![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
Member ![]() Group: Members Posts: 31 Joined: 7-March 06 Member No.: 1315 Gender: ![]() ![]() |
Do you believe in long distance relationships and under what circumstances?
Come on waiting for your answers -------------------- one life.live it well!
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Δεν μου κάνει και τόση εντύπωση που διαφωνείς νίκο
![]() Συνεπώς μια σχέση για να κρατήσει θα πρέπει να είναι και οι δυο σίγουροι για το τι θέλουν και για το πόσο διαθετημένοι είναι να κάνουν θυσίες και αμοιβαίες υποχωρήσεις!Άρα δεν φταίει και τόσο η αποστάση όσο εμείς! Μπορεί κάποιοι να με θεωρήσουν ονειροπόλα και ρομαντική πάντως εγώ πιστεύω οτι αν κάποιο άτομο πραγματικά αξίζει και αυτό αργά ή γρήγορα φαίνεται τότε δεν πρέπει να κολήσουμε σε λεπτομέρειες και να το αφήσουμε να φύγει! Εξάλλου στις μέρες μας η απόσταση πλέον μπορεί άνετα να μηδενιστεί με τα διάφορα μέσα που υπάρχουν!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Global Moderator ![]() Group: ![]() Posts: 3420 Joined: 14-April 06 From: Athens,Greece Member No.: 1600 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
QUOTE(XRUSA @ 3 Sep 2006, 10:20 PM) Δεν μου κάνει και τόση εντύπωση που διαφωνείς νίκο ![]() Συνεπώς μια σχέση για να κρατήσει θα πρέπει να είναι και οι δυο σίγουροι για το τι θέλουν και για το πόσο διαθετημένοι είναι να κάνουν θυσίες και αμοιβαίες υποχωρήσεις!Άρα δεν φταίει και τόσο η αποστάση όσο εμείς! Μπορεί κάποιοι να με θεωρήσουν ονειροπόλα και ρομαντική πάντως εγώ πιστεύω οτι αν κάποιο άτομο πραγματικά αξίζει και αυτό αργά ή γρήγορα φαίνεται τότε δεν πρέπει να κολήσουμε σε λεπτομέρειες και να το αφήσουμε να φύγει! Εξάλλου στις μέρες μας η απόσταση πλέον μπορεί άνετα να μηδενιστεί με τα διάφορα μέσα που υπάρχουν!!! [right][snapback]69012[/snapback][/right] συμφωνω και εδω γιατι οπως λεει η χρυσα ποια η τεχνολογια μπορει να μηδενισει την αποσταση.... για παραδειγμα αν εχεις μια κοπελα και εχει φυγει μπορεις να περνας ατελειωτες ωρες στο κινητο μαζι της... το μονο που δεν θα εχεις θα ειναι το σωμα της... εννοω δεν θα την εχεις διπλα σου... μπορεις απλως να της μιλας καθημερινα καμποση ωρα... και θα δεις οτι ειναι ωραιο και αυτο... σκεψου οτι θα μιλατε καθε μερα και θα ειναι σαν να βγαινετε καπου χωρις να βγαινετε... αν με καταλαβαινεις... θα ειναι σχεδον σαν να την εχεις διπλα σου και να μιλατε χωρις να μπορειτε να αγγιξετε ο ενας τον αλλον... οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα... ![]() -------------------- ![]() Chaos, Panic, Disorder I see my work here is done |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:46 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |