![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Member ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 24-October 06 Member No.: 3104 Gender: ![]() ![]() |
Οι γυναίκες δε ζητούν πολλάγια να είναι υτυχισμένες...
> > Ο Γιώργος ξυπνάει στο κρεβάτι τουμε ένα τρομερό hungover. Το κεφάλι > του πάει να σπάσει. Με το ζόρι ανοίγειτα μάτια του και το πρώτο που > βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρινερό στο κομοδίνο του. > Ανακάθεται και βλέπει τα ρούχα τουκαθαρά και διπλωμένα στην καρέκλα > μπροστά του. Κοιτάζει το δωμάτιοκαι συνειδητοποιεί ότι όλα είναι > πεντακάθαρα και τακτοποιημένα. Βγαίνονταςαπό το δωμάτιο βλέπει ότι > όλο το σπίτι είναι στην εντέλεια. Στην κουζίνα βλέπει ένα σημείωμα. > «Μωρό μου, θα βρεις το πρωινό σου στον φούρνο. Πήγα να ψωνίσω για να > σου μαγειρέψω λαγό το μεσημέρι που ξέρωότι λατρεύεις. Σαγαπώ.». > Πράγματι το πρωινό ήταν στο ν φούρνοζεστό και λαχταριστό. Πάει να > καθίσει και κάθεται πάνω σε έναν «Πρωταθλητή».Τον κοιτάει και προς > έκπληξη του είναι σημερινός. Εκείνητην στιγμή μπαίνει και ο γιος του > στην κουζίνα. > - Καλημέρα γιε μου, μπορείς να μου πεις τι έγινε χθες; > - Κοίταξε γύρισες σπίτι στις 5 το πρωί,μεθυσμένος και με λερωμένα > ρούχα γιατί κάπου είχες πέσει στον δρόμο, έπεσες και από τις σκάλες > καθώς ανέβαινες και από τα νεύρα σου έσπασες το καλό σερβίτσιο και > κάτι έπιπλα. > - Και τότε γιατί η μητέρα σου μου έκανεπρωινό, μου αγόρασε Πρωταθλητή > και έχει όλο το σπίτι στην εντέλεια; > - Α, αυτό λες; Η μαμά σε έσυρε στο κρεβάτικαι όταν πήγε να σου βγάλει > το παντελόνι άρχισες να φωνάζεις: «Ασε με ήσυχο κυρά μου, είμαι > παντρεμένος!» |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 08:06 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |