![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() yourforum addicted ![]() Group: Members Posts: 295 Joined: 7-June 05 Member No.: 20 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Έχω κατεβάσει ένα παιχνίδι από torrent-το Agatha Christie συγκεκριμένα- και μου είναι χωρισμένο σε 2 CD,cd1 και cd2 τα οποία έχουν μέσα πολλά winrar.Οπότε δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να το τρέξω...
-------------------- "Η Κολακεία είναι η δύναμη του ανίσχυρου και η αδυναμία του ισχυρού..."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 115297 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
προφανώς να ανοίξεις ΌΛΑ τα RAR. Υπάρχει λόγος που είναι έτσι ( για να μην το κλειδώνουν συστήματα αυτόματης διαγραφής warez ).
Αν θέλεις βοήθεια, κάτι θα κάνουμε και για σένα ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() yourforum addicted ![]() Group: Members Posts: 295 Joined: 7-June 05 Member No.: 20 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Eυχαριστώ για την προθυμία,Nick!
Τελικά διαπίστωσα ότι απλά ήθελε το alcohol. Δηλαδή όταν αποσυμπίεσα το πρώτο zip μου βγήκαν 2 αρχεία,ένα .bin και ένα .cue. -------------------- "Η Κολακεία είναι η δύναμη του ανίσχυρου και η αδυναμία του ισχυρού..."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 115297 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Glad to see your situation resolved.
Topic closed -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th January 2025 - 03:40 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |