![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() YourForum Astrologer ![]() Group: ![]() Posts: 12781 Joined: 16-February 06 Member No.: 1148 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Εχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προιόντα που
> καθημερινά καταναλώνουμε; Oχι; Καλα θα κάνετε να δίνετε περισσότερη > σημασία γιατί μερικές έχουν πολύ γέλιο. >>>> >> >>>> >> Σας αναφέρουμε τις σημαντικότερες που εντοπίσαμε: >>>> >> 1. Εμφανίστηκε σε σακουλάκι με γαριδάκια: >>>> >> >>>> >> "Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του >>>> >> προϊόντος, πληροφορίες εντός". >>>> >> (Α, ωραία. Θα ζητήσω από τον ψιλικατζή να ανοίξω το σακουλάκι >>>> >>χωρίς να το πληρώσω...) >>>> >> >>>> >> 2. Σε πιστολάκι για τα μαλλιά: >>>> >> >>>> >> "Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου". >>>> >> (Τώρα κατάλαβα γιατί ξυπνάω χτενισμένος...) >>>> >> >>>> >> 3. Σε σαπούνι ελληνικής παραγωγής: >>>> >> >>>> >> "Xρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι". >>>> >> (Κρίμα γιατί είχα στο μυαλό μου να το χρησιμοποίησω για >>>> >>φρυγανιά...) >>>> >> >>>> >> 4. Σε κατεψυγμένο φαγητό: >>>> >> >>>> >> "Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το". >>>> >> (Πες το βρε άνθρωπέ μου και μου φαινόταν σκληρό!) >>>> >> >>>> >> 5. Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους: >>>> >> >>>> >> "Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι". >>>> >> (Θα το έχω υπόψη μου όταν πετύχω τη Λερναία Yδρα) >>>> >> >>>> >> 6. Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο): >>>> >> >>>> >> "Μην το αναποδογυρίζετε". >>>> >> (Πολύ αργά...) >>>> >> >>>> >> 7. Σε υπνωτικό χάπι: >>>> >> >>>> >> "Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία". >>>> >> (Πλάκα μου κάνεις;) >>>> >> >>>> >> 8. Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν: >>>> >> >>>> >> "Φορώντας αυτή τη στολή δε μπορείς να πετάξεις". >>>> >> (Εδώ μου καταστρέφετε τη μεγαλύτερη παιδική φαντασίωση!) >>>> >> >>>> >> 9. Σε πακέτο ξηρών καρπών: >>>> >> >>>> >> "Οδηγίες: Ανοίξτε το πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς". >>>> >> (Δεν κατάλαβα...) >>>> >> >>>> >> 10. Σε κουβέρτα: >>>> >> >>>> >> "Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες". >>>> >> (Σε σεισμούς μπορώ να σκεπαστώ;) >>>> >> >>>> >> 11. Σε καθρέφτη αυτοκινήτου: >>>> >> >>>> >> "Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην >>>> >>πραγματικότητα πίσω σου". >>>> >> >>>> >> ('Η εγώ οδηγώ ανάποδα ή όλοι οι άλλοι...) >>>> >> >>>> >> 12. Στο καπάκι μπουκαλιού με γάλα: >>>> >> >>>> >> "Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο". >>>> >> (Το ποτήρι θα γεμίσει με τη βοήθεια της βαρύτητας...) >>>> >> >>>> >> 13. Σ'ένα σπρέι για έντομα: >>>> >> >>>> >> "Αυτό το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα". >>>> >> (Οπότε αν η κατσαρίδα ξαναζωντανέψει, χρησιμοποιήστε την >>>> >>παντόφλα...) >>>> >> >>>> >> 14. Σε μερικές βάσεις μπουκαλιών γνωστού αναψυκτικού: >>>> >> >>>> >> "Ανοιξτε απ'την άλλη μεριά". >>>> >> (Και στην άλλη μεριά που πήγα πάλι δεν ανοίγει...) >>>> >> >>>> >> 15. Σε ένα μπλέντερ: >>>> >> >>>> >> "Να μη χρησιμοποιηθεί για την άλλη χρήση". >>>> >> (Πονηροί...) >>>> >> >>>> >> 16. Σε ένα κουτί φυστίκια: >>>> >> >>>> >> >>>> >> "Προσοχή. Περιέχει φυστίκια". >>>> >> (Εγώ τσιγάρα ήθελα...) >>>> >> >>>> >> 17. Στη συσκευασία σίδερου σιδερώματος: >>>> >> >>>> >> "Μη σιδερώνετε τα ρούχα ενώ τα φοράτε". >>>> >> (Τώρα κατάλαβα γιατί έχω κάτι εγκαύματα στα χέρια...) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Global Moderator ![]() Group: ![]() Posts: 3420 Joined: 14-April 06 From: Athens,Greece Member No.: 1600 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
χαχαχαχαχα!!! εγραψε!!!
-------------------- ![]() Chaos, Panic, Disorder I see my work here is done |
|
![]()
|
|
![]() Music Moderator ![]() Group: Elite Members Posts: 1564 Joined: 14-October 05 From: The Edge Of The Deep Green Sea Member No.: 492 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118182 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
καλά, ακούστε και το άλλο τότε, γνωστή ιστορία:
όταν η Compaq μεσουρανούσε ως η #1 σε πωλήσεις κατασκευάστρια Η/Υ ( στα τέλη των 80s ) αναγκάστηκε να αλλάξει το μήνυμα : [warn=NOTICE]PRESS ANY KEY TO CONTINUE[/warn] σε [warn=NOTICE]PRESS ENTER KEY TO CONTINUE[/warn] γιατί πολλοί έπαιρναν τηλέφωνο και ρωτούσαν ποιό είναι το ANY KEY !!!! -------------------- |
|
![]()
|
|
![]() Global Moderator ![]() Group: ![]() Posts: 3420 Joined: 14-April 06 From: Athens,Greece Member No.: 1600 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
χαχαχαχαχα!!! φαντασου!!! χαχαχαχ!!! καλοοοοοοοοοοοο
-------------------- ![]() Chaos, Panic, Disorder I see my work here is done |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 04:15 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |