![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ex - Member Staff ![]() Group: ![]() Posts: 8117 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 5 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Ένας τύπος αποφασίζει να κάνει ένα τατουάζ. Ψάχνει λοιπόν, για κάποιον επαγγελματία του είδους και την άλλη μέρα πάει στο μαγαζί του.
- Καλημέρα. Θέλω να μου φτιάξετε ένα τατουάζ. - Μάλιστα. Έχετε κάποιο σχέδιο κατά νου ή θέλετε να δείτε κάποια έτοιμα δείγματα ; - Θέλω να μου φτιάξετε το σήμα του Ευρώ στο πουλί μου. (Το ακούει ο τατουαζάς και τρελαίνεται !) - Πρώτη φορά μου ζητάνε κάτι τέτοιο, λέει σαστισμένος. - Δηλαδή δεν μπορείτε να το φτιάξετε ; - Μα όχι, αλίμονο. Ότι θέλετε εσείς. Κανένα πρόβλημα. Ξεκινά λοιπόν, και ζωγραφίζει το Ευρώ στο πουλί του πελάτη του. Φυσικά, μετά από λίγο, δεν μπορεί να αντισταθεί και ρίχνει την ερώτηση: - Αν και δεν το συνηθίζω να ρωτάω τους πελάτες μου για τέτοιου είδους προσωπικά πράγματα... εντούτοις η περίπτωσή σας είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Μπορώ να μάθω τον λόγο που σας έκανε να ζητήσετε κάτι τέτοιο; - Βασικά, οι λόγοι είναι τρεις. Πρώτον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, δεύτερον μου αρέσει να τα βλέπω να αυξάνονται.. και τρίτον, αν η γυναίκα μου θελήσει κάποια μέρα να μου φάει τα λεφτά, τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ. ![]() ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
Visitor #30000 ![]() Group: Private Members Posts: 1168 Joined: 17-February 06 Member No.: 1159 Gender: ![]() ![]() |
Πολύ καλό !!!!!
|
|
![]()
|
|
![]() Lifetime commited ![]() Group: Private Members Posts: 1565 Joined: 9-November 06 From: ÁèÞíá Member No.: 3239 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Καλό.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum junkie ![]() Group: Moderators Posts: 568 Joined: 25-August 05 From: Athens Hellas Member No.: 208 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Σωστόςςς
-------------------- Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)
|
|
![]()
|
|
![]() Forum junkie ![]() Group: Members Posts: 626 Joined: 3-January 07 Member No.: 4052 Gender: ![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Arcade MVP : 4 DAYS gameplay !!!!! ![]() Group: Private Members Posts: 370 Joined: 19-September 05 Member No.: 354 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Σωστόςςς Ετσι Ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:35 AM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |