![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: ![]() Posts: 1052 Joined: 6-June 05 Member No.: 18 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
DPGR Virtual Community
Αρχική Σελίδα Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή Καλώς ήρθατε Επισκέπτης. Παρακαλούμε επιλέξτε Σύνδεση ή Εγγραφή. 20 Οκτωβρίου 2005, 11:48:56 DPGR Virtual Community Αντε, την πήρα, τι κάνω μετά; Εκτυπώσεις και εκτυπωτές Εκτυπώσεις σε Φωτογραφεία (Συντονιστές: fractalbit, Nimrod7) Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? Σελίδες: [1] Κάτω Μέρος Σελίδας Απάντηση Ειδοποίηση Απαντήσεων Αποστολή θέματος Εκτύπωση Δεν έχετε συμμετάσχει σε αυτή τη συζήτηση Φωτογράφος Θέμα: Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? (Διαβάστηκε 192 φορές) fractalbit Διαχειριστής ***** offline Φύλο: Άνδρας Μηνύματα: 2395 Αχ και να χα μία DSL ... R! Εμφάνιση Προφίλ E-Mail Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? « στις: 10 Ιανουαρίου 2005, 23:03:17 » Παράθεση Σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο μήνυμα. Γνωρίζετε καταστήματα που να τυπώνουν σε mousepads? Θα το εκτιμούσα αν δίνατε τηλέφωνα και διευθύνσεις και αν ξέρετε και ενδεικτικές τιμές. Αναφορά στο συντονιστή Logged Τί μουσική ακούτε; Οδηγίες για τα νέα μέλη :: Οδηγός για το DPGR Οι φωτογραφίες μου fractalbit.gr GeorgeFocus Συνδρομητής **** offline Φύλο: Άνδρας Μηνύματα: 1810 OLYMPUS C5050Z OLYMPUS IR-500 Εμφάνιση Προφίλ WWW Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? « Απάντηση #1 στις: 10 Ιανουαρίου 2005, 23:12:22 » Παράθεση Σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο μήνυμα. Παράθεση από: fractalbit στο 10 Ιανουαρίου 2005, 23:03:17 Γνωρίζετε καταστήματα που να τυπώνουν σε mousepads? Θα το εκτιμούσα αν δίνατε τηλέφωνα και διευθύνσεις και αν ξέρετε και ενδεικτικές τιμές. Αλέκο για κοίτα εδώ: http://www.ideakeratsini.gr/main.htm Αναφορά στο συντονιστή Logged Όλη αυτή η καταπληκτική τεχνολογία μας, εξαφανίζεται ως δια μαγείας με το κατέβασμα του διακόπτη απ' τη ΔΕΗ… Οι φωτογραφίες μου για επίδειξη και κριτική βρίσκονται: εδώ, εκεί & αλλού mimos ** offline Φύλο: Άνδρας Μηνύματα: 189 Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος του DPGR Εμφάνιση Προφίλ Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? « Απάντηση #2 στις: 29 Ιανουαρίου 2005, 18:13:34 » Παράθεση Σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο μήνυμα. Υπαρχει τιποτα στο κεντρο; Αναφορά στο συντονιστή Logged Οι φωτογραφιες μου www.fotoartmagazine.gr και http://www.salaveris.fotopic.net/ WilliamF KID A Καλλιτεχνική ομάδα ***** offline Φύλο: Άνδρας Μηνύματα: 810 R3 Εμφάνιση Προφίλ Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? « Απάντηση #3 στις: 29 Ιανουαρίου 2005, 19:37:27 » Παράθεση Σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο μήνυμα. Παράθεση από: mimos στο 29 Ιανουαρίου 2005, 18:13:34 Υπαρχει τιποτα στο κεντρο; Κατεβαίνοντας την Θεμιστοκλέους από πλατεία Εξαρχείων,στο αριστερό μας χέρι,2,3 μαγαζιά πριν συναντήσουμε την Ακαδημίας. Δεν γνωρίζω τίποτα για το μαγαζί από άποψη ποιότητας,εξυπηρέτησης και τιμών,απλά περνώντας καθημερινά ρίχνω μια ματιά στη βιτρίνα. Αναφορά στο συντονιστή Logged Hallways,I see.Always,icy.Open rooms,contra-zooms.Pictures may,faces may,fade away.Brothers then,get close to them.Step outside,gunmetal sky.Peel away.Children play,fade away.Where's the scars.Fade away.Fade away ... Massive Attack-100th Window-Name taken. www.the-minds-eye.net www.williamf.dpgr.gr www.boardsofcanada.com mimos ** offline Φύλο: Άνδρας Μηνύματα: 189 Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος του DPGR Εμφάνιση Προφίλ Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? « Απάντηση #4 στις: 29 Ιανουαρίου 2005, 20:15:32 » Παράθεση Σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο μήνυμα. Να 'σε καλα βρε Γουιλιαμ. Αναφορά στο συντονιστή Logged Οι φωτογραφιες μου www.fotoartmagazine.gr και http://www.salaveris.fotopic.net/ mkrous Υποστηρικτής *** offline Φύλο: Άνδρας Μηνύματα: 623 Megapixels are a measure of quantity not quality Εμφάνιση Προφίλ Καταστήματα που τυπώνουν σε mousepads? « Απάντηση #5 στις: 31 Ιανουαρίου 2005, 12:45:56 » Παράθεση Σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο μήνυμα. Το κατάστημα είναι Θαμιστοκλέους 38 και το τηλ είναι 3303136. Περνάω και εγώ από εκεί και έχω κρατήσει μία κάρτα του. Δεν έχω τυπώσει κάτι εκεί. , , ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:42 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |