Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Καθηγήτρια Ολυμπιακός
manos
post 25 Feb 2007, 01:51 AM
Post #1

YourForum Designer
Group Icon

Group: Elite Members
From: Athens, Greece.
Member No.: 95
Zodiac Sign: I'm a leo!

Μια καθηγήτρια του γυμνασίου, οπαδός του Ολυμπιακού, περήφανη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2006, πηγαίνει στο σχολείο με το κασκόλ της ομάδας και δηλώνει μέσα στην τάξη ότι είναι Ολυμπιακός και ζητάει από όσα παιδιά είναι κι αυτοί Ολυμπιακοί να σηκώσουν το χέρι τους. Όλα τα παιδιά, Ολυμπιακοί και μη, από φόβο μην πάρουν κακό βαθμό, σηκώνουν το χέρι τους, δηλώνοντας Ολυμπιακοί εκτός από την Αννούλα, ένα συνεσταλμένο κοριτσάκι που καθόταν στο τελευταίο θρανίο.

Έκπληκτη η καθηγήτρια ρωτάει με αυστηρό τόνο "Αννούλα, γιατί δε σήκωσες το χέρι σου;"

Αννούλα: Γιατί δεν είμαι Ολυμπιακός, κυρία.

Καθηγήτρια: Τι; Δεν είσαι ερυθρόλευκη; Και τι ομάδα είσαι δηλαδή για να 'χουμε καλό ρώτημα;

Αννούλα: Είμαι υπερήφανη που είμαι ΠΑΣ Γιάννινα, κυρία.

Η καθηγήτρια δεν πίστευε στ' αφτιά της.

Καθηγήτρια: Αννούλα, κοριτσάκι μου, τι αμαρτία έπραξες για να 'σαι Παγουρού;

Αννούλα: "Η μανούλα μου είναι οπαδός του ΠΑΣ, ο πατερούλης μου Γιαννιώτης βαμμένος, ο αδελφούλης μου μέλος των TOROS LOCOS, ε οπότε κι εγώ είμαι ΠΑΣ" απάντησε η Αννούλα καμαρωτή καμαρωτή.

"Χμ" είπε η καθηγήτρια εμφανώς εκνευρισμένη, "κοριτσάκι μου αυτός δεν είναι λόγος να είσαι ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν πρέπει να κάνεις ό,τι κάνουν οι άλλοι και πολύ περισσότερο να επιτρέπεις στον οικογενειακό σου κύκλο να καθορίζει τη ζωή σου. Πρέπει να είσαι ελεύθερη, ανεξάρτητη. Αν π.χ. η μάνα σου ήταν πρεζόνι και πόρνη, ο πατέρας σου αλητάμπουρας, αλκοολικός και έμπορος ναρκωτικών κι ο αδελφός σου ξεφωνημένη αδελφή στη Συγγρού, εσύ τι θα ήσουν;

Αννούλα: Σίγουρα οπαδός του Ολυμπιακού, κυρία.

--------------------
Go to the top of the page

Bookmark this: Post to Del.icio.usPost to DiggPost to FacebookPost to GooglePost to SlashdotPost to StumbleUponPost to TechnoratiPost to YahooMyWeb
+Quote Post
Jack The Ripper
post 25 Feb 2007, 02:09 AM
Post #2

Global Moderator
Group Icon

Group: Platinum Members
From: Athens,Greece
Member No.: 1600
Zodiac Sign: I'm a scorpio!

χαχαχαχα... σωστηηηηηη....

--------------------

Chaos, Panic, Disorder

I see my work here is done

+Quote Post
NickTheGreek
post 25 Feb 2007, 02:58 AM
Post #3

Administrator
Group Icon

Group: Admin
From: Athens, Greece
Member No.: 1
Zodiac Sign: I'm a leo!

αν και πολύ σουρρεαλιστικό, σίγουρα καλό

--------------------

c:\ When the going gets tough, the tough get going ...

+Quote Post
TTMANOLIS
post 25 Feb 2007, 12:44 PM
Post #4

Visitor #30000
Group Icon

Group: Private Members
Member No.: 1159

Τώρα, τι να πώ ? Όχι, πέστε μου τι να πώ ? Ωραία δασκάλα, της έτυχε της Αννούλας. Τα βλέπει η Μαριέττα αυτά ?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 04:06 PM
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011.
InvisionGames - Your #1 Arcade Games Repository | AllSigs - Signatures for all | Rock Band + Guitar Hero = RockHero ! | The Remoters - Remote Assistance | FileMiners - You ask, We find