 06 From: Σε δικο μου Σύμπαν Member No.: 3623 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Σκοπός μου δεν είναι να σε αποενοχοποιήσω, εάν εσύ δεν θέλεις να αλλάξεις, ούτε όμως και να σε καλοπιάσω.
Σε λέω Ελληνάκο γιατί δεν είσαι άξιος του παρελθόντος σου και των προγόνων σου. Τα ξεπούλησες όλα Ελληνάκο για το ευρώ.....διάβασε περισσότερα ![]() -------------------- ![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Elite Members Posts: 1981 Joined: 9-December 06 From: Σε δικο μου Σύμπαν Member No.: 3623 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
¶κου Ελληνάκο ΙΙΙ: Μπορούμε να νικήσουμε επειδή είμαστε 10 εκατομμύρια απέναντι σε 10 λαμόγια
Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. Σύντομα θα είναι παρελθόν. Όπου νά'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια. Ξέρεις γιατί Ελληνάκο;....διαβασε περισσότερα ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:42 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |