![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Παραγωγός... αστέρων Μεγαλεπήβολος στόχος ή κάποιο σχέδιο που μπορεί να αποδώσει; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Πάντως, η εικόνα του «νέου» Ολυμπιακού, έτσι όπως την περιέγραψε ο Τροντ Σόλιντ με τις δηλώσεις του λίγο πριν την προπόνηση της Πέμπτης αποδεικνύει πως κάτι έχει αλλάξει. «Θέλω να οργανώσω την Ακαδημία σε ένα πιο μακρινό σχέδιο, ώστε να μπορούμε να παράγουμε τουλάχιστον έναν παίκτη για τη μεγάλη ομάδα κάθε χρονιά. Αυτές οι δοκιμές που κάνουμε είναι για το μακρινό μέλλον της ομάδας. Θέλουμε να παράγουμε αστέρια, όχι να αγοράζουμε. Αυτό έκανα ως προπονητής σε όλη μου την καριέρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι κάτι που έχω πει κι άλλες φορές. Συλλέγουμε πληροφορίες απ όλο τον κόσμο. Τώρα είναι ώρα να τσεκάρουμε αν αυτές ήταν καλές ή κακές. Θα δοκιμάσουμε λοιπόν κάποιους παίκτες» δήλωσε ο Νορβηγός. Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την Πέμπτη ότι... Τρεις ποδοσφαιριστές από την Αφρική και ένας από τη Γεωργία θα δοκιμαστούν στον Ολυμπιακό τις προσεχείς ημέρες και ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο μικρός αδελφός του Γιάγια Τουρέ, Ιμπραΐμ. Στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης ο Τροντ Σόλιντ με τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γιώργο Λούβαρη, αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν σε δοκιμές νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών, καθώς η τακτική αυτή έδειξε να αποδίδει καρπούς μέσα στο 2005, όπως συνέβη με τον Χοβνανισιάν τον Μάρτιο και τον Φακίνο προ ημερών, αλλά και με τον Μπαμπανγκίντα το καλοκαίρι. Ετσι προχώρησαν αμέσως στην πρόσκληση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι συστάσεις των οποίων κρίνονται εξαιρετικές και οι περιπτώσεις τους ενδιαφέρουσες. Συγκεκριμένα κλήθηκαν ο Ιμπραΐμ Τουρέ από την Ακτή Ελεφαντοστού (σ.σ. η πρόσκληση για έκδοση βίζας υποβλήθηκε στη Νιγηρία), ο Αντεόλα Γουάιντι Ολατούντε από τη Νιγηρία, ο Ερνέστ Ουεμπνζέ Νφορ από το Καμερούν και ο Γκιόργκι Ποπχάντζε από τη Γεωργία. Ο τελευταίος είναι ο παίκτης που πρότεινε ο Ανδρέας Νινιάδης στον Σόλιντ. Ο Νορβηγός προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του την Πέμπτη αναφέρθηκε περισσότερο στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Λούβαρη, μιας και οι περισσότερες ερωτήσεις σ' αυτό το θέμα αναφέρονταν. Ετσι λοιπόν, όταν ρωτήθηκε για το τι συζητήθηκε σ' αυτή την περιβόητη συνάντηση, ο Νορβηγός τεχνικός απάντησε: «Ο,τι ειπώθηκε στη συνάντηση, δεν μπορώ να το συζητήσω δημοσίως. Σίγουρα είπαμε κάτι σχετικό με τον Ολυμπιακό. Για το πού βρισκόμαστε και το πού πηγαίνουμε. Είναι όλα τα θέματα και οι μεταγραφές. Οταν δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, δεν μπορούμε να το δημοσιοποιήσουμε. Εχουμε ένα σχέδιο. Οχι πενταετές γιατί είναι πολύ μακριά. Είναι πιο κοντινό, που θα μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να έχουμε μια γραμμή στη δουλειά μας».Οταν δε έγινε το σχόλιο, πως το «πενταετές» ήταν αιχμή για τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Οχι, το πενταετές πλάνο έρχεται από την Σοβιετική Ενωση». Σχετικά με το αν έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τίτλου έναντι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, απάντησε ο κ. Σόλιντ: «Αν το δεις τώρα, έτσι είναι. Αλλά ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο παίρνεις τρεις βαθμούς στη νίκη και έναν στην ισοπαλία. Ετσι, τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν. Σε τρία ματς μπορείς και πάλι να είσαι στα ίσια. Ποτέ δεν ξέρεις». Μια άλλη ερώτηση που δέχθηκε και η οποία ξέφυγε λίγο από τα... καθιερωμένα, ήταν το κατά πόσο ο Ολυμπιακός που είδαμε με τη Λάρισα είναι κοντά στον Ολυμπιακό που ονειρεύεται. Αρχικά ο Σόλιντ απάντησε: Â«Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είχε πει, έχω ένα όνειρο. Κι εγώ έχω ένα όνειρο. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιό στάδιο είσαι. Απλά δουλεύεις. Το πρόβλημα για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι ότι ποτέ δεν είδε το όνειρό του. Εγώ ελπίζω να το δω». Και όταν του ζητήθηκε να το περιγράψει, είπε: «Το όνειρό μου δεν είναι για εδώ. Ισως να μην είναι και για το ποδόσφαιρο. Το όνειρό μου ήταν να γίνω πιλότος». Μια άλλη ερώτηση ήταν το αν είναι ψυχολογικοί οι λόγοι που ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερη μπάλα, όταν η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης. «Ολοι θέλουν να παίζουν στην Ευρώπη όσο το δυνατόν περισσότερο. Φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι το αντίθετο. Ομως, οι παίκτες ξέρουν ότι για να παίξουν στην Ευρώπη θα πρέπει να πάρουν το εισιτήριο μέσα από τους αγώνες πρωταθλήματος», ήταν η απάντηση του Σόλιντ, ενώ για το ότι ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομά του, τόνισε: «Εμένα μου αρέσει όταν όλοι οι φίλαθλοι φωνάζουν Ολυμπιακός. Ολοι όσοι είμαστε στην ομάδα δουλεύουμε για τον Ολυμπιακό. Έχουμε την ίδια αποστολή, να τον κάνουμε πολύ μεγάλο στην Ευρώπη». Για το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Τουρέ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Ολυμπιακός χωρίς τον κόσμο του, είπε: «Αν πρέπει να φύγει ο Γιάγια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν χρησιμοποιώ ενέργεια για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ετσι κι αλλιώς, έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δεν εξαρτάται μόνο από τον Γιάγια, αλλά ο Γιάγια εξαρτάται από τον Ολυμπιακό. Σχετικά με τον κόσμο, αν δεν μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας, δεν θα τον έχουμε. Σε κάθε παιχνίδι που γίνεται χωρίς κόσμο, χάνει το ποδόσφαιρο. Χάνετε κι εσείς. Αντί να πάνε στο θέατρο οι άνθρωποι, θα πάνε σε ένα άδειο δωμάτιο και θα βλέπουν άτομα που τρέχουν γύρω-γύρω». Τέλος, αναφερόμενος στον Χρήστο Πατσατζόγλου και αν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, απάντησε: «Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν. Παίρνω τους παίκτες που είναι έτοιμοι κάθε φορά. Αυτή είναι η επιλογή μου. Ο Πατσατζόγλου ήταν τραυματίας 2,5 χρόνια τώρα. Δεν θα κάνω όπως θέλει ο Τύπος, να τον σπρώξω δηλαδή σε επικίνδυνες καταστάσεις.Οταν θα είναι έτοιμος θα παίξει. Τα σημάδια που παίρνω θα είναι από την προπόνηση. Αν τον βάλω πιο γρήγορα απ' ό,τι πρέπει μπορεί να τα χάσει όλα. Τον συμπαθώ πολύ και δεν θέλω να τον βάλω σε κίνδυνο» Και στη συνέχεια διευκρίνισε: «Νομίζω ότι ο Τύπος, όπως και ο κόσμος, αγαπούν τον Πατσατζόγλου. Κι εγώ τον αγαπώ, γι αυτό δεν θέλω να τον βάλω σε επικίνδυνες καταστάσεις. Γιατί πάρα πολλές φορές, όταν ένας παίκτης λέει ότι είναι έτοιμος, δεν είναι πραγματικά έτοιμος. Αυτά που έγιναν στο παρελθόν, έχουν τραβήξει πολύ δρόμο. Όταν είναι έτοιμος να παίξει, τότε θα παίξει. Αυτά είναι καλό για την ομάδα». Πατσατζόγλου: Είμαι έτοιμος και περιμένω τον προπονητή μου Ετοιμος δήλωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου να επιστρέψει στα γήπεδα μετά από 2,5 χρόνια απουσίας, ωστόσο τόνισε πως αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή του. Σε δηλώσεις που έκανε πριν από τη σημερινή προπόνηση, ο διεθνής μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Το έχω δείξει εδώ και δύο-τρεις εβδομάδες στις προπονήσεις της ομάδας μου. Δεν έχω αγωνιστεί ακόμα κι αυτό θα το αποφασίσει μόνο ο προπονητής μου. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Οταν μου πει να μπω ο προπονητής, θα το κάνω. Ξέρω τι έχω τραβήξει. Έχω περάσει έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να επανέλθω. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και η στιγμή να επανέλθω και να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Ψυχολογικά δεν είχα πέσει ποτέ μου. Δεν είχα προβλήματα τέτοιου είδους. Δεν με επηρέασε όσο πιθανόν να νομίζει ο κόσμος. Ημουν πάρα πολύ καλά». Για τη συμπεριφορά του κόσμου, που φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, τόνισε: «Όταν 30.000 κόσμος φωνάζει το όνομά σου, θέλεις πολύ να παίξεις. Τους ευχαριστώ πολύ. Δεν με έχουν ξεχάσει αυτά τα χρόνια που ήμουν τραυματίας. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν έρθει η στιγμή να παίξω, θα παίξω και γι΄ αυτούς. Κι εγώ θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, όμως αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής μου». Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός για τον τίτλο, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για το πρωτάθλημα. Ακόμη και ο Παναθηναϊκός, που είναι πίσω, μπορεί να το διεκδικήσει. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, με πρώτο και καλύτερο το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Πιστεύω πάντως ότι εξαρτάται μόνο από εμάς. Αν κερδίσουμε όλα τα ματς θα παραμείνουμε πρώτοι». Τέλος, για το αν περιμένει και πάλι κλήση στην Εθνική, είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Ρεχάγκελ τελευταία. Με έχει πάρει τηλέφωνο, όχι όμως πρόσφατα. Για μένα προέχει να παίξω στην ομάδα μου και με την απόδοσή μου στον Ολυμπιακό να με καλέσει ξανά και ο προπονητής στην Εθνική». Πρόβλημα και με Μπαμπανγκίντα Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό, σχετικά με τις απουσίες ποδοσφαιριστών του από κρίσιμα παιχνίδια. Μετά τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Αφρικα και κινδυνεύει άμεσα να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τώρα κλήθηκε και ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα στην Εθνική Νιγηρίας, οπότε θα υποχρεωθεί και αυτός να αναχωρήσει για την πατρίδα του στις αρχές του Ιανουαρίου, προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας. Για τον Τουρέ γίνονται κάποιες προσπάθειες, προκειμένου να πάρει άδεια για να μείνει μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15 Ιανουαρίου) και να αναχωρήσει την επομένη, και λογικά το ίδιο θα γίνει και για τον Μπαμπανγκίντα. Όμως, όπως με τον Τουρέ δεν φαίνεται για την ώρα να έχει αποτελέσματα το αίτημα, έτσι και με τον Μπαμπανγκίντα φαντάζει δύσκολο να πάρει τη σχετική άδεια. Σχετικά με την προπόνηση της Πέμπτης, ο Ντ' Ακόλ και πάλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Γιάννου πρόγραμμα με θεραπεία και τρέξιμο. Ατομικό έκαναν και οι Βενετίδης, Κωνσταντίνου και Ταραλίδης, όμως οι δύο τελευταίοι συμμετείχαν για λίγο στο οικογενειακό δίτερμα. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Καστίγιο δέχθηκε μια κλωτσιά στην κνήμη και σταμάτησε, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό. Από την προπόνηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Γρηγόρης Γεωργάτος, καθώς η σύζυγός του, Γεωργία, έφερε σήμερα στον κόσμο ένα χαριτωμένο αγοράκι. Διευκρινιστική δήλωση Οκκά Ο Γιάννης Οκκάς θέλησε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας να κάνει την εξής δήλωση: Â«Ο κάθε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όπως και κάθε μεγάλης ομάδας νομίζω πως είναι λογικό να θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα. Γι' αυτό παλεύουμε και μοχθούμε όλοι καθημερινά. Ο καθένας ασφαλώς για την ομάδα του. Είναι λοιπόν αλήθεια πως και εγώ θέλω όσο τίποτε άλλο φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ουδέποτε όμως ισχυρίστηκα στον εκπρόσωπο μου, πως «θα κόψω την μπάλα» σε περίπτωση που αυτός ο στόχος δεν πραγματοποιηθεί και κατακτηθεί το πρωτάθλημα από κάποια άλλη ομάδα (άλλωστε το φετινό πρωτάθλημα έχει άλλο χρώμα με την άνοδο της ΑΕΚ και μακάρι στο μέλλον να είναι εξίσου δυνατές και άλλες ομάδες, ώστε το πρωτάθλημα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό). Την στιγμή αυτή, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν σωστό να ασχοληθώ με άλλους συλλόγους, είτε έχουν, είτε δεν έχουν τους ίδιους στόχους με την δική μου ομάδα. Πολύ δε περισσότερο δεν θα ήθελα ποτέ να θίξω ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί και αποτελούν κομμάτι της καριέρας μου (νομίζω πως ουδέποτε έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα) αλλά και συναδέλφους μου επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με μερικούς εκ των οποίων μάλιστα είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης». Ριβάλντο: Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό Στα εγκαίνια ενός νέου αθλητικού καταστήματος βρέθηκε την Πέμπτη ο Ριβάλντο και εευκαιρία δοθείσης επανέλαβε την θέση του πως επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι. Επίσης ο Βραζιλιάνος μίλησε για όλους και για όλα και είπε: «Είμαστε στεναχωρημένοι που αποκλειστήκαμε από τον Α γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είδατε ότι ακόμη και η Μάντσεστερ δεν τα κατάφερε. Ο προπονητής δεν είναι ούτε ένα χρόνο στην ομάδα και πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια θα πάμε καλύτερα. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα το διεκδικήσουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Είναι μεγάλες ομάδες και θα το διεκδικήσουν». Στο σημείο αυτό ο «Ρίμπο» κλήθηκε να σχολιάσει και τα γεγονότα στον «αιώνιο» αντίπαλο και είπε: «Αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό είναι άσχημο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να συμβεί και σε μας, κάτι που απεύχομαι. Είναι άσχημο, αλλά ελπίζω να συνεχίσει να συμβαίνει στον Παναθηναϊκό και να χάνει βαθμούς. Ο Φλάβιο είναι πολύ φίλος μου. Δεν το πήρα τηλέφωνο μετά το ματς με τη Βέρντερ, γιατί δεν θέλω να ανακατεύομαι και να μπλέκω σε υποθέσεις άλλων ομάδων. Εξακολουθώ να ελπίζω σε κλήση στην εθνική Βραζιλίας και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος, γιατί μετά το Μουντιάλ θα είμαι αρκετά μεγάλος». ** Δώρα μοίρασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και στους μικρούς της Ακαδημίας -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() No comments ![]() Group: Admin Posts: 31720 Joined: 8-July 05 Member No.: 121 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Σάββατο μεσημέρι παίζει στη Λιβαδεία, ε ?
-------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118163 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Ο Θρύλος κορυφή, η ΑΕΚ το φλουρί!
![]() Σημαντική νίκη του Ολυμπιακού Από την κορυφή της βαθμολογίας θα περάσουν τις γιορτές οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Τροντ Σόλιντ, αν και βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό, επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη, πετυχαίνοντας την 7η σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 9ο λεπτό... "Υπάρχουν και άσχημες ημέρες", είπε ο Τροντ Σόλιντ... Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η ΑΕΚ, η οποία βρήκε το φλουρί πριν κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα... Νίκησε δύσκολα 2-1 την Καλαμαριά στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ του Αλεξόπουλου στο 90`... "Δεν έχουμε συνηθίσει να τρέχουμε για το αποτέλεσμα", είπε ο Φ. Σάντος... -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() Ο... πιστός Τροντ Σόλιντ Η φετινή Â«ερυθρόλευκη» γιορτή για τα παιδιά των ποδοσφαιριστών είχε πολύ κέφι και... είδηση. Ο Τροντ Σόλιντ κατά την άφιξή του στο εστιατόριο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το διαφαινόμενο φλερτ με την εθνική Βελγίου το οποίο βέβαια καλλιεργείται από την... άλλη πλευρά. «Για τα επόμενα 7 χρόνια δεν σκέφτομαι να γίνω προπονητής σε καμία εθνική ομάδα» απάντησε με κάθε ειλικρίνεια ο Νορβηγός βάζοντας οριστικό τέλος σε οποιαδήποτε σκέψη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε εορταστικό πνεύμα ευχήθηκε εν όψει 2006 : Â«Η ομάδα να κερδίσει πολλούς βαθμούς και να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο». Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Ιεροκλή Στολτίδη που ευχήθηκε: «Υγεία σε όλο τον κόσμο για να είναι καλή η χρονιά», ενώ για την ομάδα πρόσθεσε: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους». Απόλυτα σύμφωνος και ο Ερόλ Μπολούτ που ζήτησε: «Να ξεκινήσει η χρονιά μας όπως τελείωσε δηλαδή με νίκη στον αγώνα με τον Ιωνικό και να πανηγυρίσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο». Την παράσταση στη φετινή γιορτή των παιδιών των «ερυθρόλευκων» έκλεψε ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα ο οποίος αποτέλεσε από τους περισσότερους συμπαίχτες του το αγαπημένο... αντικείμενο κατά τη διάρκεια της γιορτής. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, αλλά ο Νιγηριανός δεν έχασε σε καμία στιγμή το κέφι του. Κι όταν κλήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ευχήθηκε: Â«Ο Ολυμπιακός να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ να κερδίσει πολλούς περισσότερους βαθμούς απ' αυτούς που κέρδισε εφέτος». Τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πέτρος Κόκκαλης. Κοινός τόπος Σόλιντ και παιχτών στις δηλώσεις του τη Δευτέρα ήταν η κατάκτηση και του φετινού νταμπλ. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κατέχει την πρώτη θέση στη βαθμολογία και την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» για το θεσμό του Κυπέλλου έχουν να ξεπεράσουν το σκόπελο του Θρασύβουλου προκειμένου να έλθουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Στις 19:00 (ΝΕΤ) στο γήπεδο της Φυλής οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τους νεοφώτιστους στη Β Εθνική που παρουσιάζουν όμως πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και διαγράφουν πορεία ανόδου. Γι' αυτό τολόγο ο Τροντ Σόλιντ μιλώντας τη Δευτέρα στους παίχτες του τούς ζήτησε να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί προκειμένου να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης. Είναι η τελευταία υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» πριν από το 8ήμερο ρεπό που θα τους χορηγηθεί και άπαντες περιμένουν να επιδείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με μια ακόμα πετυχημένη εμφάνιση και νίκη η οποία ταυτόχρονα θα τους δώσει και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την ομάδα της Φυλής ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Ριβάλντο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Τουρέ έκανε θεραπεία και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει ο Μπουλούτ, ο οποίος όμως προπονήθηκε κανονικά, ενώ έκανε και θεραπεία. Και οι τρεις έμειναν εκτός αποστολής. Ο Βενετίδης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και ο Γιάννου έκανε θεραπεία και τρέξιμο. Ο Καψής συνεχίζει την αντιβίωση για την αμυγδαλίτιδα, όμως σήμερα ακολούθησε σε αυξημένους ρυθμούς ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Κανονικά προπονήθηκαν οι Ταραλίδης και Κωνσταντίνου. Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και οι οποίοι είναι: Λέμενς, Νικοπολίδης, Ανατολάκης, Μπαμπανγκίντα, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ντάνι, Γεωργάτος, Χοβνανισιάν, Καφές, Κωστούλας, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Οκκάς, Πάντος, Πατσατζόγλου, Σούρερ, Στολτίδης και Βάλλας. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Top... Γιάγια! Σε λίγες ημέρες ανατέλλει το 2006. Χρονιά Μουντιάλ. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου αναμένεται να λάμψουν πολλά από τα λεγόμενα και ανερχόμενα «αστέρια» του αθλήματος. Μεταξύ αυτών και σύμφωνα με το Eurosport βρίσκεται και ένας «ερυθρόλευκος». Ο Γιάγια Τουρέ. Ο Αφρικανός αμυντικός μέσος που βάλθηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε Ελλάδα να κάνει πράξη το όνειρό του ο Ολυμπιακός να αποτελέσει το... σκαλοπάτι του για κάτι ακόμα καλύτερο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Eurosport ο Τουρέ συγκαταλέγεται, και μάλιστα σε περίοπτη θέση, στη 10άδα με τους νέους παίκτες που αναμένεται να λάμψουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο... Πειραιώτης καταλαμβάνει την τρίτη θέση της ιδιότυπης αυτής λίστας στην οποία συμπεριλαμβάνονται και παίκτες όπως οι Μέσι, Βίντιτς, Μαβουμπά, Μασκεράνο και Αντεμπαγιόρ. Στο σύντομο σχόλιο του συντάκη, σχετικά με την επιλογή του Τουρέ, αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποτελέσει μήλον της έριδος τόσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά πολύ περισσότερο στην καλοκαιρινή που ακολουθεί... -------------------- |
|
![]()
|
|
Αναζητώντας τον αντί-Τουρέ Η οριστικοποίηση της απουσίας του Γιάγια Τουρέ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά και τις κατηγορηματικές δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ακτής Ελεφαντοστού Ανρί Μισέλ στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», εξωθούν τον Τροντ Σόλιντ στην αναζήτηση των ιδανικότερων λύσεων προκειμένου να καλύψει με επιτυχία το κενό.«Δεν πρόκειται να δώσω άδεια στον Γιάγια. Θα πρέπει να ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή μαζί με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν θα πάρει άδεια κανένας παίκτης, ούτε ο αδερφός του Γιάγια, Κόλο, ούτε ο Ντρογκμπά, ούτε κανένας. Αν δώσω άδεια σε έναν, θα πρέπει να δώσω σε όλους και θα έχω πρόβλημα. Δεν πρέπει να κάνω εξαιρέσεις γιατί κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι» δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα ο Γάλλος ομοσπονδιακός που θέλει να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα του εν όψει του Κόπα Αφρικα για το οποίο έχουν τεθεί εξαιρετικά υψηλοί στόχοι. Πρόκειται για εξέλιξη την οποία για να πούμε και του «στραβού το δίκιο» ο Τροντ Σόλιντ ανέμενε και κάτι αντίστοιχο περιμένει να γίνει και με τον Αρούνα Μπαμπανγκίντα ο οποίος έχει κληθεί από την εθνική Νιγηρίας. Πλέον ο Νορβηγός, συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του με τους οποίους έχει ήδη μιλήσει, απο την προσεχή Πέμπτη θα αναζητήσουν, μέσω των προπονήσεων και ίσως κάποιων φιλικών τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν προγραμματιστεί, την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου να μην «πληρώσει» η ομάδα με κάποιες βαθμολογικές απώλειες αυτές τις απουσίες. Ο κ. Σόλιντ θεωρεί ιδανικότερη λύση τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Ωστόσο είναι το ίδιο βέβαιος πως αν ο παίκτης δεν μπορεί να συνεισφέρει το 100% των δυνάμεών του τότε δεν θα βοηθήσει την ομάδα όσο πρέπει. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ίσως να δούμε τον «Πάτσα» να ξεκινά στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια στις 8 Ιανουαρίου προκειμένου να δοκιμαστεί κάτω από δύσκολες συνθήκες και με προοπτική την περαιτέρω βελτίωση ώστε να βρεθεί στο καλύτερο δυνατό σημείο εν όψει Παναθηναϊκού. Από κει και πέρα οι άλλες λύσεις «ακούν» στα ονόματα Θανάσης Κωστούλας και Γιάννης Ταραλίδης. Ο πρώτος χρησιμοποοιήθηκε στην αντίστοιχη θέση στο ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, τελευταίο για το 2005, αλλά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα όπως και όλη η ομάδα. Τον παίκτη τον πιστεύει εξαιρετικά ο Τροντ Σόλιντ ιδιαίτερα αναφορικά με τα αμυντικά του καθήκοντα, ωστόσο πιστεύει ότι δεν μπορεί να προσφέρει το ίδιο ανάλογα και στον τομέα της δημιουργίας. Η λύση του Γιάννη Ταραλίδη ακολουθείται επίσης από αρκετά ερωτηματικά μιας και ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής βρισκόταν εκτός δράσης αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού. Ο Ταραλίδης ήταν από τους παίχτες που είχαν πάρει ευκαιρίες από τον Νορβηγό, πριν χτυπήσει, απόδειξη της εμπιστοσύνης που του έχει κι έτσι δεν αποκλείεται αν ο παίχτης αποδείξει στις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση να πάρει το ρόλο του... αντί-Γιάγια. Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να δούμε τον Παντελή Καφέ να πλαισιώνει τον Ιεροκλή Στολτίδη, αν και ο Σόλιντ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί επαινεί τις επιθετικές αρετές του διεθνή παίχτη κι αυτό ίσως αποτελέσει το «αγκάθι» στη λύση... Καφέ! -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Ξαναπιάνουν δουλειά Το Ρέντη «γεμίζει» και πάλι από την Πέμπτη και οι «ερυθρόλευκοι» με φουλαρισμένες τις μπαταρίες ξεκινούν την προσπάθειά τους προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις υποχρεώσεις τους. Το αγωνιστικό πρόγραμμα των νταμπλούχων Ελλάδας στο λυκαυγές του 2006 είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς στις 8 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Νίκαια από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ιωνικό, ενώ μια εβδομάδα αργότερα υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» τον Παναθηναϊκό. Ο Σόλιντ ο οποίος βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα, περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία να δει και τα αποτελέσματα των παλμογράφων ώστε να διαπιστώσει πόσο δούλεψαν οι παίχτες του στο «χορταστικό» 8ήμερο ρεπό που τους χορήγησε. Με δύο νέα πρόσωπα θα διεξαχθεί, πιθανότατα, η προπόνηση της Πέμπτης καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν τη δοκιμαστική τους περίοδο οι Γκιόργκι Ποπχάντζε (Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας) και Ουεμπνζέ Νφορ Ερνεστ (Καμερουνέζος επιθετικός). Οσο για το Νιγηριανό αμυντικό Αντεόλα Γουάιντι Ολατούντε και τον αδελφό του Γιάγια Τουρέ, Ιμπραΐμ (επιθετικός), από την Ακτή Ελεφαντοστού, αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
Ριζώνουν «Ιέρο» και Μίλος Με ταχείς ρυθμούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τροντ Σόλιντ σχεδιάζεται ήδη ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Λούβαρης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ιεροκλή Στολτίδη και τον Μίλος Μάριτς συζητώντας το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους η οποία ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Για την περίπτωση του Σέρβου διεθνή μέσου προέκυψε και ανακοίνωση μιας και ο Μάριτς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον διατηρεί στα «ερυθρόλευκα» για ακόμη δύο χρόνια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Υστερα από συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Λούβαρης με τον Μίλος Μάριτς, επικυρώθηκε η οψιόν που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιο (έξι μήνες) και επεκτάθηκε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κατά 2 χρόνια». Ο 23χρονος Μάριτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2004, ύστερα από εισίγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και εκείνη την εποχή ήταν ο αρχηγός στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας/Μαυροβούνιου. Στον ίδιο δρόμο, αυτόν της ανανέωσης, βαδίζει και η περίπτωση «Ιέρο» μιας και η συνάντηση του κ. Λούβαρη με τον μάνατζερ του Στολτίδη κύλησε μέσα σε άριστο κλίμα. Απομένει να ενημερωθεί ο παίκτης για την πρόταση της ΠΑΕ, η οποία ειρήσθω εν παρόδω προβλέπει αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2003 και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που επίσης θα έχει διετής διάρκεια. Ετσι μετά τον Ζόρα Χοβνανισιάν που υπέγραψε κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών, ακόμη δύο «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν άγκυρα στο λιμάνι... Σειρά πλέον, επίσης πολύ σύντομα θα πάρει ο Παντελής Καφές. Στα αγωνιστικά, την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν, μετά το 8ήμερο ρεπό ελέω των γιορτών, στις προπονήσεις με τον Τροντ Σόλιντ να μετρά δύο απουσίες και μία νέα παρουσία. Απόντες ήταν οι Γιάγια Τουρέ και Αρούνα Μπαμπανγκίντα που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν εγκαίρως από την Αφρική όπου είχαν μεταβεί. Η νέα παρουσία έχει να κάνει μ' αυτή του Γεωργιανού αριστερού αμυντικού Γκεόργκι Ποπκχάτζε που αποτελεί τον πρώτο από τους 4 υπό δοκιμή παίκτες που αναμένεται να καταφτάσουν τις επόμενες ημέρες στο Ρέντη. Ενας άλλος ο Ιμπραΐμ Τουρέ με δηλώσεις του την Πέμπτη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και είπε: «Πρόκειται να έρθω στην Αθήνα με τον αδελφό μου και να έχω μία γνωριμία στην ομάδα που αγωνίζεται. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα. Ο Γιάγια μου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής θα επιθυμούσε να παίξει σε αυτήν. Ο αδερφός μου είναι πολύ ικανοποιημένος και μου έχει μιλήσει με καλά λόγια. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή στην υπόθεση μου».Αναφορικά με το πως κύλησε η πρώτη προπόνηση μετά την ξεκούραση, οι Κωνσταντίνου και Ταραλίδης προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα αποδεικνύοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και ακολούθως άκουσαν τον Τροντ Σόλιντ να τους ανακοινώνει το πρόγραμμα των επόμενων 4 ημερών το οποίο είναι το εξής: Το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθούν όλοι οι παίχτες σε αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Το ένα θα κάνει κανονικά προπόνηση και το άλλο θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει το αντίστροφο. Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό και την Δευτέρα θα γυμναστούν στις 19:00. -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Δίνουν τα χέρια Ενώ τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν, στον Ολυμπιακό θα έχουν την Τρίτη το δεύτερο ραντεβού με τον Ιεροκλή Στολτίδη σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας. Ο Γιώργος Λούβαρης είχε την περασμένη εβδομάδα ραντεβού με τον μάνατζερ του Στολτίδη, ωστόσο υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Παρ όλα αυτά αναμένεται ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο «ερυθρόλευκος» μέσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» μέχρι το 2008. Σειρά θα πάρουν για τον ίδιο λόγο ο Παντελής Καφές και ο Τάσος Πάντος, ενώ αναμένεται να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και ο Ριβάλντο, καθώς λήγει το καλοκαίρι και το δικό του συμβόλαιο και έχει ζητήσει να μάθει τις προθέσεις της διοίκησης. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό συνεχίζεται κανονικά στον Ολυμπιακό, με απόντες τους Τουρέ και Μπαμπανγκίντα. Ενώ ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστο παραμένει άφαντος, ο Νιγηριανός επιθετικός είχε απρόοπτα προβλήματα στην Πορτογαλία με την αποστολή της Εθνικής του, καθώς το ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένουν, αποφάσισε να κρατήσει τα διαβατήρια των ποδοσφαιριστών, επειδή δεν έχει εξοφληθεί από την ομοσπονδία της χώρας! Με δεδομένες τις απουσίες των Αφρικανών, ο Τροντ Σόλιντ ετοιμάζει για την ενδεκάδα τον Παντελή Καφέ, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που μετέχει πλέον κανονικά στο πρόγραμμα. Κανονικά προπονούνται και οι Πατσατζόγλου, Ταραλίδης, την Τρίτη ο Ντ' Ακόλ έκανε θεραπεία, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γιάννου και Βενετίδης. Συνεχίζονται οι δοκιμές για τον νεαρό Γεωργιανό Ποπκχάτζε, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν στου Ρέντη για τον ίδιο λόγο και ο Καμερουνέζος Ερνέστ με τον Νιγηριανό Ολατούντε. Ο Ιμπραϊμ Τουρέ θα έρθει στην Αθήνα με τον αδερφό του μετά το Κόπα Αφρικα. Για το ματς της Νεάπολης ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.820 εισιτήρια, 900 για τις θύρες 7-8 και 350 για τη θύρα 4, όλα στην τιμή των 20 ευρώ, ενώ τα 570 για τη θύρα 6 τιμώνται 15 ευρώ. Την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11 π.μ. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
«Ποια Σάλκε; Το νταμπλ!» Ανθρακας αποδείχτηκε τελικά ο... θησαυρός που «ανακάλυψε» και δημοσίευσε την Τρίτη γερμανική εφημερίδα και έκανε λόγο για φλερτ της Σάλκε με τον Τροντ Σόλιντ... Προηγήθηκε δήλωση άγνοιας από τον Νορβηγό τεχνικό με την διευκρίνιση πως μοναδικός του στόχος, ήταν και παραμένει η κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό για να ακολουθήσει την Τετάρτη η ανακοίνωση της Σάλκε για το νέο προπονητή της ομάδας. Πρόκειται για τον Μίρκο Σλόμκα που ήταν βοηθός του Ραλφ Ράνγκνικ, του τεχνικού που απομακρύνθηκε πριν από περίπου 20 ημέρες από τον γερμανικό σύλλογο. Το... φλερτ Σόλιντ-Σάλκε ανακάλυψε η γερμανική εφημερίδα«Westdeutschen Allgemeinen Zeitung σε δημοσίευμα της οποίας ο Νορβηγός τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται, από τον συντάκτη του άρθρου, ως ο πρώτος υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του γερμανικού συλλόγου. Με το που έγινε γνωστό το δημοσίευμα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έσπευσε να αρνηθεί οποιαδήποτε επαφή με τον γερμανικό σύλλογο που έχει μείνει τον τελευταίο καιρό χωρίς προπονητή, διευκρινίζοντας πως μοναδικός του στόχος, ήταν και παραμένει η κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό: «Πρώτα θα πάω τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά. Θα φτιάξω την ομάδα που ονειρεύομαι και μετά θα σκεφτώ οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Οσο μπορώ να κάνω τη δουλειά μου στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να σκεφτώ άλλη ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Sportday». Προσοχή στον Ιωνικό Η εμπειρία του Σάββα Θεοδωρίδη συνέβαλε τα μέγιστα ώστε το περσινό πρωτάθλημα να έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Τη στιγμή που η ομάδα βρέθηκε πίσω 4 βαθμούς από την κορυφή ο γενικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ήταν αυτός που εξέφραζε τη βεβαιότητά του ότι αν η ομάδα εξασφάλιζε το «2» στην Καλαμαριά θα κατάφερνε να πετύχει το μεγάλο της στόχο της. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωρίδης ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά το κλίμα που υπάρχει στο Ρέντη. Στο πλαίσιο αυτό ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα προέβη την Τρίτη σε μια δήλωση με προφανή σκοπό το λυκαυγές του 2006 να μην επηρεάσει δυσάρεστα την ομάδα. «Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό είναι δύσκολο, πιο δύσκολο από αυτό με τον Παναθηναϊκό» επεσήμανε ο κ. Θεοδωρίδης στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών της 15ης αγωνιστικής θέλοντας να αφυπνίσει τους Πειραιώτες μιας και η κυριακάτικη αναμέτρηση της Νίκαιας κρύβει πολλές παγίδες. Είναι πάντως γεγονός πως διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, φοβούνται μήπως οι ποδοσφαιριστές έχουν στο μυαλό τους μόνο το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής και υποτιμήσουν αυτό με τον Ιωνικό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν με τίποτα να έχουν απώλειες στη Νεάπολη, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάνε με αυτό το «ατού» στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Ανανέωσε ο Τάσος Πάντος ![]() Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και στον Ολυμπιακό κάνουν πράξη την παλιά παροιμία. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Πάντο, ο οποίος Ο Τάσος Πάντος πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2007. Η ομάδα του Πειραιά ενεργοποίησε την προοπτική ανανέωσης του ενός χρόνου που είχε δικαίωμα με αποτέλεσμα το υπάρχων συμβόλαιο που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι να επεκταθεί έως τις 30 Ιουνίου του 2007. Ο 29χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Λούβαρη στα γραφεία της ΠΑΕ, μίλησαν για λίγη ώρα γύρω από την «οψιόν» που είχε το συμβόλαιό του, του οποίου η κανονική διάρκεια έληγε αυτό το καλοκαίρι και συμφώνησαν να την ενεργοποιήσουν. Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, πάντως ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα πάρει περισσότερα χρήματα καθώς του έγινε αύξηση αποδοχών. Πλέον σειρά θα πάρουν για τον ίδιο λόγο ο Παντελής Καφές και ο Ιεροκλής Στολτίδης, ενώ αναμένεται να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και ο Ριβάλντο, καθώς λήγει το καλοκαίρι και το δικό του συμβόλαιο και έχει ζητήσει να μάθει τις προθέσεις της διοίκησης. Στα αγωνιστικά, με στόχο το καλό ποδαρικό στη νέα χρονιά προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το 2006 απέναντι στον πολύ καλό στην έδρα του Ιωνικό και να παραμείνουν έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και γιατί όχι να αυξήσουν τη διαφορά του ενός πόντου που έχουν από την δεύτερη ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Ξάνθη εκτός έδρας. Στην προσπάθειά τους για τη νίκη οι παίκτες της ομάδας μας θα έχουν και την συμπαράσταση, όπως πάντα άλλωστε, των φιλάθλων οι οποίοι θα δώσουν εντυπωσιακό παρών στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή το βράδυ (19:45). Το μυαλό λοιπόν παικτών και τεχνικής ηγεσία βρίσκεται μόνο στο κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, παιχνίδι με τον Ιωνικό και στους τρεις βαθμούς που πρέπει να προσθέσουν στη μέχρι σήμερα βαθμολογική τους συγκομιδή.Η προετοιμασία γίνεται με τις προπονήσεις να είναι σε εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε οι παίκτες να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη οι Βενετίδης και Γιάννου συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν, ενώ ο Ντακόλ έκανε θεραπεία. Θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Ποπχάτζε λόγω μιας σύσπασης στον προσαγωγό. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση η οποία θα γίνει στις 15:00. ** Επιμένουν οι Μεξικάνοι με δημοσιεύματά τους για ενδιαφέρον της Τσίβας για τον Νέρι Καστίγιο. Την Τρίτη επανήλθαν φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του προέδρου της μεξικάνικης ομάδας Ζόρζε Βεργκάρα ο οποίος είπε μάλιστα ότι είναι έτοιμος να ταξιδέψει για τη χώρα μας και να συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού την περίπτωση της μεταγραφής. ** Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/01/2006, ενημερώνει τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από την Τετάρτη 04/01/2006, ώρες διάθεσης 10:00-17:00, στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 17 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Τιμή εισιτηρίων: 20 ευρώ. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Αιφνιδιασμός με... Νε Κινούμενος με απόλυτη μυστικότητα ο Ολυμπιακός βάζει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υλοποιώντας παράλληλα στο ακέραιο το κοινό σχεδιασμό διοίκησης και Τροντ Σόλιντ. Σ' αυτό το πλαίσιο την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν ανακοινώνοντας την απόκτηση του 22χρονου μέσου Μάρκο Νε. Ο μια φορά διεθνής με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2003 στην βελγική Μπέβερεν, άρα γνωρίζει απόλυτα την αξία του ο Νορβηγός τεχνικός του Ολυμπιακού και από την 30ή του προσεχή Ιουνίου έμενε ελεύθερος. Στηριζόμενοι σ' αυτό τον όρο οι διοικούντες την πειραιώτικη ΠΑΕ είχαν κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να καταλήξουν τελικά σε συμφωνία η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2006. Η ανακοίνωση που εξεδόθη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: Â«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της βελγικής Μπέβερεν Μάρκο Νε. Ο παίκτης θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας από την 1η Ιουλίου και η διάρκεια του συμβολαίου είναι τρία χρόνια. Ο 22 χρονος Μάρκο Νε είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.» Ο Νε ήταν συμπαίκτης του Γιάγια Τουρέ στη βελγική ομάδα, πριν ο «ερυθρόλευκος» άσος καταλήξει αρχικά στην Μέταλουργκ και τελικά στον Πειραιά και η αγωνιστική του κοψιά θυμίζει πολύ τον συμπαίκτη του στην εθνική της Ακτής Ελεφεντοστού. Βελγικά δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι πρόκειται για ότι καλύτερο διαθέτει η Μπέβερεν στο φετινό της ρόστερ και μάλιστα πρόσφατο δημοσίευμα γνωστού γερμανικού αθλητικού περιοδικού αναφέρει ότι ο Μάρκο Νε θεωρείται και ο πιο ακριβός παίκτης της ομάδας. Αγωνίζεται στη θέση του κέντρου έχοντας επιθετικές βλέψεις. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ζαν Μαρκ Γκιγιού ο οποίος έφερε στη «γηραιά ήπειρο» και τα αδέλφια Τουρέ (Κόλο και Γιάγια).Ο γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1983 ζυγίζει 67 κιλά και φέτος, σε δέκα ματς έχει σημειώσει ένα γκολ ενώ ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του στο βελγικό πρωτάθλημα αγγίζει τα 854 λεπτά. Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε σε 26 ματς με τη φανέλα της Μπέβερεν και στην αμέσως προηγούμενη σε 28. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής απασχόλησε στο παρελθόν μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως οι Αρσεναλ, PSV και Αμβούργο, ενώ βρίσκεται μεταξύ των 27 προεπιλογών του Ανρί Μισέλ για το επερχόμενο Κόπα Αφρικα της Αιγύπτου. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Ιέρο-φάνεια! Μία μέρα μετά την απόκτηση του Μάρκο Νε και λίγες ώρες πριν από τα Θεοφάνεια, ο Ολυμπιακός «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με ανανέωση του συμβολαίου. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι επήρθε συμφωνία με τον Ιεροκλή Στολτίδη και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη 2,5 χρόνια. Η ανανέωση του συμβολαίου με τον διεθνή αμυντικό μέσο ήταν η τέταρτη, καθώς προηγήθηκαν ο Πάντος, ο Μάριτς και ο Χοβνανισιάν, ενώ σειρά θα πάρει από την επόμενη εβδομάδα ο Παντελής Καφές. Ο Στολτίδης συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Γιώργο Λούβαρη και αποδέχτηκε την πρόταση που του είχε γίνει από την ομάδα, για τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα είχε η επέκταση της συνεργασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Συνάντηση είχαν σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιώργος Λούβαρης και ο Ιεροκλής Στολτίδης. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων». «Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου και οι κόποι μου. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και θα προσπαθώ πάντα για τον καλύτερο της ομάδας» δήλωσε ο Στολτίδης εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι όμως ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου και οι κόποι μου. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και θα προσπαθώ πάντα για τον καλύτερο της ομάδας. Αν έχει κάτι να φοβηθεί ο Ολυμπιακός αυτό είναι ο κακός του εαυτός. Ο καλός Ολυμπιακός δεν νομίζω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα από κανένα. Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκο, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά». Σάββας Θεοδωρίδης: Επιλογή του Σόλιντ ο Νε Ο γενικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας την Πέμπτη στον Supersport FM αναφέρθηκε αρχικά στην απόκτηση του Μάρκο Νε και ακολούθως σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα: Για την απόκτηση του Μάρκος Νε είπε: «Ηταν προσωπική επιλογή του προπονητή μας σε συνεννόηση με τον πρόεδρο. Εμείς το ξέραμε, αλλά είχαμε φροντίσει να μη διαρρεύσει. Από του Ρέντη δεν μεταφέρεται τίποτα προς τα έξω. Ηταν προσωπική επιλογή του κ. Σόλιντ. Τον ίδιο παίκτη κυνηγούσε ο Βενγκέρ και η Αρσεναλ και έπρεπε να κλείσει οπωσδήποτε άμεσα. Επρόκειτο για θέμα ωρών. Υπάρχει προγραμματισμός που θα αποδώσει στο μέλλον. Εχουν γίνει μεγάλα βήματα στο σκάουτινγκ εντός και εκτός Ελλάδας. Προχωράμε με μεγάλη εχεμύθεια και από εκεί και πέρα θα δείτε τα αποτελέσματα». Ακολούθως ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην οργάνωση των ακαδημιών του Ολυμπιακού: Â«Η ακαδημία θα αρχίσει να λειτουργεί υπό την αιγίδα του κ. Σόλιντ. Θα τεθούν νέες βάσεις στην ακαδημία του Ολυμπιακού και θα λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων ξένων συλλόγων. Δεν νοείται μια μεγάλη ομάδα να μη βγάζει έναν παίκτη τουλάχιστον κάθε χρόνο. Αυτές είναι οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού και ιδιαιτέρως του προέδρου, κ. Κόκκαλη. Εχουμε κάνει τόσα έργα, από εδώ και στο εξής θέλουμε να δούμε τα αποτελέσματα. Για τους υπό δοκιμή παίκτες και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας: «Περιμένουμε τον Καμερουνέζο (Ερνεστ) και το Νιγηριανό (Ολατούντε). Από μέρα σε μέρα θα είναι εδώ, μέχρι την Κυριακή θα έρθουν και ελπίζουμε να αποδειχτούν πολύ καλοί παίκτες. Για τις μεταγραφές αποφασίζει ο προπονητής και ο πρόεδρος. Γίνεται μελέτη ακόμη. Δεν ξέρετε τι κατάλογο έχουμε και τι παρακολουθούμε». Ο κ. Θεοδωρίδης ρωτήθηκε και για το θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Τροντ Σόλιντ: Â«Ο κύριος Σόλιντ είναι άψογος στη συνεργασία του. Θα δείτε στο μέλλον τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Δεν έχω δει τέτοιο επαγγελματία. Οταν έρχεται κάποιος καινούριος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, χρειάζεται χρόνο. Δεν μας ανησύχησε η υπόθεση με την Σάλκε γιατί είναι τίμιος άνθρωπος και τηρεί το συμβόλαιό του. Δεν υπήρχε καν θέμα, ούτε συζήτηση. Αυτό το θέμα υπήρχε από το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος μας έκανε τα αδύνατα δυνατά και τον πήρε τότε. Ηταν πολύ δύσκολη η πρόσληψή του, γιατί η Σάλκε τον ήθελε από το καλοκαίρι». Για το θέμα με την μη άφιξη των Τουρέ-Μπάμπαγκίντα: Â«Ο Τουρέ είναι μεγάλο κεφάλαιο. Θα περιμένουμε να παίξει στο Κόπα Αφρικα και το Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι και η βιτρίνα των μεγάλων παικτών και όπου τους βλέπουν οι ομάδες. Παντού υπάρχει η ζήτηση και η προσφορά. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας. Οσον αφορά στην καθυστέρησή των δυο παικτών, ποτέ δεν πρέπει να καταδικάζεις ή να βγάζεις αποφάσεις, αν δεν ακούσεις την άλλη πλευρά. Είναι θέμα προπονητή, θα μιλήσει ο προπονητής μαζί τους και θα δούμε». Τέλος ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών είπε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Καστίγιο και την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχει γίνει καμία πρόταση στον Ολυμπιακό. Το τι μπορεί να λέει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Και στο παρελθόν λεγόταν πως υπήρχαν προτάσεις από το Μεξικό και την Ουρουγουάη. Δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται κανένας. Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Η ομάδα προέρχεται από διακοπή. Με τον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούμε την άλλη εβδομάδα. Με ενδιαφέρει πρώτα ο Ιωνικός. Οι δηλώσεις μου για το ντέρμπι παρερμηνεύτηκαν». Πιουβέλντε: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ο Νε Ο εκ των βοηθών του Τροντ Σόλιντ στον πάγκο του Ολυμπιακού Κρις Βαν Πιουβέλντε μίλησε την Πέμπτη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ με αφορμή την απόκτηση του Μάρκο Νε και χαρακτήρισε ευκαιρία την απόκτησή του σπεύδοντας παράλληλα να αποδώσει τα εύσημα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη που κατάφερε να φέρει τον παίκτη στο λιμάνι... Αναλυτικά: Για τον Μάρκο Νε Ο Μάρκο Νε ήταν μία ευκαιρία για εμάς και χάρις στον κ. Λούβαρη που κινήθηκε γρήγορα καταφέραμε και τον αποκτήσαμε. Υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν για τον ποδοσφαιριστή, πρώτη από όλες η Αρσεναλ, λόγω της φιλικής σχέσης του κύριου Βενγκέρ και του τεχνικού διευθυντή της Μπέβερεν. Είχαν κάτι σαν συμφωνία, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Κόλο Τουρέ και τον Εμπουε. Οπότε έπρεπε να λειτουργήσουμε πάρα πολύ γρήγορα και έτσι έγινε. Ακόμα υπήρχε ενδιαφέρον για τον Μάρκο Νε από ομάδες της Γαλλίας και τις πρωτοκλασάτες του Βελγίου. Πρέπει να πω ότι οι άνθρωποι του Δ.Σ έδρασαν πολύ γρήγορα και αυτό ήταν εξαιρετικό. Ο Μάρκο Νε ήταν μία ευκαιρία της αγοράς, τον ξέραμε καλά, τον παρακολουθήσαμε πολύ φέτος, ήταν ελεύθερος και ευτυχώς που ο κύριος Λούβαρης ενήργησε ταχύτατα. Για το αν έχει συζητήσει με τον Σόλιντ για τις μεταγραφές Ναι συζητάμε. Ο κύριος Σόλιντ ξέρει πολύ καλά τι πρόκειται να γίνει, είναι σε συνεχή επαφή με τα μέλη του Δ.Σ και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι καλό να κοιτάζουμε το μέλλον, αλλά πρέπει πρώτα απ' όλα να πούμε ότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Πρώτα πρέπει να δουλέψουμε μ' αυτούς. Δεν χρειάζεται συνέχεια να κοιτάμε για μεταγραφές, οι δικοί μας παίκτες είναι αυτή την στιγμή οι πιο σημαντικοί. Είναι φυσιολογικό να ανανεωνόμαστε λίγο κάθε χρόνο, αλλά όχι πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει πετύχει σημαντικά πράγματα. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Μπορούμε να βρούμε κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά δεν πρέπει να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Εχουμε μία έμπειρη ομάδα και θέλουμε να την διατηρήσουμε έτσι. Για τον Ποπχάτζε Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά είναι επένδυση για το μακρινό μέλλον. Εμείς φροντίζουμε και για το εγγύς αλλά και για το απώτερο μέλλον. Το πιο σημαντικό, επαναλαμβάνω, είναι οι παίκτες που έχουμε τώρα. Ο Μάρκο Νε ήταν μία ευκαιρία της αγοράς, ο Γιάγια Τουρέ το ίδιο και το απέδειξε. Ηταν ποδοσφαιριστής που δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά έγινε μέσω του Ολυμπιακού. Ξαφνικά έμαθαν όλοι τον Γιάγια Τουρέ. Το ίδιο θέλουμε να συμβεί με τον Μάρκο Νε. Οι καλοί ποδοσφαιριστές μπορούν να προβληθούν μέσω του Ολυμπιακού. Για τον Γιάγια Τουρέ και το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι της παρούσης. Ο Γιάγια Τουρέ δεν είναι εδώ οπότε δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο θέμα. Είναι μία πιθανότητα το να τιμωρηθεί, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα, πρέπει πρώτα να επιστρέψει από το Κόπα Αφρικα. Εμείς δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας. Τα προβλήματα πρέπει να τα λύνεις την κατάλληλη στιγμή. Θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Για μένα δεν υπάρχουν προβλήματα υπάρχουν μόνο λύσεις και θα τις βρούμε. Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αν μπορείς να ζεις στην Ελλάδα και να δουλεύεις στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, γιατί να μην είσαι; Έχουμε καλούς παίκτες, είναι ωραία να ζεις στην Ελλάδα, οπότε; Για να καταλάβετε ήμουν μία εβδομάδα στο Βέλγιο, αλλά τώρα που επέστρεψα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αυτό σημαίνει κάτι! Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Ιωνικό και Παναθηναϊκό Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Ποτέ δεν άκουσα ούτε ένα οπαδό, ούτε τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο να λένε ότι μπορούμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. Πρέπει πάντα να νικάμε. Οι παίκτες το ξέρουν και δουλεύουν πολύ σκληρά, έχουν προσαρμοστεί στο νέο σύστημα και το νέο τρόπο δουλειάς. Ο κύριος Σόλιντ δουλεύει εξαιρετικά, συνεργάζεται αρμονικά μ΄ όλους κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και τον κύριο Γιανέφσκι. Σόλιντ: Σοβαροί και προσεκτικοί στη Νίκαια Εν μέσω ανανεώσεων, μεταγραφολογίας, αλλά και αφίξεων -από την Πέμπτη βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστεί από τους «ερυθρόλευκους» ο Καμερουνέζος επιθετικός Ερνεστ- ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το 2006 και να αναδειχθεί πρωταθλητής-χειμώνα. Το έργο των Πειραιωτών δεν θα είναι καθόλου εύκολο μιας και αντιμετωπίζει την Κυριακή (19:45-Supersport 1) τον επικίδνυνο Ιωνικό στη Νίκαια. Ο Νορβηγός τεχνικός των νταμπλούχων Τροντ Σόλιντ μιλώντας την Πέμπτη στον επίσημο δικτυακό τόπο είπε: «Εχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό που είναι ο πρώτος μετά την διακοπή των εορτών. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα και προσοχή έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στις ημέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη, για το παιχνίδι, ενδεκάδα και με την βοήθεια των φιλάθλων μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στη νέα χρονιά». Ριβάλντο: Αξίζω μια ευκαιρία στην εθνική Βραζιλίας Εξακολουθεί να κάνει όνειρα για Μουντιάλ και Γερμανία ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού μίλησε την Πέμπτη στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αποστολή της σελεσάο για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού. «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω ότι αξίζω την ευκαιρία να συμμετάσχω στο Μουντιάλ και να δείξω την αξία μου» αρκέστηκε να πει ο «Ρίμπο» ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας πριν από περίπου 2 χρόνια στο ματς της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. ** Τον Αρτούρ Μπουρά, ο οποίος όπως και ο Μάρκο Νε είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού, εξετάζει ο Τροντ Σόλιντ για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Καλέντ Καραμά στο «Sportime Radio», ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολουθεί τον αμυντικό της Στρασμπούργκ. Ο Μπουρά, είναι 22 ετών, με ύψος 1.66, βάρος 68 κιλά και την χρονιά 2003-2004 αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με την γαλλική ομάδα. Ενα χρόνο νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στην Μπέβερεν. ** Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/01/2006, ενημερώνει τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν το Σάββατο 07/01/2006, ώρες διάθεσης 10:00-15:00, στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 17 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ** Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού Τρόντ Σόλιντ και του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Σάββα Θεοδωρίδη με τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του συλλόγου και με μέλη του τμήματος σκάουτινγκ. Θέμα της συνάντησης ήταν η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής τα οποία θα τελούν υπό την αιγίδα του κ. Σόλιντ, με στόχο την προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα. Στην συνάντηση πήραν μέρος οι Τρόντ Σόλιντ, Σάββας Θεοδωρίδης, Κυριάκος Δουρέκας, Ανδρέας Νινιάδης, Κυριάκος Καραταΐδης, Σίνισα Γκόγκιτς, Βασίλης Καραπιάλης, Ηλίας Σαββίδης, Μπάμπης Ζελενίτσας, Φώτης Στρακόσια, Μίλτος Κουμαριάς, Παύλος Βασιλείου, Γιώργος Φεργαδιώτης και Θανάσης Ρωσσίδης. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() «Ζεσταίνει» Μιχαλάκη Από τη στιγμή που ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε απέδειξε τη δίψα του να επιστρέψει στην 11άδα των «ερυθρόλευκων» με την παρουσία του στις προπονήσεις στο Ρέντη. Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Τροντ Σόλιντ θα ανταμείψει τον Κύπριο ξεκινώντας τον στο κυριακάτικο (19:45-Supersport 1) ματς με τον Ιωνικό και ουσιαστικά ζεσταίνοντάς τον για το επερχόμενο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Ο Νορβηγός στην προπόνηση της Παρασκευής έδειξε τις διαθέσεις του συμπεριλαμβάνοντας στη... δεκάδα των βασικών του εσωτερικού διπλού τόσο τον «Μιχαλάκη» όσο και τον Ερόλ Μπουλούτ που φαίνεται να έχει προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας σε σχέση με τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Επίσης ο Παντελής Καφές θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Γιάγια Τουρέ και οι εναπομείναντες 8 που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα ξεκινήσουν τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι: Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Σούρερ, Ανατολάκης, Στολτίδης, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς και Οκκάς. Ο Νορβηγός τεχνικός μιλώντας στους παίχτες του στην προπόνηση της Παρασκευής αυτά που είχε πει και περίπου 24 ώρες αργότερα στον Τύπο ότι δηλαδή ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και θα χρειαστεί η ομάδα του να επιδείξει προσοχή και σοβαρότητα αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή-χειμώνα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ιωνικό ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση στις 18:00, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό τιμ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Σέλουκ: Κανένα πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Τουρέ Ουδέν πρόβλημα στις σχέσεις του Γιάγια Τουρέ με τον Ολυμπιακό, παρά την αδικαιολόγητη απουσία του στην Αφρική, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Ουκρανός ατζέντης που εκπροσωπεί ακόμη τον Αρούνα Μπαμπανγκίντα και τον Μάρκο Νε, επεσήμανε πως ο Τουρέ ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση και πως μεταξύ παίκτη και συλλόγου υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού. Â«Ο Γιάγια είναι στο Παρίσι με την Εθνική της Ακτής Ελεφαντροστού,όπως και ο Μπαμπανγκίντα είναι στην Πορτογαλία με την Εθνική Νιγηρίας και προετοιμάζονται για το Κόπα ʼφρικα. Θα έρθουν μόλις τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αφρικα. Ελπίζω η Ακτή Ελεφαντοστού να κατακτήσει το Κόπα Αφρικα. Αν γίνει αυτό, ο Γιάγια θα έρθει μετά τον τελικό, αν αποκλειστεί, θα έρθει νωρίτερα. Η γυναίκα του είναι έγκυος, την παρακολουθούν γιατροί και εξήγησε την κατάσταση στο σύλλογο. Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε στις 30 ή στις 31 Δεκεμβρίου, ο Γιάγια θα ερχόταν 100% για το παιχνίδι. Δεν υπήρχε λόγος, μόνο και μόνο για να προπονηθεί, να κάνει 12 ώρες ταξίδι και άλλες τόσες να επιστρέψει και αυτό είναι κάτι που το κατάλαβε ο σύλλογος. Αλλωστε προπονείται με την ομάδα του, δεν κοιμάται. Ο σύλλογος σέβεται τον παίκτη και αυτός την ομάδα και ο ένας βοηθά τον άλλο», δήλωσε σχετικά, Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Μάρκο Νε, τη χαρακτήρισε άκρως συμφέρουσα για τον Ολυμπιακό: «Πριν δύο μέρες υπογράψαμε με τον Νε στο Παρίσι και πλέον όλα έχουν τελειώσει. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Ο Τουρέ και ο Μπαμπανγκίντα όπως είδατε δεν είναι κακοί παίκτες, ενώ και ο Μάρκο Νε είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης. Ήταν κοντά στην ʼρσεναλ και όταν υπέγραψε με τον Ολυμπιακό πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι εξεπλάγησαν. Δεν είχε 75% συμμετοχές με την εθνική για να πάρει άδεια εργασίας στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ καλή κίνηση και απέκτησε τον Μάρκο ως ελεύθερο παίκτη. Είναι μια πολύ καλή συμφωνία για το σύλλογο», είπε, ενώ τόνισε πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να κάνει δουλειές με τον Ολυμπιακό με κάποιον άλλο από τους παίκτες που εκπροσωπεί. «Όταν ο Γιάγια έρθει, θα έρθει μαζί του και ο αδερφός του, ο Ιμπραήμ, που παίζει στην επίθεση και είναι 1,90 μ. και δυνατός. Θα δούμε. Ο Μάρκο Νε θα μπορέσει να παίξει αμέσως στον Ολυμπιακό. Ο Ιμπραήμ είναι 19 ετών, ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον. Αν ο Ολυμπιακός κρίνει πως ο παίκτης του κάνει, θα κάνω το παν για να συμφωνήσουν, γιατί συμπαθώ και σέβομαι τον κύριο Κόκκαλη, τον κύριο Λούβαρη και τον κύριο Σόλιντ και είμαι οπαδός του Ολυμπιακού». ** Την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού Ανρί Μισέλ ανακοίνωσε την αποστολή που θα λάβει μέρος στο προσεχές Κόπα Αφρικα της Αιγύπτου. Σ αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Γιάγια Τουρέ σε αντίθεση με τον νεοαποκτηθέντα Μάρκο Νε. ** Την πρώτη του προπόνηση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Καμερουνέζος επιθετικός Ερνστ ο οποίος έχει έρθει στη χώρα μας προκειμένου να δοκιμαστεί. Ο νεαρός στράικερ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο έδειξε αρκετά αδύνατος, έτσι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να μπορέσει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Παράλληλα, ο έτερος υπό δοκιμή παίχτης ο Γεωργιανός Ποπκχάτζε ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα και ο Νιγηριανός Ολατούντε. ** Συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έχει τη Δευτέρα ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Ο νεαρός αμυντικός θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος. -------------------- |
|
![]() ![]()
|
|
![]() Πειστικός για το καλύτερο αποτέλεσμα Η γνωστοποίηση του κατηγορητηρίου και της κλήσης σε απολογία, για τα γεγονότα του ντέρμπι, την προσεχή Παρασκευή βρήκε τους «ερυθρόλευκους» καθ' όλα έτοιμους. Η νομική υπηρεσία της πειραιώτικης ΠΑΕ έχει ήδη σχεδιάσει την υπερασπιστική της γραμμή ώστε η ποινή που θα ακουστεί την Παρασκευή, πιθανότατα, από τον αθλητικό δικαστή να μην πλήξει την ομάδα. Από πρώτης άποψης, και μετά την ψύχραιμη ανάγνωση του κατηγορητηρίου, στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι η μέγιστη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί στο σύλλογο αγγίζει την ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική, αν και επισημαίνεται ότι η ομάδα δεν είναι υπότροπη, ενώ μέχρι και τη 16η αγωνιστική της Α Εθνικής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα τιμωρίας. «Οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δήλωσαν ότι δεν έχουν κανένα παράπονο και ότι η φιλοξενία μας ήταν άψογη, ενώ τηρουμένων των αναλογιών και της σημασίας ενός ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν έγινε και κάτι το τρομερό μέσα στο γήπεδο. Αν ισχύσουν τα μέτρα και τα σταθμά που έχουν ισχύσει σε περιπτώσεις άλλων ομάδων εφέτος, η ποινή που θα μας επιβληθεί θα είναι βαρύ πρόστιμο» σχολίαζαν την Τρίτη στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός που αναφορικά με το θέμα με τα DVD είπαν: «Μας είχε ζητηθεί μια προωθητική κίνηση από μια εφημερίδα, αλλά κανείς δεν μας είχε πει ότι μέσα στη συσκευασία της θα υπήρχαν και 3 DVD!» Γλου: Απάντησε στο γήπεδο ο Ρίμπο Ο Γιώργος Γλου είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν την τύχη να έχουν άριστη σχέση με τον Ριβάλντο τον άνθρωπο που «καθάρισε» για λογαριασμό του Ολυμπιακού το «αιώνιο» ντέρμπι. Εναν ποδοσφαιριστή φτιαγμένο για τα μεγάλα ματς και με αποδείξεις... Το μέλος του Δ.Σ. της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε την Τρίτη στην ΕΡΑ Σπορ με αφορμή τα μαγικά του «Ρίμπο» στο κυριακάτικο ματς και όπως έδειξε με τις δηλώσεις του μάλλον τα περίμενε... Â«Ο Ριβάλντο, ξέσπασε. Ενιωσε καλά μετά το ντέρμπι. Είχε αμφισβητηθεί έντονα τον τελευταίο καιρό για τις μέτριες εμφανίσεις του. Περίμενε πως και πως το ντέρμπι αυτό και έδωσε τις απαντήσεις του». Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Βραζιλιάνου στο λιμάνι και στη νέα περίοδο ο κ. Γλου επεσήμανε: «Θέλει να μείνει. Γιατί να μη θέλει άλλωστε; Αν θέλετε, πάντως την άποψη μου, όταν έρθει η στιγμή, ο Τροντ Σόλιντ θα αποφασίσει αν πρέπει να μείνει ή όχι και η διοίκηση θα πράξει αναλόγως». Στα αγωνιστικά, στο παρελθόν ανήκει για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας ποδοσφαίρου για τα επερχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία που έχουν μέχρι τώρα στους δύο θεσμούς και να πετύχουν έτσι τον στόχο τους που είναι να κατακτήσουν και τους δύο τίτλους. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Καστίγιο που ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε σπίτι του, ενώ οι Ανατολάκης και Στολτίδης έκαναν θεραπεία. Ο πρώτος έχει οσφυαλγία και ο δεύτερος μια σύσπαση στο γλουτό που προέρχεται από κούραση. Ευχάριστα είναι τα νέα για τους Μπαμπανγκίντα και Φακίνο. Ο Νιγηριανός έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό του και ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο, ενώ ο Φακίνος που επίσης είναι καλύτερα, ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οσον αφορά στον Βενετίδη συνεχίζει το εντατικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί την Τετάρτη με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. ** Η ΕΠΑΕ ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι ο αγώνας με τον Πανιώνιο θα γίνει την Δευτέρα 30/1/06. ** Φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου θα δώσει την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός στο οποίο αναμένεται να αγωνιστούν οι τρεις (σ.σ. Ποπκχάτζε, Ερνστ, Ολατούντε) υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Ρέντη. -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() «Απλά, είμαστε καλύτεροι» Οχι με κρασί αλλά με ένα ποτήρι μπύρα γιόρτασε τη νίκη στο ντέρμπι και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος επιθετικός του Ολυμπιακού, εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού στο ματς του Καραϊσκάκη μίλησε στο kicker για το ματς με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής ήταν φυσιολογικό καθώς «είμαστε, απλά καλύτερη ομάδα και γι αυτό κερδίσαμε», ενώ απέφυγε διακριτικά να μιλήσει για τα παράπονα που είχε ο Εκι Γκονζάλες για τη διαιτησία. «Δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία και δεν έχω σκοπό να το κάνω. Δεν θα ασχοληθώ, επίσης, ποτέ με αυτούς που είναι... κολλημένοι με τους διαιτητές». Ο Κύπριος φορ τόνισε ότι παρά τον τραυματισμό του κατάφερε να διακριθεί στο ντέρμπι, «καθώς πάντα σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο η ψυχολογία και και μπορείς να παίξεις και με ένα πόδι» ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει ξανά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ερωτώμενος αν θα κριθεί ο τίτλος στο ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ υποστήριξε ότι «...ο πρωταθλητής θα κριθεί από την ομάδα που θα έχει διάρκεια στην απόδοσή της μέχρι το τέλος. Κι αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός». Για τις διαφορές των δύο «αιωνίων» ο Κωνσταντίνου που μετά από τέσσερα χρόνια στην Παιανία αποφάσισε να κατέβει στον Πειραιά υποστήριξε πως «ο παίκτης στον Ολυμπιακό έχει μεγαλύτερη πίεση και βρίσκεται κυριολεκτικά στο επίκεντρο της προσοχής». Ο υψηλόσωμος φορ των «ερυθρολεύκων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ριβάλντο, τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ντέρμπι χαρακτηρίζοντάς τον απλά Â«τρομερό παίκτη και αποκαλύπτει ότι έμεινε έκπληκτος από τη φιλική διάθεση που δείχνει και από το γεγονός πως είναι πολύ προσιτός». Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να πετύχει μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση εξήγησε ότι «η πίεση που ασκείται στους παίκτες του Ολυμπιακού εξαιτίας της έλλειψης ευρωπαϊκών διακρίσεων είναι τεράστια. Αυτό πιστεύω πως παίζει αρνητικό ρόλο» ενώ σε ερώτηση για το 4-3-3 και την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τους κατάλληλους παίκτες να το εφαρμόσει είπε ότι «όταν στον όμιλό σου έχεις αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λιόν, τότε δεν έχει να κάνει με κανένα σύστημα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές». Καταλήγοντας, ο Κωνσταντίνου μίλησε και για το ενδεχόμενο να συνεχίσει κάποτε την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα. «Ισως, θα έπρεπε να είχα τολμήσει αυτό το βήμα το 2001, αλλά αισθάνθηκα πως ήμουν πολύ νέος. Ποιός ξέρει τί θα γίνει σε 2,5 χρόνια; Εμένα με ενδιαφέρει το γερμανικό πρωτάθλημα». Την Τετάρτη ο Στολτίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Γεωργάτος που ταλαιπωρείται από ίωση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Μπαμπαγκίντα έκανε ατομική προπόνηση και είναι πιθανόν αύριο να προπονηθεί κανονικά. Ο Βενετίδης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στο δάκτυλο του χεριού του (αντίχειρα) ο Σιδεράκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11:00. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ. -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:44 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |