![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 115771 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
CODE http://www.dosgames.com/ ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() yourforum addicted ![]() Group: Members Posts: 295 Joined: 7-June 05 Member No.: 20 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Na sou pw,Niko h kai opoios allos xerei:Thelw polu to Lotus to 3.Pou tha mporesw na to vrw kai me poio tropo tha to trexw mias kai einai dos game?
-------------------- "Η Κολακεία είναι η δύναμη του ανίσχυρου και η αδυναμία του ισχυρού..."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 115771 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Αν στο βρώ και σου πω και πως θα παίξεις από XP τι κερδίζω ? Μου υπόσχεσαι οτι θα γράφεις στα ελληνικά και όχι greeklish ???
Ρε παιδιά θα τα δεί κανένας ξένος χρήστης - α ναι έχουμε και τέτοιους - θα πάει να βγάλει άκρη και θα έχουμε αυτοκτονίες .... -------------------- |
|
![]()
|
|
Και για να σε "φτιάξω" καλά σκέψου ... οτι το .. κατέβασα ήδη !
Τα άσχημα νέα τώρα : το Lotus III δεν παίζει σε οτιδήποτε μετά απο 80486 Οι λύσεις σου είναι : βρίσκεις 486 ( ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() yourforum addicted ![]() Group: Members Posts: 295 Joined: 7-June 05 Member No.: 20 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Ευχαριστώ για το ψάξιμο και κυρίως για το κατέβασμα και πιστεύω ότι είναι επαρκης λόγος να γράφω πλέον μόνο στα ελληνικά!!!!
Τώρα,με ενδιαφέρει να το παίξω.Με οπιονδήποτε δυνατό τρόπο,κατά συνέπεια όχι σε 486.Το amiga emulator μου φαίνεται πού καλή ιδέα,οπότε αναμένω τα details!!! -------------------- "Η Κολακεία είναι η δύναμη του ανίσχυρου και η αδυναμία του ισχυρού..."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
|
![]()
|
|
QUOTE(Angel @ Jun 8 2005, 04:56 PM) Ευχαριστώ για το ψάξιμο και κυρίως για το κατέβασμα και πιστεύω ότι είναι επαρκης λόγος να γράφω πλέον μόνο στα ελληνικά!!!! Τώρα,με ενδιαφέρει να το παίξω.Με οπιονδήποτε δυνατό τρόπο,κατά συνέπεια όχι σε 486.Το amiga emulator μου φαίνεται πού καλή ιδέα,οπότε αναμένω τα details!!! Θέλεις Amiga Emulator Και καλύτερα διάλεξε το UAE. Το παιχνίδι για να το παίξεις σε Amiga θέλεις και τη δισκέτα σε αρχείο και μάλιστα Amiga Disc Format - ADF. Μετά θέλει λίγο υπομονή να ρυθμίσεις σωστά τα specs - αν και αυτό με τις τελευταίες εκδόσεις του UAE έχει απλοποιηθεί ιδιαίτερα. Να σου βρώ links για το software που σου γράφω ? -------------------- |
|
![]()
|
|
QUOTE(NickTheGreek @ Jun 10 2005, 07:17 PM) QUOTE(Angel @ Jun 8 2005, 04:56 PM) Ευχαριστώ για το ψάξιμο και κυρίως για το κατέβασμα και πιστεύω ότι είναι επαρκης λόγος να γράφω πλέον μόνο στα ελληνικά!!!! Τώρα,με ενδιαφέρει να το παίξω.Με οπιονδήποτε δυνατό τρόπο,κατά συνέπεια όχι σε 486.Το amiga emulator μου φαίνεται πού καλή ιδέα,οπότε αναμένω τα details!!! Θέλεις Amiga Emulator Και καλύτερα διάλεξε το UAE. Το παιχνίδι για να το παίξεις σε Amiga θέλεις και τη δισκέτα σε αρχείο και μάλιστα Amiga Disc Format - ADF. Μετά θέλει λίγο υπομονή να ρυθμίσεις σωστά τα specs - αν και αυτό με τις τελευταίες εκδόσεις του UAE έχει απλοποιηθεί ιδιαίτερα. Να σου βρώ links για το software που σου γράφω ? Να σου πω την αλήθεια,Νίκο,δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που μου είπες,μιας και δεν ειμαι και ο πιο γνώστης αυτών των πραγμάτων...Τώρα,αν σου είναι εύκολο να μου τα εξηγήσεις,καλως,αλλιώς τα βρίσκουμε με κάποιο άλλο τρόπο... -------------------- "Η Κολακεία είναι η δύναμη του ανίσχυρου και η αδυναμία του ισχυρού..."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() Group: Members Posts: 105 Joined: 15-March 06 Member No.: 1399 Gender: ![]() ![]() |
I used to love ABUSE, an msdos game. Loved it and hope
the developers of that game come up with 32/64 bit version. ![]() -------------------- Be Kind And Courteous To People On Your Way Up, For You Might Meet Them On Your Way Down...
|
|
![]()
|
|
i will try to track this 4 u !
-------------------- |
|
![]()
|
|
![]() http://www.abandonia.com/en/games/97/Abuse.html -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th February 2025 - 01:23 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |