![]() |
![]() |
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Site Promoter (?) ![]() Group: Moderators Posts: 588 Joined: 4-June 05 From: Around Member No.: 12 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
Λοιπον, εχω ενα προβλημα με τον σκληρο μου δισκο...Εχω ενα υπολογιστη με τα ακολουθα χαρακτηριστικα:
WDC WD2500JS-00MVB1 at location 0 SATA2 WD 200GB WD 16GB DVD + DVD rec MSI VGA NX6800GS 256MB PCI-E TVOUT DVI Abit AN8-FATAL1TY SLI Kingstone KVR400X64C3 1024MB pc3200 400MH AMD Athlon 64 x2 3800+ dual core Akasa AK-p550FF-BKEUV power plus 550W Win XP corp. edition SP2 (αν ειναι απαραιτητα και αλλα με χαρα να σας τα πω) Το προβλημα ειναι το εξης: Το σκληρο που εχω τα ΧΡ ( ο 250αρης ο SΑΤΑ) οταν ανοιγει ο Η/Υ τον βλεπει σαν εξωτερικο! (σαν usb drive ) ενω μεσα στο device manager εμφανιζεται σαν κανονικος σκληρος!Το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης αργει να ανοιξει και να να εμφανισει τα αντικειμενα οταν ανοιγω το my computer.Ακομα εμφανιζεται σαν εξωτερικη συσκευη στο taskbar.Aυτο εχει επιπτωσεις στην ταχυτητα και στις επιδοσεις του Η/Υ. Εχω κανει απειρα Format και δυστυχως δεν καλυπτεται απο την εγγυηση (εχει παρελθει ο χρονος ...) Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... καλοδεχουμενη η βοηθεια του... Ευχαριστω εκ των προτερων.. :S ![]() ![]() -.- -------------------- I'M ON THE BRINK OF SANITY...
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() Group: Admin Posts: 118182 Joined: 3-June 05 From: Athens, Greece Member No.: 1 Zodiac Sign: ![]() Gender: ![]() ![]() |
δεν έχει σχέση το "πως βλέπει" ο υπλογιστής τον δίσκο με οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα της συσκευής όσο με το chpset και τον SATA connector ή, πιο πιθανόν, με τους drivers του board.
επειδή η εν λόγω μητρική χρησιμοποιεί nforce4 chipset, απαιτείται download τελευταίας έκδοσης από www.nvidia.com για αρχή -------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 05:45 PM |
Skin and Graphics by Dan Ellis and Anubis. Hosting by Forums & More © 2005-2011. |