![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 18 Joined: 13-May 08 Member No.: 9791 Gender: ![]() ![]() |
Θελω να βαλω το destinator στο pda για πλοηγηση κτλ αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα.Γνωριζει καποιος την διαδικασια γενικα
για το πως να κανω εγκατασταση προγραμματων σε αυτο?Εχει λειτουργικο windows mobile 5. |
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Moderators Posts: 1490 Joined: 8-August 07 From: Παντού και πουθενά Member No.: 7947 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Εγώ το έχω μέσα στην κάρτα μνήμης. Πατάς εκεί που λέει destinator και έχει ένα πράσινο από ότι θυμάμαι κουτάκι δίπλα πατάς yes σε 2 κουτάκια που βγάζει και ύστερα κάνεις μια συντόμευση και το μεταφέρεις σε όποια επιλογή θέλεις. Είτε στο start menu είτε στην μπάρα.
-------------------- www.braters.gr
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118182 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
η εγκατάσταση εξαρτάται από το αν το έχεις πληρώσει
![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Moderators Posts: 1490 Joined: 8-August 07 From: Παντού και πουθενά Member No.: 7947 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: ![]() Posts: 1052 Joined: 6-June 05 Member No.: 18 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
χτες μου ήρθε το Mio P560 Extreme Edition, το πήρα να το κάνω δώρο στον κουμπάρο.
2GB RAM σε PDA και GPS tracking σε λιγότερο από 10" -------------------- ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
Το μέλλον σε λίγα χρόνια θα είναι eee pc. Εκτός αν κάνουν τόσο δυνατά τα pda. Προσωπική άποψη.
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 06:15 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |