![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() YourForum Designer ![]() Group: Elite Members Posts: 2181 Joined: 30-June 05 From: Athens, Greece. Member No.: 95 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Πάει ένας τύπος στο εξομολογητήριο να εξομολογηθεί...
- Τι αμαρτίες έχεις κάνει, τέκνον μου; λέει ο παπάς. - Ε, να, έκανα σεξ με την αδερφή μου. - Δεν ντρέπεσαι; Πώς έκανες τέτοιο πράγμα; - Ε, να, μια μέρα ψιλόβρεχε, δεν είχαμε τι να κάνουμε, και... Έγινε... - Θα στο συγχωρέσω, αλλά να μην ξαναγίνει. - Επίσης έκανα σεξ με την μητέρα μου. - Δεν ντρέπεσαι; Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;;; - Ε, να, μια μέρα ψιλόβρεχε, δεν είχαμε τι να κάνουμε, και... Έγινε... - Θα σου συγχωρέσω και τούτην, αλλά να μην ξαναγίνει. Τί άλλο; - Ε, έκανα σεξ και με τον πατέρα μου. - Μα καλά, δεν ντρέπεσαι καθόλου; Πώς έκανες ένα τέτοιο πράγμα;;; - Ε, να, μια μέρα ψιλόβρεχε, δεν είχαμε τι να κάνουμε, και... Έγινε... - Αυτήν την αμαρτία δεν μπορώ να την συγχωρέσω με τίποτα! - Παπά, συγχώρεσέ την, γιατί τώρα έξω πάλι ψιλοβρέχει... -------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
καλο....
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 17-May 08 Member No.: 9802 Gender: ![]() ![]() |
ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ
|
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:54 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |