![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Όποιος μπορεί και θέλει θα ήθελα να με βοηθησει σε ένα πολύ σοβαρό και καθόλου ευχάριστο θέμα.. θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την αρρώστια που μαστίζει την ανθρωπότητα.. αναφέρομαι στον καρκίνο!!!
Θερμή παρακληση (μιας και εγω δεν είμαι σε φάση να ψάξω) οι πληροφορίες να είναι θετικές και μόνο ή τουλάχιστον ελπιδοφόρες αλλα σε καμία περίπτωση αρνητικές έχω μαζέψει αρκετή άρνηση εδω και 10 μέρες δεν θέλω άλλη!!! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
QUOTE(XRUSA @ 6 Jan 2007, 08:29 PM) Όποιος μπορεί και θέλει θα ήθελα να με βοηθησει σε ένα πολύ σοβαρό και καθόλου ευχάριστο θέμα.. θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την αρρώστια που μαστίζει την ανθρωπότητα.. αναφέρομαι στον καρκίνο!!! Θερμή παρακληση (μιας και εγω δεν είμαι σε φάση να ψάξω) οι πληροφορίες να είναι θετικές και μόνο ή τουλάχιστον ελπιδοφόρες αλλα σε καμία περίπτωση αρνητικές έχω μαζέψει αρκετή άρνηση εδω και 10 μέρες δεν θέλω άλλη!!! ![]() [right][snapback]94953[/snapback][/right] Αυτό το κάνω γιατί κάποιος γελείος καθηγητης πανεπιστημιου με προκάλεσε λέγοντάς μου οτι αυτό που έχει προταθει σαν λύση είναι η καλύτερη και οτι αν έχω αντίθετη γνώμη είναι ανοιχτός στην προκληση και επειδη η ειρωνία και ο τσαμπουκας μου την δίνουν στα νεύρα και επειδη επίσης έχω ξανα ακούσει πάρομοια μπούρδα (για να μην πω τιποτα πιο βαρύ) αλλα τα αποτελεσματα ηταν χειρότερα απο χάλια δεν έχω πεισθει οτι θα πετύχει η συγκεκριμένη λύση και θέλω πληροφορίες για να μπορώ να μιλήσω με κάποιον γιατρό που ξέρει και να μου πει αν ο γελείος έχει δίκιο ή υπάρχει και άλλος δρόμος!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 05:18 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |