![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Police Cop Lover ![]() Group: Private Members Posts: 780 Joined: 3-June 05 From: Agios Dimitrios, Athens Member No.: 9 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Είμαι έτοιμος να ανοίξω τα χαρτία μου αρκεί ο admin να μου παραχωρήσει τα δικαιώματα μου σαν moderatore M. να μπορώ να ανεβάσω τις φοτογραφίες χωρίς να τις πέράσω σε διαφορετικά Links και απλά να δώσω τις διευθύνσεις εδώ.
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Global Moderator ![]() Group: ![]() Posts: 3420 Joined: 14-April 06 From: Athens,Greece Member No.: 1600 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
θα με θεωρησετε πολυ μικρο για να εχω δει κατι τετοιο και μπορει να το θεωρησετε και ψεμα αλλα ακουστε¨εχω ενα εξοχικο στον βολο (αφυσσο αν εχετε ακουστα) και ημουν με τους φιλους μου κατα τις 12 το βραδυ σε κατι ξαπλωστρες ενος μπαρ και ξαφνικα ειδαμε να σχηματιζετε ενα τριγωνο απο ασπρα και μπλε φωτα στον ουρανο και μεσα σε δευτερολεπτα χαθηκε... την επομενη μερα ελειπαν 3 ομπρελες απο το μπαρ... δεν ξερω τι εγινε το μονο που ξερω ειναι οτι φοβηθηκαμε πολυ...
-------------------- ![]() Chaos, Panic, Disorder I see my work here is done |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 02:23 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |