![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Business Section section
Starbucks is rising, HP is coming back on track, and much more latest news are being debated here. Join us, and give us your thoughts on certain companies. We’re not here to debate on today’s stocks, but on “popular” business subjects. As always, we want to know!
As for rules, they are the same than the forum rules (please check them if you are not familiar with those). In short, we ask you to respect members, respect their opinions, thoughts, and comments. If you do not go by the rules, one of the staff members will impose a sanction.
Enjoy the section, and do not hesitate to contact the staff to share your suggestions!
Kindly yours,
“YourForum” staff.
![]() |
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Elite Members Posts: 1981 Joined: 9-December 06 From: Σε δικο μου Σύμπαν Member No.: 3623 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
ΕΛΠΕ εδω
ΟΣΕ/ΤΡΕΝΟΣΕ εδώ ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ ΗΣΑΠ/ΗΛΠΑΠ/ΜΕΤΡΟ ΟΠΑΠ κλπ κλπ ....οι λεγόμενες ΔΕΚΟ.....ζημειογόνες στο μεγαλύτερο μέρος τους απο τη μια......πλυντήρια χρήματος και κότες που κάνουν το χρυσο αυγό για την "ελιτ" της ελληνικής κοινωνίας απο την άλλη και......η κατάρα του συνεπή Έλληνα φορολογούμενου, η αιώνια μαύρη τρύπα του Έλληνα μισθωτού..................................και στην κορυφή αυτης της λίστας, η απαρχή όλων των "πλυντηρίων" χρήματως....το φέουδο της ελληνικής Βουλής .... απολαύστε το μεγαλείο της.......: Δειτε κι αυτο 1.900 ευρώ ο κατώτατος μισθός για τους υπαλλήλους της Βουλής...Εξακολουθούν να προκαλούν με τα προνόμιά τους ....διαβαστε εδω Βουλευτικές απολαβές και προνόμια • Το 2010 οι 300 της Βουλής μοιράστηκαν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ. • Ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ. • Το 50% φορολογείται αυτοτελώς και το υπόλοιπο προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα. • 35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών. • 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών. • Για την κατοχύρωση βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται 4 χρόνια. • Όσοι έχουν πρωτοεκλεγεί πριν από το 1993 συνταξιοδοτούνται από τα 55 τους χρόνια. • Όσοι βουλευτές είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωση και βουλευτική σύνταξη. (Αναπάντητο παρέμεινε και το ερώτημα για το πόσοι βουλευτές λαμβάνουν βουλευτική σύνταξη και πόσοι από αυτούς παραμένουν βουλευτές, εισπράττοντας ταυτόχρονα και τη βουλευτική αποζημίωση. «Ούτε ξέρω ούτε θέλω να ξέρω», μου είπε σχετικά ο γενικός γραμματέας).....περισσοτερα εδω «Εξόφθαλμη» είναι η περίπτωση των Υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι λαμβάνουν 16 μισθούς το χρόνο. Πέραν από τους 14 μισθούς, που παίρνουν όλοι οι μισθωτοί, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δικαιούνται άλλων δύο μισθών, που προσεγγίζουν τα 3.000 ευρώ έκαστος, για το άνοιγμα και το κλείσιμο της Βουλής! Το συγκεκριμένο προνόμιο διατηρείται φυσικά και στη σύνταξη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές του ΥΠΟΙΚ, μια καθαρίστρια της Βουλής συνταξιοδοτείται με ποσό που μπορεί να φτάσει κατά περίπτωση ακόμη και τα 1.600 ευρώ το μήνα, όταν Διευθυντής άλλου Υπουργείου –με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας– συνταξιοδοτείται με σύνταξη χαμηλότερη, που φτάνει ακόμη και τα 960 ευρώ το μήνα. φρίξατε ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 08:17 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |